Услуги

Бизнесът с недвижими имоти винаги е бил смятан за предизвикателен сектор, относно възможността да осигури ликвидност на паричното предлагане.

Ние вярваме, че недвижимите имоти предоставят чудесна възможност за усвояване на паричните потоци. Това би се случило без проблем чрез подходящото консултиране. Недвижимите имоти са средство за устойчиво развитие и растеж.

Каквито и предизвикателства да има Вашата компания, ние ще съдействаме с местни и глобални контакти, подкрепа, знания и опит.

IPC

Нашите услуги за наематели

IPC

Форма за обратна връзка

Други проекти

Ритейл парк Перник Плаза

Ритейл парк Перник Плаза е първият в града. Проектът предлага търговски микс с най-популярните и бързо развиващи се марки, върху парцел от 44 декара, с обща търговска площ от 15 500 кв.м. и 300 паркоместа.

Научи повече

Европарк бизнес център

„Европарк“ се намира на бул. „Цариградско шосе“ – основната пътна артерия, свързваща летище София и центъра на града. Центърът на София е достъпен с кола или градски транспорт за по-малко от 10 минути.

Научи повече

Балкан Бизнес Център

20-етажения проект Balkan Business Center е разположен зад Новотел София. Стратегическото местоположение на бул. Цариградско шосе гарантира улеснен достъп от всички части на града с автомобил и градски транспорт с над 30 линии.

Научи повече

Логистичен парк, гр. Елин Пелин

Логистичен парк, гр. Елин Пелин ще е първият модерен логистичен комплекс в региона, предлагащ модерна синергирана среда за производство и логистика, складови, офис площи и обслужване.

Научи повече