Услуги

Бизнесът с недвижими имоти винаги е бил смятан за предизвикателен сектор, относно възможността да осигури ликвидност на паричното предлагане.

Ние вярваме, че недвижимите имоти предоставят чудесна възможност за усвояване на паричните потоци. Това би се случило без проблем чрез подходящото консултиране. Недвижимите имоти са средство за устойчиво развитие и растеж.

Каквито и предизвикателства да има Вашата компания, ние ще съдействаме с местни и глобални контакти, подкрепа, знания и опит.

IPC

Нашите услуги за наематели

IPC

Форма за обратна връзка

Други проекти

NV Tower

NV Tower е нов проект с уникалната архитектура. Всеки етаж носи името на отделен кристал и неговият дизайн е разработен в същия цвят като кристала. Местоположението на сградата е с отлична достъпност, нa 300 м oт съществуваща метростанция, спирки на обществен транспорт и с удобен достъп с автомобили.

Научи повече

Phase II of BSR Sofia One

BSR Sofia One е разположен в източната част на центъра на София, в непосредствена близост до Скай Сити Мол, както и до множество административни и държавни институции.

Научи повече

Логистичен парк, гр. Елин Пелин

Логистичен парк, гр. Елин Пелин ще е първият модерен логистичен комплекс в региона, предлагащ модерна синергирана среда за производство и логистика, складови, офис площи и обслужване.

Научи повече

Ритейл парк Пещера

Ритейл парк Пещера ще бъде единственият ритейл парк в града и общината. Проектът ще предложи отличен търговски микс от наематели: магазини за смесена мода, мебели и стоки за дома, дискаунтери, супермаркет, кафе, магазин за козметика, аптека, и оптика. Оптималният дизайн на проектирането гарантира отлична видимост на всеки магазин.

Научи повече