Ритейл парк Плевен

Ритейл парк Плевен ще бъде най-голямата търговска зона в града. Проектът ще предложи отличен търговски микс от наематели: магазини за смесена мода, стоки за дома, дискаунтери, супермаркет, детски играчки, магазин за техника, спортен магазин, магазин за обувки, кафе, дрогерия, аптека, оптика, зоомагазин, водеща международна верига за мебели. Оптималният дизайн на проектирането гарантира отлична видимост на всеки магазин.

Ексклузивен

Ритейл парк Плевен се намира на ул. Гривишко шосе, до магазин Кауфланд на 4 минути с кола от ЖП гара Плевен и на 6 минути с кола от центъра на града. До проекта се стига много лесно с обществен транспорт. Паркът е в процес на проектиране. Предвижда се проектът да стартира на два етапа, като: на първия етап - общата отдаваема площ - 15 000 кв.м., на втория етап - общата отдаваема площ - 7 000 кв.м. Наематели ще бъдат: магазини за смесена мода, стоки за дома, дискаунтери, супермаркет, детски играчки, магазин за техника, спортен магазин, магазин за обувки, кафе, дрогерия, аптека, оптика, зоомагазин, водеща международна верига за мебели.

Планирано откриване - есента на 2024 г.

Характеристики

Ритейл парк Плевен ще бъде най-голямата търговска зона в града. С обща отдаваема площ на етап 1 – 15 000 кв. м., той ще предложи разнообразен микс от наематели на жителите на града;
Отличен достъп с автомобил и градски транспорт;
Много добра инфраструктура;
Непосредствената близост на пътищата 35, Е-83, повишава търговския потенциал на проекта;
Отлична синергия: утвърдена дестинация за пазаруване с лесен достъп от всички точки на града.
Тип:
Търговски площи
Услуга:
Изготвяне на концепция и отдаване под наем
Мая Балтаджиева
Управляващ партньор
IPC

Форма за обратна връзка

Други проекти

Ритейл парк Видин

Ритейл парк Видин е единственият ритейл парк в града и областта. Проектът ще предложи търговски микс от наематели като: магазини за смесена мода, обувки, мебели и стоки за дома, дискаунтери, магазин тип "направи си сам", магазин за козметични продукти, детски играчки. Оптималният дизайн на проектирането гарантира отлична видимост на всеки магазин.

Научи повече

Ритейл парк Средец

Ритейл парк Средец е първият ритейл парк в София и заема обширна площ от 78 537 кв.м.

Научи повече

Варна 115

Проект "Варна 115" е най-новото и атрактивно архитектурно бижу в градската среда на Варна.

Научи повече

Ритейл парк София Плаза

Ритейл парк София Плаза ще бъде първият по рода си в такъв мащаб за София и страната. Проектът ще предложи търговски микс с най-популярни и бързо развиващи се марки. Върху площ от 62 декара ще бъдат изградени 22 големи бокса, с обща търговска площ от 31 000 кв.м. и 420 паркинг места.

Научи повече