Ритейл парк Плевен

Ритейл парк Плевен ще бъде най-голямата търговска зона в града. Проектът ще предложи отличен търговски микс от наематели: магазини за смесена мода, стоки за дома, дискаунтери, супермаркет, детски играчки, магазин за техника, спортен магазин, магазин за обувки, кафе, дрогерия, аптека, оптика, зоомагазин, водеща международна верига за мебели. Оптималният дизайн на проектирането гарантира отлична видимост на всеки магазин.

Ексклузивен

Ритейл парк Плевен се намира на ул. Гривишко шосе, до магазин Кауфланд на 4 минути с кола от ЖП гара Плевен и на 6 минути с кола от центъра на града. До проекта се стига много лесно с обществен транспорт. Паркът е в процес на проектиране. Предвижда се проектът да стартира на два етапа, като: на първия етап - общата отдаваема площ - 15 000 кв.м., на втория етап - общата отдаваема площ - 7 000 кв.м. Наематели ще бъдат: магазини за смесена мода, стоки за дома, дискаунтери, супермаркет, детски играчки, магазин за техника, спортен магазин, магазин за обувки, кафе, дрогерия, аптека, оптика, зоомагазин, водеща международна верига за мебели.

Планирано откриване - пролет на 2025 г.

Характеристики

Ритейл парк Плевен ще бъде най-голямата търговска зона в града. С обща отдаваема площ на етап 1 – 15 000 кв. м., той ще предложи разнообразен микс от наематели на жителите на града;
Отличен достъп с автомобил и градски транспорт;
Много добра инфраструктура;
Непосредствената близост на пътищата 35, Е-83, повишава търговския потенциал на проекта;
Отлична синергия: утвърдена дестинация за пазаруване с лесен достъп от всички точки на града.
Тип:
Търговски площи
Услуга:
Изготвяне на концепция и отдаване под наем
Мая Балтаджиева
Управляващ партньор
IPC

Форма за обратна връзка

Други проекти

Мол Перник

Мол Перник e първият търговски център в град Перник, които се разпростира на 25 000 кв.м.

Научи повече

Ритейл парк Троян

Ритейл парк Троян е с отлично местоположение, с лесен достъп от всички части на града и околностите. Проектът предлага търговски микс с най-популярни и бързо развиващи се марки върху обща търговска площ 8 000 кв.м. и 477 паркинг места.

Научи повече
Битола, Северна Македония

Парк Център

Парк Център е проект със смесено предназначение, състоящ се от търговски център, жилищна сграда с площ 7 265 кв.м. Разположен е в новоизграждаща се жилщна зона. Търговския център е със площ от близо 10 000 кв.м. и е разположен на 3 нива с подземен паркинг с 118 паркоместа.

Научи повече

Ритейл парк Видин Плаза

Ритейл парк Видин Плаза е единственият ритейл парк в града и областта. Ритейл паркът предлага търговски микс от наематели като: магазини за смесена мода, мъжка мода, дискаунтери, магазин за козметични продукти, техника, обувки, мебели и стоки за дома, магазин тип "направи си сам".

Научи повече