Ритейл парк Пещера

Ритейл парк Пещера ще бъде единственият ритейл парк в града и общината. Проектът ще предложи отличен търговски микс от наематели: магазини за смесена мода, мебели и стоки за дома, дискаунтери, супермаркет, кафе, магазин за козметика, аптека, и оптика. Оптималният дизайн на проектирането гарантира отлична видимост на всеки магазин.

Ексклузивен

Проектът Ритейл парк Пещера се намира на ул. Стефан Караджа 4, община Пещера, област Пазарджик и ще има вход и изход на две главни улици - на 2 минути с кола от центъра на града и 2 минути от ЖП гара Пещера. Паркът е в процес на проектиране. Общата отдаваема площ на проекта е 6 000 кв.м. Наематели ще бъдат: JYSK, SINSAY, KIK, T-MARKET, SUBRA, магазин за техника, дрогерия, както и кафе, и оптика. LIDL се намират в непосредствена близост.

Планирано откриване - пролет 2025 г.

Характеристики

Ритейл парк Пещера ще бъде единственият ритейл парк в града и общината. С обща отдаваема площ от 6 000 кв. м., той ще предложи разнообразен микс от наематели на жителите на града;
Отличен достъп;
Добра инфраструктура;
Отлична синергия: утвърдена дестинация за пазаруване с лесен достъп от всички точки на града.
Тип:
Търговски площи
Услуга:
Изготвяне на концепция и отдаване под наем
Мая Балтаджиева
Управляващ партньор
IPC

Форма за обратна връзка

Други проекти

Северна Македония

Ритейл парк Гостивар

Ритейл парк Гостивар ще бъде единственият ритейл парк в града, и ще предложи търговски микс с най-популярните и бързо развиващи се международни брандове включително и водеща международна верига супермаркети, с обща търговска площ от над 11 000 кв.м. Оптималният дизайн на проектирането гарантира отлична видимост на всеки магазин.

Научи повече
Cкопие, Северна Македония

Diamond Shopping Mall

Diamond е проект със смесено предназначение, съчетаващ търговски център – “Diamond Shopping Mall”, две жилищни сгради, две офис сгради, петзвезден хотел и зона за семейни забавления.

Научи повече

Ритейл парк Плевен

Ритейл парк Плевен ще бъде най-голямата търговска зона в града. Проектът ще предложи отличен търговски микс от наематели: магазини за смесена мода, стоки за дома, дискаунтери, супермаркет, детски играчки, магазин за техника, спортен магазин, магазин за обувки, кафе, дрогерия, аптека, оптика, зоомагазин, водеща международна верига за мебели. Оптималният дизайн на проектирането гарантира отлична видимост на всеки магазин.

Научи повече

Ритейл парк София Плаза

Ритейл парк София Плаза ще бъде първият по рода си в такъв мащаб за София и страната. Проектът ще предложи търговски микс с най-популярни и бързо развиващи се марки. Върху площ от 62 декара ще бъдат изградени 22 големи бокса, с обща търговска площ от 31 000 кв.м. и 420 паркинг места.

Научи повече