Ритейл парк Пещера

Ритейл парк Пещера ще бъде единственият ритейл парк в града и общината. Проектът ще предложи отличен търговски микс от наематели: магазини за смесена мода, мебели и стоки за дома, дискаунтери, супермаркет, кафе, магазин за козметика, аптека, и оптика. Оптималният дизайн на проектирането гарантира отлична видимост на всеки магазин.

Ексклузивен

Проектът Ритейл парк Пещера се намира на ул. Стефан Караджа 4, община Пещера, област Пазарджик и ще има вход и изход на две главни улици - на 2 минути с кола от центъра на града и 2 минути от ЖП гара Пещера. Паркът е в процес на проектиране. Общата отдаваема площ на проекта е 6 000 кв.м. Наематели ще бъдат: TECHNOMARKET, JYSK, SINSAY, KIK, T-MARKET, дрогерия, както и кафе, аптека, и оптика. LIDL се намират в непосредствена близост.

Планирано откриване - есента 2024 г.

Характеристики

Ритейл парк Пещера ще бъде единственият ритейл парк в града и общината. С обща отдаваема площ от 6 000 кв. м., той ще предложи разнообразен микс от наематели на жителите на града;
Отличен достъп;
Добра инфраструктура;
Отлична синергия: утвърдена дестинация за пазаруване с лесен достъп от всички точки на града.
Тип:
Търговски площи
Услуга:
Изготвяне на концепция и отдаване под наем
Росен Генев
Партньор
IPC

Форма за обратна връзка

Други проекти

Мол Перник

Мол Перник e първият търговски център в град Перник, които се разпростира на 25 000 кв.м.

Научи повече

Мол Ямбол

Мол Ямбол e отлична синергия на бизнес център и самостоятелна търговска зона - 12-етажна сграда (1 под и 11 надземни нива), РЗП 12 905 кв.м.

Научи повече

Ритейл парк Велинград

Ритейл парк Велинград е единственият ритейл парк в града и общината. Проектът ще предложи търговски микс от наематели като: магазини за смесена мода, обувки, мебели и стоки за дома, дискаунтери, магазин тип "направи си сам", супермаркет, кафе и детски център. Оптималният дизайн на проектирането гарантира отлична видимост на всеки магазин.

Научи повече

Ритейл парк Перник Плаза

Ритейл парк Перник Плаза е първият в града. Проектът предлага търговски микс с най-популярните и бързо развиващи се марки, върху парцел от 44 декара, с обща търговска площ от 15 500 кв.м. и 300 паркоместа.

Научи повече