Парк Център

Парк Център е проект със смесено предназначение, състоящ се от търговски център, жилищна сграда с площ 7 265 кв.м. Разположен е в новоизграждаща се жилщна зона. Търговския център е със площ от близо 10 000 кв.м. и е разположен на 3 нива с подземен паркинг с 118 паркоместа.

Ексклузивен

Парк Център е проект със смесено предназначение, съчетаващ търговски център с жилищна сграда с площ 7 265 кв.м. Разположен на 4 минути с кола от центъра на града и на 3 минути от ЖП гара Битола. Ще бъде разположен в новоизграждащата се жилщна зона в града до ул. Партизанска, която се намира в центъра на града, като и непосредствено до главната пешеходната улица Широк Сокак. Местоположение е с отлична видимост и отличен достъп като с кола така и пеша. Локацията е близо до градския стадион, забележителностите на град и градския парк, което осигурява и голям човекопоток от туристите посещаващи ежедневно града. Проектът е в процес на строителство.
Ще бъде първия и единствен мол в града. Общатая застроена площ на проекта – 17 480 кв. м., търговскя център ще бъде със застроена площ от над 10 000 кв.м. ще е разположен на 3 нива с подземен паркинг с 118 паркоместа.

Планирано откриване - есента на 2025 г.

Характеристики

Парк Център е проект със смесено предназначение, състоящ се от търговски център, жилищна сграда с площ 7265 кв.м.;
Разположен е в новоизграждаща се жилщна зона;
Намира се в центъра на града и до главната пешеходната улица на града Широк Сокак;
Обща застроена площ на проекта: 17 480 кв.м.;
Търговския център е със площ от близо 10 000 кв.м. и е разположен на 3 нива с подземен паркинг с 118 паркоместа;
Лесен достъп до проекта с кола и пеша;
Отлична видимост;
Непосредствена близост до повечето жилищни и обществени зони в центъра на Битола;
Липса на търговски площи в близост;
Единствен мол в града.
Тип:
Търговски площи
Услуга:
Изготвяне на концепция, отдаване под наем, структуриране на управление
Мая Балтаджиева
Управляващ партньор
IPC

Форма за обратна връзка

Други проекти

Ритейл парк Видин

Ритейл парк Видин е единственият ритейл парк в града и областта. Проектът ще предложи търговски микс от наематели като: магазини за смесена мода, обувки, мебели и стоки за дома, дискаунтери, магазин тип "направи си сам", магазин за козметични продукти, детски играчки. Оптималният дизайн на проектирането гарантира отлична видимост на всеки магазин.

Научи повече

Варна 115

Проект "Варна 115" е най-новото и атрактивно архитектурно бижу в градската среда на Варна.

Научи повече

Diamond Shopping Mall

Diamond е проект със смесено предназначение, съчетаващ търговски център – “Diamond Shopping Mall”, две жилищни сгради, две офис сгради, петзвезден хотел и зона за семейни забавления.

Научи повече

Ритейл парк Разград

Ритейл парк Разград е единственият Ритейл парк в града и общината. Проектът ще предложи търговски микс с най-популярните и бързо развиващи се марки, с обща търговска площ от 12 000 кв.м. и 236 паркоместа.

Научи повече