Ритейл парк Гостивар

Ритейл парк Гостивар ще бъде единственият ритейл парк в града, и ще предложи търговски микс с най-популярните и бързо развиващи се международни брандове включително и водеща международна верига супермаркети, с обща търговска площ от над 11 000 кв.м. Оптималният дизайн на проектирането гарантира отлична видимост на всеки магазин.

Ексклузивен

Ритейл парк Гостивар се намира на ул. Борис Кидриж, която е една от главните артерии на града - на 4 минути с кола от магистрала E65 (която води до Скопие) и на 4 минути с кола от магистрала R1206, на 6 минути от центъра на града и 9 минути от ЖП гарата. Предимството на локацията е отличната видимост и факта, че всички влизащи и излизащи от града ще минават покрай парка. Последното ще осигури добър човекопоток не само за местните жители, но и за жителите на други градове и околни села. Паркът е в процес на проектиране. Общата му отдаваема площ е над 11 000 кв.м.
Потенциални наематели: международни модни брандове, магазин за мебели, спортен магазин, международна верига супермаркети, кафене, подаръци и аксесоари, магазин за домашни потреби и др.

Планирано откриване - есента на 2025 г.

Характеристики

Ритейл парк Гостивар ще бъде единственият ритейл парк в града. С обща отдаваема площ от 11 000 кв.м., той ще предложи разнообразен микс от наематели, включително и водеща международна верига супермаркети;
Отличен достъп;
Добра инфраструктура;
Отлична синергия: утвърдена дестинация за пазаруване с лесен достъп от всички точки на града.
Тип:
Търговски площи
Услуга:
Изготвяне на концепция, отдаване под наем, структуриране на управление
Мая Балтаджиева
Управляващ партньор
IPC

Форма за обратна връзка

Други проекти

Мол Ямбол

Мол Ямбол e отлична синергия на бизнес център и самостоятелна търговска зона - 12-етажна сграда (1 под и 11 надземни нива), РЗП 12 905 кв.м.

Научи повече

Ритейл парк Средец

Ритейл парк Средец е първият ритейл парк в София и заема обширна площ от 78 537 кв.м.

Научи повече

Ритейл парк Перник Плаза

Ритейл парк Перник Плаза е първият в града. Проектът предлага търговски микс с най-популярните и бързо развиващи се марки, върху парцел от 44 декара, с обща търговска площ от 15 500 кв.м. и 300 паркоместа.

Научи повече

Ритейл парк Севлиево

Ритейл парк Севлиево е първият за града, който ще предложи съвременни търговски площи, с отличен микс наематели на традиционна за град Севлиево локация за пазаруване.

Научи повече