Мол Перник

Мол Перник e първият търговски център в град Перник, които се разпростира на 25 000 кв.м.

Мол Перник е създаден в резултат на преустройство на емблематична производствена сграда от 70-те с нова пристройка, обединени чрез светло атриумно пространство. Мотото на търговския център е "Ново, свежо, различно" и именно в него е вплетена и идейната концепция на проекта и неговото изпълнение.

Мол Перник - първият търговски център в областта.

Мол Перник e първият търговски център в град Перник, които се разпростира на 25 000 кв.м. Модерна архитектура, светла и просторна зона за хранене, бутиково изпълнени общи части, удобен паркинг, с отлична локация в центъра на града. Единствено по рода си място за забавление и шопинг. Партньори в проекта са Cineland – единственото кино в града с 4 зали едната, от които ВИП, Sinsay, Hippoland, Sport Depot, Mat Star, TendenZ, Ciela, Технокомерс, Sky Optic, Media Clean, Easy Pay, Refan, сладкарница Неделя. Новото, свежо и различно място на гр. Перник.

Характеристики

Мол Перник е част от основната и вече оформена търговска зона заедно с Billa, JYSK, Technopolis, Kaufland, Lidl и DM;
Търговският център се намира на пешеходно разстояние от центъра на града. Удобен достъп по съществуваща велоалея;
Разположен е в непосредствена близост до международните пътища E871 и Е79;
Проектът е съществуващ търговски комплекс от сгради, състоящ се от хотел, офиси и магазини, с разнообразни услуги като студиа за красота, куриерски станции, банков клон, спортен център, университет, ресторант и казино.
Тип:
Търговски площи
Услуга:
Изготвяне на концепция и отдаване под наем, структуриране на управление
Борислав Борисов
Търговски площи и управление на имоти
IPC

Форма за обратна връзка

Други проекти

Ритейл парк Гостивар

Ритейл парк Гостивар ще бъде единственият ритейл парк в града, и ще предложи търговски микс с най-популярните и бързо развиващи се международни брандове включително и водеща международна верига супермаркети, с обща търговска площ от над 11 000 кв.м. Оптималният дизайн на проектирането гарантира отлична видимост на всеки магазин.

Научи повече

Ритейл парк Пещера

Ритейл парк Пещера ще бъде единственият ритейл парк в града и общината. Проектът ще предложи отличен търговски микс от наематели: магазини за смесена мода, мебели и стоки за дома, дискаунтери, супермаркет, кафе, магазин за козметика, аптека, и оптика. Оптималният дизайн на проектирането гарантира отлична видимост на всеки магазин.

Научи повече

Ритейл парк Севлиево

Ритейл парк Севлиево е първият за града, който ще предложи съвременни търговски площи, с отличен микс наематели на традиционна за град Севлиево локация за пазаруване.

Научи повече

Варна 115

Проект "Варна 115" е най-новото и атрактивно архитектурно бижу в градската среда на Варна.

Научи повече