Ритейл парк Разград

Ритейл парк Разград е единственият Ритейл парк в града и общината. Проектът ще предложи търговски микс с най-популярните и бързо развиващи се марки, с обща търговска площ от 13 000 кв.м. и 236 паркоместа.

Ексклузивен

Проектът Ритейл парк Разград е разположен на главния булевард на града «Априлско въстание», който ще осигурява отличен достъп от всички точки на града и околността. Това е популярна дестинация за пазаруване сред хората - тъй като е срещу Lidl и Technopolis. Районът, в който ще бъде разположен Ритейл парк Разград е гъсто населен жилищен район, граничен с центъра на града и основната икономическа зона.
Ритейл парк Разград има добра инфраструктура и транспортна мрежа, отлична синергия - утвърдена шопинг дестинация в жилищен район, индустриална зона и превъзходен достъп.
Ритейл паркът е в процес на проектиране. Обща отдаваема площ на проекта 13 000 кв.м. и 236 паркоместа.
Наематели ще бъдат: BILLA, TECHNOMARKET, JYSK, NEW YORKER, CCC, SINSAY, PEPCO, KIK, LILLY, както и спортен оператор, водещ хипемаркет „направи си сам“.

Ритейл парк Разград е в процес на проектиране – планираното откриване е през есента на 2024 г.

Характеристики

Ритейл парк Разград е единственият Ритейл парк в града и областта. С обща търговска площ от 13 000 кв. м., той ще предложи разнообразен микс от наематели на жителите на гр. Разград;
236 паркоместа;
Отличен достъп;
Добра инфраструктура;
Отлична синергия: утвърдена дестинация за пазаруване с лесен достъп от всички точки на града.
Тип:
Търговски площи
Услуга:
Отдаване под наем
Борислав Борисов
Търговски площи и управление на имоти
IPC

Форма за обратна връзка

Други проекти

Ритейл парк Велинград

Ритейл парк Велинград е единственият ритейл парк в града и общината. Проектът ще предложи търговски микс от наематели като: магазини за смесена мода, обувки, мебели и стоки за дома, дискаунтери, магазин тип "направи си сам" и супермаркет. Оптималният дизайн на проектирането гарантира отлична видимост на всеки магазин.

Научи повече

Diamond Shopping Mall

Diamond е проект със смесено предназначение, съчетаващ търговски център – “Diamond Shopping Mall”, две жилищни сгради, две офис сгради, петзвезден хотел и зона за семейни забавления.

Научи повече

Ритейл парк Троян

Ритейл парк Троян е с отлично местоположение, с лесен достъп от всички части на града и околностите. Проектът предлага търговски микс с най-популярни и бързо развиващи се марки върху обща търговска площ 8 000 кв.м. и 477 паркинг места.

Научи повече

Ритейл парк София Плаза

Ритейл парк София Плаза ще бъде първият по рода си в такъв мащаб за София и страната. Проектът ще предложи търговски микс с най-популярни и бързо развиващи се марки. Върху площ от 62 декара ще бъдат изградени 22 големи бокса, с обща търговска площ от 31 000 кв.м. и 420 паркинг места.

Научи повече