Ритейл парк Разград

Ритейл парк Разград е единственият Ритейл парк в града и общината. Проектът ще предложи търговски микс с най-популярните и бързо развиващи се марки, с обща търговска площ от 12 000 кв.м. и 236 паркоместа.

Ексклузивен

Проектът Ритейл парк Разград е разположен на главния булевард на града «Априлско въстание», който ще осигурява отличен достъп от всички точки на града и околността. Това е популярна дестинация за пазаруване сред хората - тъй като е срещу Lidl и Technopolis. Районът, в който ще бъде разположен Ритейл парк Разград е гъсто населен жилищен район, граничен с центъра на града и основната икономическа зона.
Ритейл парк Разград има добра инфраструктура и транспортна мрежа, отлична синергия - утвърдена шопинг дестинация в жилищен район, индустриална зона и превъзходен достъп.
Ритейл паркът е в процес на проектиране. Обща отдаваема площ на проекта 12 000 кв.м. и 236 паркоместа.
Наематели ще бъдат: BILLA, TECHNOMARKET, JYSK, NEW YORKER, CCC, SINSAY, PEPCO, KIK, LILLY, както и спортен оператор, водещ хипемаркет „направи си сам“, оптика, аптека, кафе, зоомагазин.

Ритейл парк Разград е в процес на проектиране – планираното откриване е през пролетта на 2025 г.

Характеристики

Ритейл парк Разград е единственият Ритейл парк в града и областта. С обща търговска площ от 12 000 кв. м., той ще предложи разнообразен микс от наематели на жителите на гр. Разград;
236 паркоместа;
Отличен достъп;
Добра инфраструктура;
Отлична синергия: утвърдена дестинация за пазаруване с лесен достъп от всички точки на града.
Тип:
Търговски площи
Услуга:
Изготвяне на концепция и отдаване под наем, инвестиционна продажба
Борислав Борисов
Търговски площи и управление на имоти
IPC

Форма за обратна връзка

Други проекти

Ритейл парк Видин

Ритейл парк Видин е единственият ритейл парк в града и областта. Проектът ще предложи търговски микс от наематели като: магазини за смесена мода, обувки, мебели и стоки за дома, дискаунтери, магазин тип "направи си сам", магазин за козметични продукти, детски играчки. Оптималният дизайн на проектирането гарантира отлична видимост на всеки магазин.

Научи повече

Ритейл парк Пещера

Ритейл парк Пещера ще бъде единственият ритейл парк в града и общината. Проектът ще предложи отличен търговски микс от наематели: магазини за смесена мода, мебели и стоки за дома, дискаунтери, супермаркет, кафе, магазин за козметика, аптека, и оптика. Оптималният дизайн на проектирането гарантира отлична видимост на всеки магазин.

Научи повече

Парк Център

Парк Център е проект със смесено предназначение, състоящ се от търговски център, жилищна сграда с площ 7 265 кв.м. Разположен е в новоизграждаща се жилщна зона. Търговския център е със площ от близо 10 000 кв.м. и е разположен на 3 нива с подземен паркинг с 118 паркоместа.

Научи повече

Варна 115

Проект "Варна 115" е най-новото и атрактивно архитектурно бижу в градската среда на Варна.

Научи повече