Ритейл парк Разград

Ритейл парк Разград е единственият Ритейл парк в града и общината. Проектът ще предложи търговски микс с най-популярните и бързо развиващи се марки, с обща търговска площ от 16 000 кв.м. и 236 паркоместа.

Ексклузивен

Проектът Ритейл парк Разград е разположен на главния булевард на града «Априлско въстание», който ще осигурява отличен достъп от всички точки на града и околността. Това е популярна дестинация за пазаруване сред хората - тъй като е срещу Lidl и Technopolis. Районът, в който ще бъде разположен Ритейл парк Разград е гъсто населен жилищен район, граничен с центъра на града и основната икономическа зона.
Ритейл парк Разград има добра инфраструктура и транспортна мрежа, отлична синергия - утвърдена шопинг дестинация в жилищен район, индустриална зона и превъзходен достъп.
Ритейл паркът е в процес на проектиране. Обща отдаваема площ на проекта 16 000 кв.м. и 236 паркоместа.


Ритейл парк Разград е в процес на проектиране – планираното откриване е през есента на 2025 г.

Характеристики

Ритейл парк Разград ще бъде единственият Ритейл парк в града и областта. С обща търговска площ от 12 000 кв. м., той ще предложи разнообразен микс от наематели на жителите на гр. Разград;
236 паркоместа;
Отличен достъп;
Добра инфраструктура;
Отлична синергия: утвърдена дестинация за пазаруване с лесен достъп от всички точки на града.
Тип:
Търговски площи
Услуга:
Изготвяне на концепция и отдаване под наем, инвестиционна продажба
Борислав Борисов
Търговски площи и управление на имоти
IPC

Форма за обратна връзка

Други проекти

Ритейл парк Средец

Ритейл парк Средец е първият ритейл парк в София и заема обширна площ от 78 537 кв.м.

Научи повече

Мол Ямбол

Мол Ямбол e отлична синергия на бизнес център и самостоятелна търговска зона - 12-етажна сграда (1 под и 11 надземни нива), РЗП 12 905 кв.м.

Научи повече

Ритейл парк Пещера

Ритейл парк Пещера ще бъде единственият ритейл парк в града и общината. Проектът ще предложи отличен търговски микс от наематели: магазини за смесена мода, мебели и стоки за дома, дискаунтери, супермаркет, кафе, магазин за козметика, аптека, и оптика. Оптималният дизайн на проектирането гарантира отлична видимост на всеки магазин.

Научи повече
Битола, Северна Македония

Парк Център

Парк Център е проект със смесено предназначение, състоящ се от търговски център, жилищна сграда с площ 7 265 кв.м. Разположен е в новоизграждаща се жилщна зона. Търговския център е със площ от близо 10 000 кв.м. и е разположен на 3 нива с подземен паркинг с 118 паркоместа.

Научи повече