Ботевградско логистичен парк

Ботевградско логистичен парк е най-модерният логистичен и складов парк в София

Ботевградско логистичен парк е най-модерният логистичен и складов парк в София.

Местоположението на Проекта е на бул. Ботевградско шосе, съобразено с настоящите изисквания по отношение на складовите помещения и позволява бърз вход и изход от и към магистралите Хемус и Тракия, както и град София.

Парцелът е с площ от 32 000 кв.м. като в него ще се помещават 24 000 кв.м. нови и функционални складове и офиси от най-висок клас, от тях 4 000 кв.м офисни площи и 20 000 кв.м складови. Разположението на складовете може лесно да се трансформира чрез добавяне или премахване на помещения, което гарантира гъвкавост и предвидимост. Съоръжението разполага с паркинг за ТИР, за служители и за посетители, зелени площи и зони за отдих, както и ресторант.

Очакван срок на завършване: Q4 2020 г.

Характеристики

Стратегическа локация;
Отворени пространства;
Синергична среда.
Тип:
Логистика
Услуга:
Отдаване под наем
Борислав Борисов
Търговски площи и управление на имоти
IPC

Форма за обратна връзка

Други проекти

Логистичен парк Божурище

Логистичният Парк е разположен в Индустриална зона Божурище, където се развива Икономическа зона София-Божурище. Разположението на парка е идеално както за малкият бизнес така и за стратегически инвеститори и компании, които търсят бърз достъп до центъра на града.

Научи повече

Логистичен парк в Орландовци

Нова логистична база, намираща се с лице на ул. Първа Българска армия.

Научи повече

Логистичен център БЕРС

bERS Логистичен център се намира на Околовръстния път на София, близо до Северната индустриална зона, в непосредствена близост до летище София.

Научи повече

Логистика Х

Логистична база Логистика Х е с перфектна локация за градска дистрибуция и бърз достъп до главните транспортни артерии: Околовръстен път София и магистрали Хемус и Тракия.

Научи повече