Логистичен парк Божурище

Логистичният Парк е разположен в Индустриална зона Божурище, където се развива Икономическа зона София-Божурище. Разположението на парка е идеално както за малкият бизнес така и за стратегически инвеститори и компании, които търсят бърз достъп до центъра на града.

В отговор на постоянно увеличаващото се търсене на складови площи с лесен достъп до всички главни пътни артерии към международни дестинации в района на София,
се изгражда нов Логистичен Парк, разположен в Индустриална зона Божурище. Непосредствената близост до околовръстния път на гр. София и магистрала “Люлин”, както и достъпът до действаща ЖП линия го прави логичен избор за всеки бизнес. Паркът се намира на 15 км от центъра на София; 23 километра до Летище София; 5 км от магистралата за Гърция и 2 км от магистралата за Сърбия.
Логистичния парк се състои от 5 броя складови халета клас А, всяко с вградена офисна част, навес, административна сграда, КПП, паркинги за леки и товарни автомобили, БКТП, техническа сграда със спринклерен резервоар и площадкови мрежи и предлага складови и логистични площи под наем.
Халетата са предвидени за складиране на всякакви стоки и материали, с изключение на гориво-смазочни материали и взривни вещества.
Газификация на всяко хале и отопление за зимния период с осигурена вътрешна температура в халетата +5 0С. Голямо разнообразие от складови площи – от 1 500 кв.м. до 7 000 кв.м. и повече в зависимост от нуждите на всеки наемател. Светла височина на тавана 11,5 м., височина палети 10,5м.

Характеристики

Стратегическа локация;
Инфраструктура за лесно и достъпно маневриране на тежкотоварни автомобили;
Голямо разнообразие от складови площи – от 1 500 кв.м. до 7 000 кв.м. и повече в зависимост от нуждите на всеки наемател;
Гъвкаво логистично пространство, проектирано да отговаря на всички изисквания на наемателите;
Разположен в Икономическа зона София-Божурище.
Тип:
Логистика
Услуга:
Отдаване под наем
Борислав Борисов
Търговски площи и управление на имоти
IPC

Форма за обратна връзка

Други проекти

Логистичен център БЕРС

bERS Логистичен център се намира на Околовръстния път на София, близо до Северната индустриална зона, в непосредствена близост до летище София.

Научи повече

Логистичен парк в Орландовци

Нова логистична база, намираща се с лице на ул. Първа Българска армия.

Научи повече

Логистичен парк, гр. Елин Пелин

Логистичен парк, гр. Елин Пелин ще е първият модерен логистичен комплекс в региона, предлагащ модерна синергирана среда за производство и логистика, складови, офис площи и обслужване.

Научи повече

Ботевградско логистичен парк

Ботевградско логистичен парк е най-модерният логистичен и складов парк в София

Научи повече