Ритейл парк Велинград

Ритейл парк Велинград е единственият ритейл парк в града и общината. Проектът ще предложи търговски микс от наематели като: магазини за смесена мода, обувки, мебели и стоки за дома, дискаунтери, магазин тип "направи си сам", супермаркет, кафе и детски център. Оптималният дизайн на проектирането гарантира отлична видимост на всеки магазин.

Ексклузивен

Проектът Ритейл парк Велинград е разположен в най големия квартал на Велинград кв. Лъджене близо до републикански път II 84, който е главната артерия на града. Намира се на 5 минути с кола от центъра на града и 3 минути от ЖП гара Велинград. Ритейл паркът е в процес на строителство. Обща отдаваема площ на проекта 12 000 кв м. Ритейл паркът е в непосредствена близост с хипермаркет Lidl.
Наематели са: TECHNOMARKET, JYSK, NEW YORKER, SINSAY, PEPCO, KIK, LILLY, T-MARKET, PHARMACY PROPOLIS, PAUSE JEANS, TENDENZ, както и кино, кафе, детски център и спортни зали.

Ритейл парк Велинград е в процес на строителство – планираното откриване е през пролетта на 2024 г.

Характеристики

Ритейл парк Велинград е единственият ритейл парк в града и общината. С обща търговска площ от 12 000 кв. м., той ще предложи разнообразен микс от наематели на жителите на гр. Велинград;
Добра инфраструктура;
Отлична синергия: утвърдена дестинация за пазаруване с лесен достъп от всички точки на града.
Тип:
Търговски площи
Услуга:
Изготвяне на концепция и отдаване под наем
Борислав Борисов
Търговски площи и управление на имоти
IPC

Форма за обратна връзка

Други проекти

Ритейл парк Средец

Ритейл парк Средец е първият ритейл парк в София и заема обширна площ от 78 537 кв.м.

Научи повече

Ритейл парк Троян

Ритейл парк Троян е с отлично местоположение, с лесен достъп от всички части на града и околностите. Проектът предлага търговски микс с най-популярни и бързо развиващи се марки върху обща търговска площ 8 000 кв.м. и 477 паркинг места.

Научи повече

Мол Ямбол

Мол Ямбол e отлична синергия на бизнес център и самостоятелна търговска зона - 12-етажна сграда (1 под и 11 надземни нива), РЗП 12 905 кв.м.

Научи повече
Северна Македония

Ритейл парк Гостивар

Ритейл парк Гостивар ще бъде единственият ритейл парк в града, и ще предложи търговски микс с най-популярните и бързо развиващи се международни брандове включително и водеща международна верига супермаркети, с обща търговска площ от над 11 000 кв.м. Оптималният дизайн на проектирането гарантира отлична видимост на всеки магазин.

Научи повече