Ритейл парк Велинград

Ритейл парк Велинград е единственият ритейл парк в града и общината. Проектът ще предложи търговски микс от наематели като: магазини за смесена мода, обувки, мебели и стоки за дома, дискаунтери, магазин тип "направи си сам", супермаркет, кафе и детски център. Оптималният дизайн на проектирането гарантира отлична видимост на всеки магазин.

Ексклузивен

Проектът Ритейл парк Велинград е разположен в най големия квартал на Велинград кв. Лъджене близо до републикански път II 84, който е главната артерия на града. Намира се на 5 минути с кола от центъра на града и 3 минути от ЖП гара Велинград. Ритейл паркът е в процес на строителство. Обща отдаваема площ на проекта 12 000 кв м. Ритейл паркът е в непосредствена близост с хипермаркет Lidl.
Наематели са: TECHNOMARKET, JYSK, NEW YORKER, SINSAY, PEPCO, KIK, LILLY, T-MARKET, PHARMACY PROPOLIS, PAUSE JEANS, TENDENZ, както и кино, кафе, детски център и спортни зали.

Ритейл парк Велинград е в процес на строителство – планираното откриване е през пролетта на 2024 г.

Характеристики

Ритейл парк Велинград е единственият ритейл парк в града и общината. С обща търговска площ от 12 000 кв. м., той ще предложи разнообразен микс от наематели на жителите на гр. Велинград;
Добра инфраструктура;
Отлична синергия: утвърдена дестинация за пазаруване с лесен достъп от всички точки на града.
Тип:
Търговски площи
Услуга:
Изготвяне на концепция и отдаване под наем
Борислав Борисов
Търговски площи и управление на имоти
IPC

Форма за обратна връзка

Други проекти

Ритейл парк Пещера

Ритейл парк Пещера ще бъде единственият ритейл парк в града и общината. Проектът ще предложи отличен търговски микс от наематели: магазини за смесена мода, мебели и стоки за дома, дискаунтери, супермаркет, кафе, магазин за козметика, аптека, и оптика. Оптималният дизайн на проектирането гарантира отлична видимост на всеки магазин.

Научи повече

Diamond Shopping Mall

Diamond е проект със смесено предназначение, съчетаващ търговски център – “Diamond Shopping Mall”, две жилищни сгради, две офис сгради, петзвезден хотел и зона за семейни забавления.

Научи повече

Ритейл парк Севлиево

Ритейл парк Севлиево е първият за града, който ще предложи съвременни търговски площи, с отличен микс наематели на традиционна за град Севлиево локация за пазаруване.

Научи повече

Ритейл парк Разград

Ритейл парк Разград е единственият Ритейл парк в града и общината. Проектът ще предложи търговски микс с най-популярните и бързо развиващи се марки, с обща търговска площ от 12 000 кв.м. и 236 паркоместа.

Научи повече