Ритейл парк Видин

Ритейл парк Видин е единственият ритейл парк в града и областта. Проектът ще предложи търговски микс от наематели като: магазини за смесена мода, обувки, мебели и стоки за дома, дискаунтери, магазин тип "направи си сам", магазин за козметични продукти, детски играчки. Оптималният дизайн на проектирането гарантира отлична видимост на всеки магазин.

Ексклузивен

Ритейл паркът се изгражда до главния булевард на гр. Видин бул Панония, което осигурява отличен достъп от всички части на града и околностите. Бул Панония е основния път за влизане във Видин от Калафат, Румъния. Паркът има директен пътен достъп до най добрия квартал за живеене във Видин: Стефан Стамболов. Общата отдаваема площ на парка е 12 000 кв.м. Ритейл паркът е в процес на строителство и е в непосредствена близост с хипермаркет Кауфланд.
Наематели са: NEW YORKER, SINSAY, PEPCO, KIK, LILLY, TECHNOMARKET, PAUSE JEANS, TEODOR, HS8, спортен магазин, магазин за обувки, както и водещ хипемаркет „направи си сам“, детски играчки.

Ритейл паркът е в процес на строителство – планираното откриване е през февруари 2024 г.

Характеристики

Ритейл парк Видин е единственият ритейл парк в града и областта. С обща търговска площ от 12 000 кв. м., той ще предложи разнообразен микс от наематели на жителите на гр. Видин;
Добра инфраструктура;
Отлична синергия: утвърдена дестинация за пазаруване с лесен достъп от всички точки на града.
Тип:
Търговски площи
Услуга:
Инвестиционна продажба, изготвяне на концепция и отдаване под наем
Борислав Борисов
Търговски площи и управление на имоти
IPC

Форма за обратна връзка

Други проекти

Ритейл парк Велинград

Ритейл парк Велинград е единственият ритейл парк в града и общината. Проектът ще предложи търговски микс от наематели като: магазини за смесена мода, обувки, мебели и стоки за дома, дискаунтери, магазин тип "направи си сам", супермаркет, кафе и детски център. Оптималният дизайн на проектирането гарантира отлична видимост на всеки магазин.

Научи повече

Ритейл парк Севлиево

Ритейл парк Севлиево е първият за града, който ще предложи съвременни търговски площи, с отличен микс наематели на традиционна за град Севлиево локация за пазаруване.

Научи повече

Ритейл парк Троян

Ритейл парк Троян е с отлично местоположение, с лесен достъп от всички части на града и околностите. Проектът предлага търговски микс с най-популярни и бързо развиващи се марки върху обща търговска площ 8 000 кв.м. и 477 паркинг места.

Научи повече

Ритейл парк Средец

Ритейл парк Средец е първият ритейл парк в София и заема обширна площ от 78 537 кв.м.

Научи повече