Ритейл парк Видин

Ритейл парк Видин е единственият ритейл парк в града и областта. Проектът ще предложи търговски микс от наематели като: магазини за смесена мода, обувки, мебели и стоки за дома, дискаунтери, магазин тип "направи си сам" и супермаркет. Оптималният дизайн на проектирането гарантира отлична видимост на всеки магазин.

Ексклузивен

Ритейл паркът се изгражда до главния булевард на гр. Видин бул Панония, което осигурява отличен достъп от всички части на града и околностите. Бул Панония е основния път за влизане във Видин от Калафат, Румъния. Паркът има директен пътен достъп до най добрия квартал за живеене във Видин: Стефан Стамболов. Общата отдаваема площ на парка е 12 000 кв.м. Ритейл паркът е в процес на проектиране и строителство и е в непосредствена близост с хипермаркет Кауфланд.
Наематели са: NEW YORKER, PEPCO, KIK, LILLY, FULLA MODA, TEDI, MAT STAR, SPORT VISION, както и водещ хипемаркет „направи си сам“.

Търговският парк е в процес на проектиране – планираното откриване е през есента на 2023 г.

Характеристики

Ритейл парк Видин е единственият ритейл парк в града и областта. С обща търговска площ от 12 000 кв. м., той ще предложи разнообразен микс от наематели на жителите на гр. Видин;
Добра инфраструктура;
Отлична синергия: утвърдена дестинация за пазаруване с лесен достъп от всички точки на града.
Тип:
Търговски площи
Услуга:
Отдаване под наем
Борислав Борисов
Търговски площи и управление на имоти
IPC

Форма за обратна връзка

Други проекти

Варна 115

Проект "Варна 115" е най-новото и атрактивно архитектурно бижу в градската среда на Варна.

Научи повече

Diamond Shopping Mall

Diamond е проект със смесено предназначение, съчетаващ търговски център – “Diamond Shopping Mall”, две жилищни сгради, две офис сгради, петзвезден хотел и зона за семейни забавления.

Научи повече

Ритейл парк Средец

Ритейл парк Средец е първият ритейл парк в София и заема обширна площ от 78 537 кв.м.

Научи повече

Ритейл парк Троян

Ритейл парк Троян е с отлично местоположение, с лесен достъп от всички части на града и околностите. Проектът предлага търговски микс с най-популярни и бързо развиващи се марки върху обща търговска площ 8 000 кв.м. и 477 паркинг места.

Научи повече