Ритейл парк Видин

Ритейл парк Видин е единственият ритейл парк в града и областта. Проектът ще предложи търговски микс от наематели като: магазини за смесена мода, обувки, мебели и стоки за дома, дискаунтери, магазин тип "направи си сам", магазин за козметични продукти, детски играчки. Оптималният дизайн на проектирането гарантира отлична видимост на всеки магазин.

Ексклузивен

Ритейл паркът се изгражда до главния булевард на гр. Видин бул Панония, което осигурява отличен достъп от всички части на града и околностите. Бул Панония е основния път за влизане във Видин от Калафат, Румъния. Паркът има директен пътен достъп до най добрия квартал за живеене във Видин: Стефан Стамболов. Общата отдаваема площ на парка е 12 000 кв.м. Ритейл паркът е в процес на строителство и е в непосредствена близост с хипермаркет Кауфланд.
Наематели са: NEW YORKER, SINSAY, PEPCO, KIK, LILLY, FULLA MODA, TECHNOMARKET, JOY OPTICS, PAUSE JEANS, MAT STAR, както и водещ хипемаркет „направи си сам“, детски играчки.

Ритейл паркът е в процес на строителство – планираното откриване е през есента на 2023 г.

Характеристики

Ритейл парк Видин е единственият ритейл парк в града и областта. С обща търговска площ от 12 000 кв. м., той ще предложи разнообразен микс от наематели на жителите на гр. Видин;
Добра инфраструктура;
Отлична синергия: утвърдена дестинация за пазаруване с лесен достъп от всички точки на града.
Тип:
Търговски площи
Услуга:
Инвестиционна продажба, изготвяне на концепция и отдаване под наем
Борислав Борисов
Търговски площи и управление на имоти
IPC

Форма за обратна връзка

Други проекти

Мол Ямбол

Мол Ямбол e отлична синергия на бизнес център и самостоятелна търговска зона - 12-етажна сграда (1 под и 11 надземни нива), РЗП 12 905 кв.м.

Научи повече

Ритейл парк Велинград

Ритейл парк Велинград е единственият ритейл парк в града и общината. Проектът ще предложи търговски микс от наематели като: магазини за смесена мода, обувки, мебели и стоки за дома, дискаунтери, магазин тип "направи си сам", супермаркет, кафе и детски център. Оптималният дизайн на проектирането гарантира отлична видимост на всеки магазин.

Научи повече

Ритейл парк Пещера

Ритейл парк Пещера ще бъде единственият ритейл парк в града и общината. Проектът ще предложи отличен търговски микс от наематели: магазини за смесена мода, мебели и стоки за дома, дискаунтери, супермаркет, кафе, магазин за козметика, аптека, и оптика. Оптималният дизайн на проектирането гарантира отлична видимост на всеки магазин.

Научи повече

Ритейл парк Гостивар

Ритейл парк Гостивар ще бъде единственият ритейл парк в града, и ще предложи търговски микс с най-популярните и бързо развиващи се международни брандове включително и водеща международна верига супермаркети, с обща търговска площ от над 11 000 кв.м. Оптималният дизайн на проектирането гарантира отлична видимост на всеки магазин.

Научи повече