Ритейл парк София Плаза

Ритейл парк София Плаза ще бъде първият по рода си в такъв мащаб за София и страната. Проектът ще предложи търговски микс с най-популярни и бързо развиващи се марки. Върху площ от 62 декара ще бъдат изградени 22 големи бокса, с обща търговска площ от 31 000 кв.м. и 420 паркинг места.

Ексклузивен

Ритейл парк София Плаза е с отлично местоположение и широко/обширно лице на главен булевард – „Ломско шосе“, в близост до пътен възел на Околовръстен път, както и магистрала „Европа“. Локацията е в гъсто населен район на София и на пешеходно отстояние от спирки на обществения транспорт.

Търговският парк е в процес на проектиране – планираното откриване е през пролетта на 2024 г.

Характеристики

Ритейл парк София Плаза ще бъде най-големият, с търговска площ от 31 000 кв.м.;
420 паркоместа;
Отличен достъп;
Синергия между различни търговски категории.
Тип:
Търговски площи
Услуга:
Отдаване под наем
Борислав Борисов
Търговски площи и управление на имоти
IPC

Форма за обратна връзка

Други проекти

Ритейл парк Средец

Ритейл парк Средец е първият ритейл парк в София и заема обширна площ от 78 537 кв.м.

Научи повече

Мол Ямбол

Мол Ямбол e отлична синергия на бизнес център и самостоятелна търговска зона - 12-етажна сграда (1 под и 11 надземни нива), РЗП 12 905 кв.м.

Научи повече

Ритейл парк Перник Плаза

Ритейл парк Перник Плаза е първият в града. Проектът предлага търговски микс с най-популярните и бързо развиващи се марки, върху парцел от 44 декара, с обща търговска площ от 15 500 кв.м. и 300 паркоместа.

Научи повече

Diamond Shopping Mall

Diamond е проект със смесено предназначение, съчетаващ търговски център – “Diamond Shopping Mall”, две жилищни сгради, две офис сгради, петзвезден хотел и зона за семейни забавления.

Научи повече