Търговски център „Европа“

Търговски център „Европа“ със страхотния си микс от офиси, складове, магазини, кафенета, ресторант и спортни зали, е най-големия комлекс от подобен тип в страната. Центърът се състои от висококачествени офисни пространства с различни квадратури.

Търговски център „Европа“ със страхотния си микс от офиси, складове, магазини, кафенета, ресторант и спортни зали, е най-големия комлекс от подобен тип в страната.

Центърът се състои от висококачествени офисни пространства с различни квадратури. В Сграда „1“, можете да намерите различни видове офиси: разделени на кабинети, офиси тип „оpen space” или комбинирани. Общите части, заедно с елегантната рецепция във фоайето, са приветливи и представителни. Осигурена е и вътрешна връзка на сградата с подземния паркинг.

Търговската част е много богата. Приземният етаж съдържа 8 магазина. Също така, разполага с банков офис, химическо чистене, мобилен оператор, аптека, магазин за подаръци, кафе-ресторант, ресторант „A la carte” и многофункционална спортна зала.

В допълнение Сграда "1" на комплекса разполага с три нива складове, подсигурени са рампи и мазе на първи етаж. Широката рампа, с достатъчно пространство пред нея за маневриране на тирове, е на разположение за дейности по съхранение. Сградата предлага индивидуални, модерни товарни асансьори за складовете в сутерена и на първия етаж.

Характеристики

Стратегическа локация;
Създадена и развита инфраструктура;
Сертивицирана от BREEAM, стандарт за устойчиви и екологични сгради;
Възможност за паркиране.
Тип:
Офис
Услуга:
Отдаване под наем
Мая Балтаджиева
Управляващ партньор
IPC

Форма за обратна връзка

Други проекти

ЕН Билдинг

Бизнес сграда Филип Кутев е модерен офис проект с надземно РЗП от 10 000 кв.м., девет етажна сграда.

Научи повече

MM Бизнес център

MM Бизнес център e разположен в сърцето на бизнеса в София, с изключително удобен директен достъп от бул. Александър Малинов и бул. Околовръстно шосе, на 450 м от метростанция Бизнес Парк и на 100м от автобусна спирка.

Научи повече

EXPO 2000 - Phase IV

Офис сграда EКСПО 2000 - фаза IV е разположена на столичния булевард Н.Й. Вапцаров и представлява четвърти етап от проект Бизнес комплекс Експо 2000. Всички фази са изградени и функциониращи.

Научи повече

ЕВРОПЕЙСКИ ТЪРГОВСКИ ЦЕНТЪР

Европейски търговски център (ЕТС) е един от най-големите и престижни офис комплекси в България с изградена топла връзка с The Mall. Разположен на една от основните пътни артерии в София – бул. Цариградско шосе, свързващ летище София с централната градска част.

Научи повече