Филто С

Бизнес сграда Филто се намира на ул. „Тодор Александров“ №28 – една от най-обещаващите и развиващи се административни търговски зони в центъра на града, близо до метростанция „Опълченска“.

Бизнес сграда Филто С се намира на ул. „Тодор Александров“ №28 – една от най-обещаващите и развиващи се административно - търговски зони в центъра на града, близо до метростанция „Опълченска“.

Сградата съчетава модерна архитектура, функционалност и иновативност в предлагането на комплексни услуги. Осигурява комфорт и екслузивни предложения за всички офис нужди. Луксозната сграда е с 3 подземни нива за паркиране, разполагащи с 57 паркоместа, охрана и контролиран достъп, панорамни асансьори, фоайе, рецепция и общи части. Целодневни услуги за посетители и приемане на поща от рецепционист.

Характеристики

Стилен интериор;
Високотехнологични удобства;
Отлична локация.
Тип:
Офис
Услуга:
Отдаване под наем
Мая Балтаджиева
Управляващ партньор
IPC

Форма за обратна връзка

Други проекти

Европарк бизнес център

„Европарк“ се намира на бул. „Цариградско шосе“ – основната пътна артерия, свързваща летище София и центъра на града. Центърът на София е достъпен с кола или градски транспорт за по-малко от 10 минути.

Научи повече

East Park

Търговски център „Иист Парк“ се намира на бул. „Никола Вапцаров“ №53 А, близо до ЕКСПО 2 000 и отговаря на всички изисквания за модерна, комфортна и високотехнологична работна среда.

Научи повече

Офис сграда Брюксел

Офис сграда Брюксел се намира на основната артерия свързваща Летище София с центъра на града. Кварталът около Летище София се развива бързо през последните години, тъй като бизнес районите на София се разширяват, за да отговорят на търсенето на висококачествени офис площи и търговски помещения.

Научи повече

София Сентрал Парк

София Сентрал Парк се намира в самото сърце на града – на ул. „Шейново” № 7, в един от най-престижните и тихи квартали, известен като „Докторската градина”.

Научи повече