Perform бизнес център

„Перформ“ е бизнес център, разположен в топ центъра на София и осигурява бизнес среда, която отговаря на високите критерии на съвремения бизнес.

„Перформ“ е бизнес център, разположен в топ центъра на София и осигурява бизнес среда, която отговаря на високите критерии на съвремения бизнес. Сградата е разположена на четири улици и е с обща застроена площ от 37 062 m2, разпределени в 10 етажа офиси и 5 подземни нива, с повече от 400 паркоместа.

Бизнес центърът е оборудван с модерни системи и иновативни технологии, които максимално улесняват бизнес партньорите и посетителите. Централното комуникативно тяло се намира в югозападната част на сградата, има 4 високоскоростни асансьора, плюс още 2 високоскоростни асансьора в централната част на сградата, 3 стълбища, 8 публични тоалетни и 2 за хора с увреждания на всеки етаж.

В 5-те подземни нива (400 охранявани паркоместа) са осигурени и технически стаи, където са разположени инсталациите на сградата. Подземните нива са свързани с надземните чрез три стълбища, две спираловидни рампи за автомобилен достъп от ул. „Волга“ (източната част на сградата) и изход до ул. „Три уши“ (западната част).

Характеристики

Видимост;
Голяма етажна плоча;
Качествена бизнес и ритейл среда.
Тип:
Офис
Услуга:
Отдаване под наем
Мая Балтаджиева
Управляващ партньор
IPC

Форма за обратна връзка

Други проекти

East Park

Търговски център „Иист Парк“ се намира на бул. „Никола Вапцаров“ №53 А, близо до ЕКСПО 2 000 и отговаря на всички изисквания за модерна, комфортна и високотехнологична работна среда.

Научи повече

Ѕуnеrgу Тоwеr

Ѕуnеrgу Тоwеr e нов, модерен проект на територията на Coфия Tex Πapĸ и с височината си от 83 м. щe бъдe нaй-виcoĸaтa и нaй-гoлямa cгpaдa нa тepитopиятa нa парка. Лoĸaциятa мeждy Цapигpaдcĸo шoce и бyл. Aceн Йopдaнoв e c oтлични тpaнcпopтни вpъзĸи, до бъдеща метростанция.

Научи повече

Sofia Airport Center

Sofia Airport Center (SAC) е проект, построен според най-високите западни стандарти, SAC е локация, предпочитана от много международни компании за установяване на техните регионални представителства и офиси.

Научи повече

Капитал Форт

Капитал Форт се намира на бул. „Цариградско шосе“, основната артерия, свързваща центъра с летище София, южна и източна България. На минути с кола или метро.

Научи повече