Perform бизнес център

„Перформ“ е бизнес център, разположен в топ центъра на София и осигурява бизнес среда, която отговаря на високите критерии на съвремения бизнес.

„Перформ“ е бизнес център, разположен в топ центъра на София и осигурява бизнес среда, която отговаря на високите критерии на съвремения бизнес. Сградата е разположена на четири улици и е с обща застроена площ от 37 062 m2, разпределени в 10 етажа офиси и 5 подземни нива, с повече от 400 паркоместа.

Бизнес центърът е оборудван с модерни системи и иновативни технологии, които максимално улесняват бизнес партньорите и посетителите. Централното комуникативно тяло се намира в югозападната част на сградата, има 4 високоскоростни асансьора, плюс още 2 високоскоростни асансьора в централната част на сградата, 3 стълбища, 8 публични тоалетни и 2 за хора с увреждания на всеки етаж.

В 5-те подземни нива (400 охранявани паркоместа) са осигурени и технически стаи, където са разположени инсталациите на сградата. Подземните нива са свързани с надземните чрез три стълбища, две спираловидни рампи за автомобилен достъп от ул. „Волга“ (източната част на сградата) и изход до ул. „Три уши“ (западната част).

Характеристики

Видимост;
Голяма етажна плоча;
Качествена бизнес и ритейл среда.
Тип:
Офис
Услуга:
Отдаване под наем
Мая Балтаджиева
Управляващ партньор
IPC

Форма за обратна връзка

Други проекти

East Park

Търговски център „Иист Парк“ се намира на бул. „Никола Вапцаров“ №53 А, близо до ЕКСПО 2 000 и отговаря на всички изисквания за модерна, комфортна и високотехнологична работна среда.

Научи повече

Адванс Бизнес Център

Адванс Бизнес Център е разположен в близост до входа на Бизнес Парк София, на кръстовището между ул. „Атанас Москов“ и ул. „Самара“. Основни пътни артерии в района са Околовръстен път и бул. „Александър Малинов“.

Научи повече

Европарк бизнес център

„Европарк“ се намира на бул. „Цариградско шосе“ – основната пътна артерия, свързваща летище София и центъра на града. Центърът на София е достъпен с кола или градски транспорт за по-малко от 10 минути.

Научи повече

Офис сграда Брюксел

Офис сграда Брюксел се намира на основната артерия свързваща Летище София с центъра на града. Кварталът около Летище София се развива бързо през последните години, тъй като бизнес районите на София се разширяват, за да отговорят на търсенето на висококачествени офис площи и търговски помещения.

Научи повече