Perform бизнес център

„Перформ“ е бизнес център, разположен в топ центъра на София и осигурява бизнес среда, която отговаря на високите критерии на съвремения бизнес.

„Перформ“ е бизнес център, разположен в топ центъра на София и осигурява бизнес среда, която отговаря на високите критерии на съвремения бизнес. Сградата е разположена на четири улици и е с обща застроена площ от 37 062 m2, разпределени в 10 етажа офиси и 5 подземни нива, с повече от 400 паркоместа.

Бизнес центърът е оборудван с модерни системи и иновативни технологии, които максимално улесняват бизнес партньорите и посетителите. Централното комуникативно тяло се намира в югозападната част на сградата, има 4 високоскоростни асансьора, плюс още 2 високоскоростни асансьора в централната част на сградата, 3 стълбища, 8 публични тоалетни и 2 за хора с увреждания на всеки етаж.

В 5-те подземни нива (400 охранявани паркоместа) са осигурени и технически стаи, където са разположени инсталациите на сградата. Подземните нива са свързани с надземните чрез три стълбища, две спираловидни рампи за автомобилен достъп от ул. „Волга“ (източната част на сградата) и изход до ул. „Три уши“ (западната част).

Характеристики

Видимост;
Голяма етажна плоча;
Качествена бизнес и ритейл среда.
Тип:
Офис
Услуга:
Отдаване под наем
Мая Балтаджиева
Управляващ партньор
IPC

Форма за обратна връзка

Други проекти

Адванс Бизнес Център

Адванс Бизнес Център е разположен в близост до входа на Бизнес Парк София, на кръстовището между ул. „Атанас Москов“ и ул. „Самара“. Основни пътни артерии в района са Околовръстен път и бул. „Александър Малинов“.

Научи повече

Саут Парк Билдинг

Саут Парк Билдинг е разположен на ул. „Хенрих Ибсен“ 13, срещу МОЛ „Парадайс“. Проектът е завършен през Q2 2018. Инвеститор е "Арт Е Строй" ЕООД.

Научи повече

Cargil Tower

Cargil Tower офис сграда, клас А, намираща се на бул. „Тодор Каблешков, в близо до кръстовището с бул. „България“, в ж.к. Мотописта. Стратегическата позиция на сградата с отлична видимост, осигурява бърз достъп до центъра на града, до „Околовръстен път“, също и до редица административни сгради, разположени в съседство.

Научи повече

Phase II of BSR Sofia One

BSR Sofia One е разположен в източната част на центъра на София, в непосредствена близост до Скай Сити Мол, както и до множество административни и държавни институции.

Научи повече