Сердика Офиси

Сердика Офиси е осем етажно тяло в синергия с Мол Сердика на бул. Синтняково в столицата. Местоположението обуславя гъста мрежа от линии на градски транспорт, лесен достъп с автомобил.

Сердика Офиси е осем етажно тяло в синергия с Мол Сердика на бул. Синтняково в столицата. Местоположението обуславя гъста мрежа от линии на градски транспорт, лесен достъп с автомобил. Намира се на 15 мин. от летище София, на 1 км. от Орлов мост и Софийския университет и 1,9 км. от храм-паметник Александър Невски.

Офисната сграда предлага уникално съчетание от множество удобства, отлична локация. Отличава се с високо-технологични характеристики. Наемателите разполагат с директен достъп до над 210 магазина, ресторант, заведения за хранене , банкови клонове и много други услуги.

Сердика Офиси предлага 28 500 кв. м. офис площи клас А, разположени на 8 етажа с отдаваема площ от 200 до 4 000 кв.м. на всеки от етажите. Светлата част на помещенията е 3 м. Това осигурява пространство и комфорт, автоматична слънчева защита, двойна фасада, 3 панорамни и дванадесет високоскоростни асансьора обслужват бизнес сградата, която разполага с 4 000 паркоместа.

Характеристики

Улеснен достъп;
Множество удобства;
Високо-технологични характеристики.
Тип:
Офис
Услуга:
Отдаване под наем
Мая Балтаджиева
Управляващ партньор
IPC

Форма за обратна връзка

Други проекти

Европарк бизнес център

„Европарк“ се намира на бул. „Цариградско шосе“ – основната пътна артерия, свързваща летище София и центъра на града. Центърът на София е достъпен с кола или градски транспорт за по-малко от 10 минути.

Научи повече

ЕМ Билдинг

Ем Билдинг е модерна и функционална офис сграда, разположена в кв. Лозенец, на кръстовището на бул. „Черни връх” и ул. „Хенрик Ибсен”- срещу Парадайз център.

Научи повече

Гаритидж Парк

Гаритидж Парк е разположен на терен от 165 000 кв.м. на кръстовището на Околовръстен път и входа към квартал „Младост“, в съседство с Бизнес Парк София - район с отлична инфраструктура и достъп до Околовръстен път, удобна връзка с летище София и централните градски части.

Научи повече

EXPO 2000 - Phase IV

Офис сграда EКСПО 2000 - фаза IV е разположена на столичния булевард Н.Й. Вапцаров и представлява четвърти етап от проект Бизнес комплекс Експо 2000. Всички фази са изградени и функциониращи.

Научи повече