Сердика Офиси

Сердика Офиси е осем етажно тяло в синергия с Мол Сердика на бул. Синтняково в столицата. Местоположението обуславя гъста мрежа от линии на градски транспорт, лесен достъп с автомобил.

Сердика Офиси е осем етажно тяло в синергия с Мол Сердика на бул. Синтняково в столицата. Местоположението обуславя гъста мрежа от линии на градски транспорт, лесен достъп с автомобил. Намира се на 15 мин. от летище София, на 1 км. от Орлов мост и Софийския университет и 1,9 км. от храм-паметник Александър Невски.

Офисната сграда предлага уникално съчетание от множество удобства, отлична локация. Отличава се с високо-технологични характеристики. Наемателите разполагат с директен достъп до над 210 магазина, ресторант, заведения за хранене , банкови клонове и много други услуги.

Сердика Офиси предлага 28 500 кв. м. офис площи клас А, разположени на 8 етажа с отдаваема площ от 200 до 4 000 кв.м. на всеки от етажите. Светлата част на помещенията е 3 м. Това осигурява пространство и комфорт, автоматична слънчева защита, двойна фасада, 3 панорамни и дванадесет високоскоростни асансьора обслужват бизнес сградата, която разполага с 4 000 паркоместа.

Характеристики

Улеснен достъп;
Множество удобства;
Високо-технологични характеристики.
Тип:
Офис
Услуга:
Отдаване под наем
Мая Балтаджиева
Управляващ партньор
IPC

Форма за обратна връзка

Други проекти

ЕН Билдинг

Бизнес сграда Филип Кутев е модерен офис проект с надземно РЗП от 10 000 кв.м., девет етажна сграда.

Научи повече

Sofia tower

Sofia tower, ситуиран на ъгъла на бул. Александър Стамболийски до метростанция Опълченска. Разположен е на комуникативно, място в централната част на столицата с много удобни превозни връзки на градски транспорт.

Научи повече

Литекс Тауър

Литекс Тауър е една от трите високи сгради, разположени по протежение на бул. „Драган Цанков“, в близост до кръстовището с бул. „Г.М. Димитров“.

Научи повече

Вертиго Бизнес Тауър

Вертиго Бизнес Тауър се състои от 16 етажа с магнетични гледки към София и Витоша, както и значителен обем площи за търговия услуги.

Научи повече