Офис Център D 88

Административната сграда е ситуирана в централната част на София на бул. „Кн. Александър Дондуков“ №88, в близост до Президентството, Парламента и Катедралата Ал. Невски

Административна сграда е ситуирана в централната част на София на бул. „Кн. Александър Дондуков“ № 88, в близост до Президентството, Парламента и Катедралата Ал. Невски.

Близостта на офис сградата до същинския център на столицата и наситеността с възможности на градския транспорт, включително метро станция, гарантира удобство на ползвателите.

Общата площ на проекта е 4 305 кв.м , офис площи клас А, размер на етаж : 200-490 кв.м, сградата разполага с 9 надземни етажа и 1 подземно ниво с 26 паркоместа.

Характеристики

Офис площи клас А;
Централна локация, близка метростанция;
Отлична достъпност.
Тип:
Офис
Услуга:
Отдаване под наем
Мая Балтаджиева
Управляващ партньор
IPC

Форма за обратна връзка

Други проекти

ЕВРОПЕЙСКИ ТЪРГОВСКИ ЦЕНТЪР

Европейски търговски център (ЕТС) е един от най-големите и престижни офис комплекси в България с изградена топла връзка с The Mall. Разположен на една от основните пътни артерии в София – бул. Цариградско шосе, свързващ летище София с централната градска част.

Научи повече

София Сентрал Парк

София Сентрал Парк се намира в самото сърце на града – на ул. „Шейново” № 7, в един от най-престижните и тихи квартали, известен като „Докторската градина”.

Научи повече

Мегапарк

Мегапарк се намина на бул. Цариградски шосе в пряка близост до The Mall. Разположен на една от основните пътни артерии в София – бул. Цариградско шосе, свързващ летище София с централната градска част.

Научи повече

Сан Стефано Плаза

Многофункционален комплекс Сан Стефано Плаза е разположен в престижен район в центъра на София на 80 м от Орлов мост, 250 м от Софийския университет Св. Климент Охридски и на 510 м от Народното събрание.

Научи повече