Офис Център D 88

Административната сграда е ситуирана в централната част на София на бул. „Кн. Александър Дондуков“ №88, в близост до Президентството, Парламента и Катедралата Ал. Невски

Административна сграда е ситуирана в централната част на София на бул. „Кн. Александър Дондуков“ № 88, в близост до Президентството, Парламента и Катедралата Ал. Невски.

Близостта на офис сградата до същинския център на столицата и наситеността с възможности на градския транспорт, включително метро станция, гарантира удобство на ползвателите.

Общата площ на проекта е 4 305 кв.м , офис площи клас А, размер на етаж : 200-490 кв.м, сградата разполага с 9 надземни етажа и 1 подземно ниво с 26 паркоместа.

Характеристики

Офис площи клас А;
Централна локация, близка метростанция;
Отлична достъпност.
Тип:
Офис
Услуга:
Отдаване под наем
Мая Балтаджиева
Управляващ партньор
IPC

Форма за обратна връзка

Други проекти

Скай Форт

Скай Форт ще бъде разположен в южната част на бул. „Цариградско шосе“. Най-високият небостъргач в София (202 м.) е част от бизнес комплекса „София капитал сити“. Локацията на проекта осигурява бърз достъп до центъра на гр. София, както и до жилищните квартали в близост.

Научи повече

Офис сграда Сегабилдинг

Административна сграда "Сегабилдинг", находяща се в идеалния център на град София, бул. Фритьоф Нансен №37, срещу Националния Дворец на Културата.

Научи повече

Капитал Форт

Капитал Форт се намира на бул. „Цариградско шосе“, основната артерия, свързваща центъра с летище София, южна и източна България. На минути с кола или метро.

Научи повече

Сердика Офиси

Сердика Офиси е осем етажно тяло в синергия с Мол Сердика на бул. Синтняково в столицата. Местоположението обуславя гъста мрежа от линии на градски транспорт, лесен достъп с автомобил.

Научи повече