Офис Сграда Оскар

Сградата се намира на бул. „Васил Левски“, близо до Британското консулство. Отличава с уникалното си местоположение, разположена на главен булевард, до автобусна спирка и между две метростанции , което осигурява бърза връзка с останалите райони в столицата.

Сградата се намира на бул. „Васил Левски“, близо до Британското консулство. Отличава с уникалното си местоположение, разположена на главен булевард, до автобусна спирка и между две метростанции , което осигурява бърза връзка с останалите райони в столицата. Самата сграда е в близост до магазини, заведения за бързо хранене, което допринася за още по-привлекателната работна среда.

Предлага обща площ от 7 217.93 м², разположени на 7 етажа (около 700 m2 офиси на етаж) с едно подземно паркинг ниво.

„Оскар“ е с красива архитектура, качествено изпълнение и функционалност. Сградата има 4-тръбна климатична система, вентилация, структурно окабеляване – CAT6, повдигнат под, окачен таван, 2,9 м светла височина, отваряеми прозорци, 2 пътнически асансьора, контрол на достъпа, възможност за кухня и димни детектори.

За обществено обслужване в сградата са предвидени банков салон, трезор и търговски части на партера.

Сграда е в процес на разширение, очаква се до средата на 2022 г. в експлоатацията да бъдат въведени нови 4 600 кв.м офис площи клас А, като при изграждането им инвеститорът залага на най-ново поколение техническа обезпеченост за гарантиране на максимален комфорт на работното пространство на наемателите.

Характеристики

Стилен интериор;
Високотехнологични съоръжения;
Отлична локация.
Тип:
Офис
Услуга:
Отдаване под наем
Мая Балтаджиева
Управляващ партньор
IPC

Форма за обратна връзка

Други проекти

Инфинити Тауър

Инфинити Тауър, част от комплекса на България Мол, е разположена на един от главните булеварди в столицата – бул. “България“, което осигурява удобен достъп до всички части на града.

Научи повече

Park Lane

Park Lane е офис сграда от клас А, намираща се в един от най-бързо развиващите се райони в София - квартал Хладилника, в близост до най-големия и престижен търговски център в България - Paradise Center

Научи повече

FPI бизнес център

FPI бизнес център има удобно разположение на кръстовището на бул. Черни връх № 51Б, ъгъла с ул. Сребърна. Непосредствено до входа на метростанция „Витоша“ и спирки на градския транспорт, тази локация позволява бърз и лесен достъп до всички части на София.

Научи повече

Sofia Tech One

Sofia Tech One е мултифункционален административен център за бизнес услуги в Зона 2 на София Тех парк непосредствено до предстоящата метро станция Арена Армеец (4-ти етап от линия 3), на 4 км от центъра на града и 10 минути от летище София.

Научи повече