Офис сграда Сегабилдинг

Административна сграда "Сегабилдинг", находяща се в идеалния център на град София, бул. Фритьоф Нансен №37, срещу Националния Дворец на Културата.

Административна сграда "Сегабилдинг", находяща се в идеалния център на град София, бул. Фритьоф Нансен №37, срещу Националния Дворец на Културата - oтлична централна локация с достъп до метро и гъста мрежа от обществен транспорт.

Сградата е с разгърната застроена площ от 1650,90 кв.м. и се състои от шест етажа. Сградата може да осигури 140 работни места.
Офисните площи клас А, разположени от партерен етаж до шести включително, са тип Open Space, което позволява свободно разпределение на работната площ на различни по големина офис помещения. Всеки етаж разполага с коридор и две тоалетни.

Административният център е изграден с най-модерните материали и технологии: централна климатична система – Carrier, СОТ, контролиран достъп, пожароизвестителна система, осветление Gamma Design, двоен под, IT структурно окабеляване, фотоклетки на всички общи части, пътнически асансьор Tiessen.

Характеристики

Офис пространства клас А;
Централна локация;
Представителност.
Тип:
Офис
Услуга:
Отдаване под наем
Мая Балтаджиева
Управляващ партньор
IPC

Форма за обратна връзка

Други проекти

NV Tower

NV Tower е нов проект с уникалната архитектура. Всеки етаж носи името на отделен кристал и неговият дизайн е разработен в същия цвят като кристала. Местоположението на сградата е с отлична достъпност, нa 300 м oт съществуваща метростанция, спирки на обществен транспорт и с удобен достъп с автомобили.

Научи повече

Скай Форт

Скай Форт ще бъде разположен в южната част на бул. „Цариградско шосе“. Най-високият небостъргач в София (202 м.) е част от бизнес комплекса „София капитал сити“. Локацията на проекта осигурява бърз достъп до центъра на гр. София, както и до жилищните квартали в близост.

Научи повече

Саут Парк Билдинг

Саут Парк Билдинг е разположен на ул. „Хенрих Ибсен“ 13, срещу МОЛ „Парадайс“. Проектът е завършен през Q2 2018. Инвеститор е "Арт Е Строй" ЕООД.

Научи повече

Perform бизнес център

„Перформ“ е бизнес център, разположен в топ центъра на София и осигурява бизнес среда, която отговаря на високите критерии на съвремения бизнес.

Научи повече