ЕМ Билдинг

Ем Билдинг е модерна и функционална офис сграда, разположена в кв. Лозенец, на кръстовището на бул. „Черни връх” и ул. „Хенрик Ибсен”- срещу Парадайз център.

Ем Билдинг е модерна и функционална офис сграда, разположена в кв. Лозенец, на кръстовището на бул. „Черни връх” и ул. „Хенрик Ибсен”- срещу Парадайз център. Мястото е с изградена инфраструктура и отлично позиционирано от гледна точка на комуникации и достъпност в София. Непосредствено до централния вход на сградата са разположени спирки на градския транспорт , както и входа на метростанция „Витоша“.

Сградата е с РЗП 8 700 кв.м разпределена между единадесет надземни нива - офиси и магазини и две подземни нива с 53 паркоместа и складове. Конструктивната височина на офисните площи е 3,40 м тип “Open space”.

Стъпаловидната архитектура в съчетание с раздвижения силует придават на сградата атрактивен вид , различен от наложените стандарти за офис сгради. Фасадата на сградата е съчетание камък , стъкло и елоксиран алуминий. Допълнителен художествен акцент са богатото озеленяване на големите тераси, с гледка към Витоша.

Сграда e с луксозни довършителни работи: настилки от гранит и мрамор, LED осветление, Дограма – алуминиеви профили; VRF система; вентилация на всички етажи e със свеж въздух; ВиК, електро и слаботокови инсталации; Мощен дизелов генератор за аварийно захранване и др. екстри за максимален комфорт на наемателите.

Характеристики

Офис пространства клас А в полите на Витоша;
Атрактивна, стъпаловидна архитектура;
Стратегическо местоположение, на метростанция;
В близост до мол Парадайз;
Паркинг зона.
Тип:
Офис
Услуга:
Отдаване под наем
Мая Балтаджиева
Управляващ партньор
IPC

Форма за обратна връзка

Други проекти

Sofia Tech One

Sofia Tech One е мултифункционален административен център за бизнес услуги в Зона 2 на София Тех парк непосредствено до предстоящата метро станция Арена Армеец (4-ти етап от линия 3), на 4 км от центъра на града и 10 минути от летище София.

Научи повече

Sofia Airport Center

Sofia Airport Center (SAC) е проект, построен според най-високите западни стандарти, SAC е локация, предпочитана от много международни компании за установяване на техните регионални представителства и офиси.

Научи повече

GORA

GORA е нов модерен проект, част от бързо развиващият се район Хладилника с комуникативно местоположение. Проектът е разположен на парцел от 19 000 кв.м. Жилищната част е развита на 13 000 кв.м., от които 10 000 кв.м. зелена площи, превърнати в парк.

Научи повече

Гаритидж Парк

Гаритидж Парк е разположен на терен от 165 000 кв.м. на кръстовището на Околовръстен път и входа към квартал „Младост“, в съседство с Бизнес Парк София - район с отлична инфраструктура и достъп до Околовръстен път, удобна връзка с летище София и централните градски части.

Научи повече