ЕМ Билдинг

Ем Билдинг е модерна и функционална офис сграда, разположена в кв. Лозенец, на кръстовището на бул. „Черни връх” и ул. „Хенрик Ибсен”- срещу Парадайз център.

Ем Билдинг е модерна и функционална офис сграда, разположена в кв. Лозенец, на кръстовището на бул. „Черни връх” и ул. „Хенрик Ибсен”- срещу Парадайз център. Мястото е с изградена инфраструктура и отлично позиционирано от гледна точка на комуникации и достъпност в София. Непосредствено до централния вход на сградата са разположени спирки на градския транспорт , както и входа на метростанция „Витоша“.

Сградата е с РЗП 8 700 кв.м разпределена между единадесет надземни нива - офиси и магазини и две подземни нива с 53 паркоместа и складове. Конструктивната височина на офисните площи е 3,40 м тип “Open space”.

Стъпаловидната архитектура в съчетание с раздвижения силует придават на сградата атрактивен вид , различен от наложените стандарти за офис сгради. Фасадата на сградата е съчетание камък , стъкло и елоксиран алуминий. Допълнителен художествен акцент са богатото озеленяване на големите тераси, с гледка към Витоша.

Сграда e с луксозни довършителни работи: настилки от гранит и мрамор, LED осветление, Дограма – алуминиеви профили; VRF система; вентилация на всички етажи e със свеж въздух; ВиК, електро и слаботокови инсталации; Мощен дизелов генератор за аварийно захранване и др. екстри за максимален комфорт на наемателите.

Характеристики

Офис пространства клас А в полите на Витоша;
Атрактивна, стъпаловидна архитектура;
Стратегическо местоположение, на метростанция;
В близост до мол Парадайз;
Паркинг зона.
Тип:
Офис
Услуга:
Отдаване под наем
Мая Балтаджиева
Управляващ партньор
IPC

Форма за обратна връзка

Други проекти

ЕН Билдинг

Бизнес сграда Филип Кутев е модерен офис проект с надземно РЗП от 10 000 кв.м., девет етажна сграда.

Научи повече

Мегапарк

Мегапарк се намина на бул. Цариградски шосе в пряка близост до The Mall. Разположен на една от основните пътни артерии в София – бул. Цариградско шосе, свързващ летище София с централната градска част.

Научи повече

Mobi Art Building

Офиc cгpaдa с инвеститор „Aрт E Cтpoй“, ситуирана в гopeщaтa инвecтициoннa зoнa нa HΠЗ „Xлaдилниĸa“ в Coфия. Paзпoлoжeнa e нa yлицa „Cpeбъpнa“ cpeщy „Πapaдaйз цeнтъp“, нeпocpeдcтвeнo дo вxoдa ĸъм мeтpocтaнция „Витоша“.

Научи повече

Инфинити Тауър

Инфинити Тауър, част от комплекса на България Мол, е разположена на един от главните булеварди в столицата – бул. “България“, което осигурява удобен достъп до всички части на града.

Научи повече