ЕМ Билдинг

Ем Билдинг е модерна и функционална офис сграда, разположена в кв. Лозенец, на кръстовището на бул. „Черни връх” и ул. „Хенрик Ибсен”- срещу Парадайз център.

Ем Билдинг е модерна и функционална офис сграда, разположена в кв. Лозенец, на кръстовището на бул. „Черни връх” и ул. „Хенрик Ибсен”- срещу Парадайз център. Мястото е с изградена инфраструктура и отлично позиционирано от гледна точка на комуникации и достъпност в София. Непосредствено до централния вход на сградата са разположени спирки на градския транспорт , както и входа на метростанция „Витоша“.

Сградата е с РЗП 8 700 кв.м разпределена между единадесет надземни нива - офиси и магазини и две подземни нива с 53 паркоместа и складове. Конструктивната височина на офисните площи е 3,40 м тип “Open space”.

Стъпаловидната архитектура в съчетание с раздвижения силует придават на сградата атрактивен вид , различен от наложените стандарти за офис сгради. Фасадата на сградата е съчетание камък , стъкло и елоксиран алуминий. Допълнителен художествен акцент са богатото озеленяване на големите тераси, с гледка към Витоша.

Сграда e с луксозни довършителни работи: настилки от гранит и мрамор, LED осветление, Дограма – алуминиеви профили; VRF система; вентилация на всички етажи e със свеж въздух; ВиК, електро и слаботокови инсталации; Мощен дизелов генератор за аварийно захранване и др. екстри за максимален комфорт на наемателите.

Характеристики

Офис пространства клас А в полите на Витоша;
Атрактивна, стъпаловидна архитектура;
Стратегическо местоположение, на метростанция;
В близост до мол Парадайз;
Паркинг зона.
Тип:
Офис
Услуга:
Отдаване под наем
Мая Балтаджиева
Управляващ партньор
IPC

Форма за обратна връзка

Други проекти

София Сентрал Парк

София Сентрал Парк се намира в самото сърце на града – на ул. „Шейново” № 7, в един от най-престижните и тихи квартали, известен като „Докторската градина”.

Научи повече

FPI бизнес център

FPI бизнес център има удобно разположение на кръстовището на бул. Черни връх № 51Б, ъгъла с ул. Сребърна. Непосредствено до входа на метростанция „Витоша“ и спирки на градския транспорт, тази локация позволява бърз и лесен достъп до всички части на София.

Научи повече

Ричхил Бизнес Център

Ричхил Бизнес Център е разположен в местност „Малинова долина“, в непосредствена близост до „Декатлон“. Проектът завършен през Q2 2018. Инвеститор e „Телелинк“ АД.

Научи повече

София Офис Център

София Офис Център е първият бизнес комплекс в България, подал заявка за сертифициране с престижния британски сертификат BREEAM 2016: Excellent. Разположен на бул. „Цариградско шосе“, в непосредствена близост до станция на метрото и оформящото се бизнес сити, София Офис Център предлага голям паркинг за служители и гости на центъра с колонки за зареждане на електромобили.

Научи повече