Литекс Тауър

Литекс Тауър е една от трите високи сгради, разположени по протежение на бул. „Драган Цанков“, в близост до кръстовището с бул. „Г.М. Димитров“.

Литекс Тауър е една от трите високи сгради, разположени по протежение на бул. „Драган Цанков“, в близост до кръстовището с бул. „Г.М. Димитров“. Непосредствената близост до Литекс Тауър на метростанция „Г.М. Димитров“ е значително предимство, а бул. „Г.М. Димитров“ прави сградата лесно достъпна от целия град.

Литекс Тауър е бизнес сграда от ново поколение, подчинена на идеята за енергоефективна и практична архитектура. Сградата отговаря на всички изисквания към офиси клас А и на най-модерните тенденции в европейската архитектурна школа.

Литекс Тауър предлага офис площи от 8 300 кв.м, конферентен център, търговски и складови площи.

Сградата разполага с иновативна фасадна система, предлага най-висок стандарт на работното пространство: светла височина 2.90 м., стъклени фасади от под до таван, малка дълбочина на застрояване с максимално дневно осветление, ниски нива на шум през фасадите, добра акустична среда в помещенията. Фасадата на Литекс Тауър е изпълнена с кристални външни стъкла, като това позволява над 80% от работното време в Литекс Тауър да е осигурена достатъчна дневна светлина в дълбочина на помещенията, без нужда от изкуствено осветление.

Възможностите за адаптиране на работното пространство, според нуждите на обитателите са големи: контрол на щорите и осветлението, децентрализиран контрол на климатизацията, отваряеми прозорци, повдигнат инсталационен под, 7 високотехнологични асансьора, зелен покрив на ниското тяло на сградата - допринася за подобряване качествата на въздуха в офисите и естествената вентилация.

Характеристики

Офис сграда клас А;
Енергоефективна и практична архитектура;
Стратегическо местоположение, на метростанция;
Паркинг 120 места.
Тип:
Офис
Услуга:
Отдаване под наем
Мая Балтаджиева
Управляващ партньор
IPC

Форма за обратна връзка

Други проекти

Офис Сграда Оскар

Сградата се намира на бул. „Васил Левски“, близо до Британското консулство. Отличава с уникалното си местоположение, разположена на главен булевард, до автобусна спирка и между две метростанции , което осигурява бърза връзка с останалите райони в столицата.

Научи повече

Вертиго Бизнес Тауър

Вертиго Бизнес Тауър се състои от 16 етажа с магнетични гледки към София и Витоша, както и значителен обем площи за търговия услуги.

Научи повече

Инфинити Тауър

Инфинити Тауър, част от комплекса на България Мол, е разположена на един от главните булеварди в столицата – бул. “България“, което осигурява удобен достъп до всички части на града.

Научи повече

Гаритидж Парк

Гаритидж Парк е разположен на терен от 165 000 кв.м. на кръстовището на Околовръстен път и входа към квартал „Младост“, в съседство с Бизнес Парк София - район с отлична инфраструктура и достъп до Околовръстен път, удобна връзка с летище София и централните градски части.

Научи повече