Литекс Тауър

Литекс Тауър е една от трите високи сгради, разположени по протежение на бул. „Драган Цанков“, в близост до кръстовището с бул. „Г.М. Димитров“.

Литекс Тауър е една от трите високи сгради, разположени по протежение на бул. „Драган Цанков“, в близост до кръстовището с бул. „Г.М. Димитров“. Непосредствената близост до Литекс Тауър на метростанция „Г.М. Димитров“ е значително предимство, а бул. „Г.М. Димитров“ прави сградата лесно достъпна от целия град.

Литекс Тауър е бизнес сграда от ново поколение, подчинена на идеята за енергоефективна и практична архитектура. Сградата отговаря на всички изисквания към офиси клас А и на най-модерните тенденции в европейската архитектурна школа.

Литекс Тауър предлага офис площи от 8 300 кв.м, конферентен център, търговски и складови площи.

Сградата разполага с иновативна фасадна система, предлага най-висок стандарт на работното пространство: светла височина 2.90 м., стъклени фасади от под до таван, малка дълбочина на застрояване с максимално дневно осветление, ниски нива на шум през фасадите, добра акустична среда в помещенията. Фасадата на Литекс Тауър е изпълнена с кристални външни стъкла, като това позволява над 80% от работното време в Литекс Тауър да е осигурена достатъчна дневна светлина в дълбочина на помещенията, без нужда от изкуствено осветление.

Възможностите за адаптиране на работното пространство, според нуждите на обитателите са големи: контрол на щорите и осветлението, децентрализиран контрол на климатизацията, отваряеми прозорци, повдигнат инсталационен под, 7 високотехнологични асансьора, зелен покрив на ниското тяло на сградата - допринася за подобряване качествата на въздуха в офисите и естествената вентилация.

Характеристики

Офис сграда клас А;
Енергоефективна и практична архитектура;
Стратегическо местоположение, на метростанция;
Паркинг 120 места.
Тип:
Офис
Услуга:
Отдаване под наем
Мая Балтаджиева
Управляващ партньор
IPC

Форма за обратна връзка

Други проекти

Sofia Airport Center

Sofia Airport Center (SAC) е проект, построен според най-високите западни стандарти, SAC е локация, предпочитана от много международни компании за установяване на техните регионални представителства и офиси.

Научи повече

ЕМ Билдинг

Ем Билдинг е модерна и функционална офис сграда, разположена в кв. Лозенец, на кръстовището на бул. „Черни връх” и ул. „Хенрик Ибсен”- срещу Парадайз център.

Научи повече

София Сентрал Парк

София Сентрал Парк се намира в самото сърце на града – на ул. „Шейново” № 7, в един от най-престижните и тихи квартали, известен като „Докторската градина”.

Научи повече

Ѕуnеrgу Тоwеr

Ѕуnеrgу Тоwеr e нов, модерен проект на територията на Coфия Tex Πapĸ и с височината си от 83 м. щe бъдe нaй-виcoĸaтa и нaй-гoлямa cгpaдa нa тepитopиятa нa парка. Лoĸaциятa мeждy Цapигpaдcĸo шoce и бyл. Aceн Йopдaнoв e c oтлични тpaнcпopтни вpъзĸи, до бъдеща метростанция.

Научи повече