Литекс Тауър

Литекс Тауър е една от трите високи сгради, разположени по протежение на бул. „Драган Цанков“, в близост до кръстовището с бул. „Г.М. Димитров“.

Литекс Тауър е една от трите високи сгради, разположени по протежение на бул. „Драган Цанков“, в близост до кръстовището с бул. „Г.М. Димитров“. Непосредствената близост до Литекс Тауър на метростанция „Г.М. Димитров“ е значително предимство, а бул. „Г.М. Димитров“ прави сградата лесно достъпна от целия град.

Литекс Тауър е бизнес сграда от ново поколение, подчинена на идеята за енергоефективна и практична архитектура. Сградата отговаря на всички изисквания към офиси клас А и на най-модерните тенденции в европейската архитектурна школа.

Литекс Тауър предлага офис площи от 8 300 кв.м, конферентен център, търговски и складови площи.

Сградата разполага с иновативна фасадна система, предлага най-висок стандарт на работното пространство: светла височина 2.90 м., стъклени фасади от под до таван, малка дълбочина на застрояване с максимално дневно осветление, ниски нива на шум през фасадите, добра акустична среда в помещенията. Фасадата на Литекс Тауър е изпълнена с кристални външни стъкла, като това позволява над 80% от работното време в Литекс Тауър да е осигурена достатъчна дневна светлина в дълбочина на помещенията, без нужда от изкуствено осветление.

Възможностите за адаптиране на работното пространство, според нуждите на обитателите са големи: контрол на щорите и осветлението, децентрализиран контрол на климатизацията, отваряеми прозорци, повдигнат инсталационен под, 7 високотехнологични асансьора, зелен покрив на ниското тяло на сградата - допринася за подобряване качествата на въздуха в офисите и естествената вентилация.

Характеристики

Офис сграда клас А;
Енергоефективна и практична архитектура;
Стратегическо местоположение, на метростанция;
Паркинг 120 места.
Тип:
Офис
Услуга:
Отдаване под наем
Мая Балтаджиева
Управляващ партньор
IPC

Форма за обратна връзка

Други проекти

Бизнес център Telus Tower

Бизнес център Telus Tower е разположен в централната административна част на София, на пл. Македония на 10 мин. пешеходно от метростанция Сердика. Комуникативно местоположение достъпно от всички посоки пешеходно, с градски транспорт и автомобил.

Научи повече

ИНТЕРПРЕД ЦАР БОРИС III

Сградата се намира на бул. Цар Борис III, достъпен с автомобил и надземен обществен транспорт. В района се намират важни държавни институции, медицински центрове, ресторанти и магазини.

Научи повече

Офис Сграда Оскар

Сградата се намира на бул. „Васил Левски“, близо до Британското консулство. Отличава с уникалното си местоположение, разположена на главен булевард, до автобусна спирка и между две метростанции , което осигурява бърза връзка с останалите райони в столицата.

Научи повече

Офис Център D 88

Административната сграда е ситуирана в централната част на София на бул. „Кн. Александър Дондуков“ №88, в близост до Президентството, Парламента и Катедралата Ал. Невски

Научи повече