Phase II of BSR Sofia One

BSR Sofia One е разположен в източната част на центъра на София, в непосредствена близост до Скай Сити Мол, както и до множество административни и държавни институции.

BSR Sofia One е разположен в източната част на центъра на София, в непосредствена близост до Скай Сити Мол, както и до множество административни и държавни институции. Проектът предлага различни удобства за своите наематели. Планира се изграждането на метростанция „Слатина“ (Линия 3), чийто вход/изход ще минава до сградата. Шатъл бус свързва сградата с метростанция Жолио-Кюри.

BSR Sofia One е офис парк, който се състои от 2 сгради клас А и над 30 000 кв. м наемна площ. Офис сградите са проектирани така, че да осигуряват на наемателите максимален комфорт и ефективност.

BSR Сграда 1 функционира от 2012 г., сграда Клас А с обща площ от 13 000 кв.м, разпределени на10 етажа, с общо 340 паркоместа на 2 подземни нива. Всеки етаж е с площ от 1340 кв. м и конфигурация отворено пространство, светла височина на таваните: 2,7 м, окачени тавани, двоен под, прозорци с изолация , BMS, система за пожароизвестяване, спринклерна инсталация. Сградата разполага с два независими източника на електрозахранване и дизелов генератор и висококачествени асансьори: 4 х 1000кг, включително един авариен.

БСР 2 е въведена в експлоатация Q3 2017, съчетава най-съвременните тенденции в архитектурата, строителството и дизайна на работното място. Правоъгълната форма на Сграда 2 и отворените етажни пространства без колони улесняват проектирането на отделните офиси. Офисните площи започват от 300 кв.м. до 1 500 кв.м . Благодарение на високите 2,8 м тавани и просторния интериор всяко кътче е окъпано в естествена светлина. Сградата е обслужвана от 5 високоскоростни асансьора, отваряеми прозорци, два независими източника на електроенергия и дизелови генератори, 4-тръбна ОВиК система. Разполага с 340 паркоместа. Сградата е с BREEAM сертификат за зелено и устойчиво строителство.

Инвеститор е БСР София АД.

Характеристики

Висококачествени довършителни работи;
Лесна достъпност и видимост;
Сертификат BREEM.
Тип:
Офис
Услуга:
Отдаване под наем
Мая Балтаджиева
Управляващ партньор
IPC

Форма за обратна връзка

Други проекти

Гаритидж Парк

Гаритидж Парк е разположен на терен от 165 000 кв.м. на кръстовището на Околовръстен път и входа към квартал „Младост“, в съседство с Бизнес Парк София - район с отлична инфраструктура и достъп до Околовръстен път, удобна връзка с летище София и централните градски части.

Научи повече

ЕН Билдинг

Бизнес сграда Филип Кутев е модерен офис проект с надземно РЗП от 10 000 кв.м., девет етажна сграда.

Научи повече

Бизнес център Telus Tower

Бизнес център Telus Tower е разположен в централната административна част на София, на пл. Македония на 10 мин. пешеходно от метростанция Сердика. Комуникативно местоположение достъпно от всички посоки пешеходно, с градски транспорт и автомобил.

Научи повече

Space Tower

Space Tower се намира на бул. Цариградско шосе в близост до Capital Fort и хипермаркет Метро, както и в непосредствена близост до входа за метро станция „Интер Експо Център“.

Научи повече