Ринг тауър

Ринг Тауър е разположен на една от най-комуникативните бизнес точки в София - в непосредствена близост до Бизнес Парк София - в пресечната точка на Околовръстен път и бул. Ал. Малинов, който за кратко време по права линия отвежда до летище София.

Ринг Тауър е разположен на една от най-комуникативните бизнес точки в София - в непосредствена близост до Бизнес Парк София - в пресечната точка на Околовръстен път и бул. Ал. Малинов, който за кратко време по права линия отвежда до летище София. Локацията предполага лесно придвижване до центъра, бърз контакт с околовръстен път за безпрепятствено достигане до изходите на столицата. В района има различни видове градски транспорт, включително спирка на метро на метри от сградата.

Елегантната мултифункционална бизнес сграда е с РЗП от 14 704 кв.м. разположени на 16 надземни етажа. Тя разполага с подземен паркинг на две нива с капацитет 80 паркоместа за автомобили и велосипеди. В района могат да бъдат наети, при нужда и голям брой допълнителни паркоместа.

В Ring Tower, офис площите са open space, с двоен под, окачени тавани, вградено LED офисно осветление 500 Lux, заложена инсталация, цялостно структурно окабеляване 7-ма категория, реализирано в подови кутии, окабеляване, резервно захранване с дизел генератор и чилър система с опресняване на въздуха.

Сградата е завършена Q4 2020.

Характеристики

Офис пространства клас А;
Екстериор “Строга красота”;
Съседство с Бизнес Парк София;
В непосредствена близост до Фантастико, Била, Хит, Технополис, Спорт Депо, Декатлон и Икеа, множество ресторанти, и Ринг Мол.
Тип:
Офис
Услуга:
Отдаване под наем
Мая Балтаджиева
Управляващ партньор
IPC

Форма за обратна връзка

Други проекти

Капитал Форт

Капитал Форт се намира на бул. „Цариградско шосе“, основната артерия, свързваща центъра с летище София, южна и източна България. На минути с кола или метро.

Научи повече

EXPO 2000 - Phase IV

Офис сграда EКСПО 2000 - фаза IV е разположена на столичния булевард Н.Й. Вапцаров и представлява четвърти етап от проект Бизнес комплекс Експо 2000. Всички фази са изградени и функциониращи.

Научи повече

София Сентрал Парк

София Сентрал Парк се намира в самото сърце на града – на ул. „Шейново” № 7, в един от най-престижните и тихи квартали, известен като „Докторската градина”.

Научи повече

Бизнес сграда на ул. „Стара планина“

Тази модерна офис сграда се намира на ул. „Стара планина“ 5, до хотел „Сити“ София, близо до пл. „Независимост“ и пл. “Княз Александър I”.

Научи повече