Ринг тауър

Ринг Тауър е разположен на една от най-комуникативните бизнес точки в София - в непосредствена близост до Бизнес Парк София - в пресечната точка на Околовръстен път и бул. Ал. Малинов, който за кратко време по права линия отвежда до летище София.

Ринг Тауър е разположен на една от най-комуникативните бизнес точки в София - в непосредствена близост до Бизнес Парк София - в пресечната точка на Околовръстен път и бул. Ал. Малинов, който за кратко време по права линия отвежда до летище София. Локацията предполага лесно придвижване до центъра, бърз контакт с околовръстен път за безпрепятствено достигане до изходите на столицата. В района има различни видове градски транспорт, включително спирка на метро на метри от сградата.

Елегантната мултифункционална бизнес сграда е с РЗП от 14 704 кв.м. разположени на 16 надземни етажа. Тя разполага с подземен паркинг на две нива с капацитет 80 паркоместа за автомобили и велосипеди. В района могат да бъдат наети, при нужда и голям брой допълнителни паркоместа.

В Ring Tower, офис площите са open space, с двоен под, окачени тавани, вградено LED офисно осветление 500 Lux, заложена инсталация, цялостно структурно окабеляване 7-ма категория, реализирано в подови кутии, окабеляване, резервно захранване с дизел генератор и чилър система с опресняване на въздуха.

Сградата е завършена Q4 2020.

Характеристики

Офис пространства клас А;
Екстериор “Строга красота”;
Съседство с Бизнес Парк София;
В непосредствена близост до Фантастико, Била, Хит, Технополис, Спорт Депо, Декатлон и Икеа, множество ресторанти, и Ринг Мол.
Тип:
Офис
Услуга:
Отдаване под наем
Мая Балтаджиева
Управляващ партньор
IPC

Форма за обратна връзка

Други проекти

Гаритидж Парк

Гаритидж Парк е разположен на терен от 165 000 кв.м. на кръстовището на Околовръстен път и входа към квартал „Младост“, в съседство с Бизнес Парк София - район с отлична инфраструктура и достъп до Околовръстен път, удобна връзка с летище София и централните градски части.

Научи повече

Бизнес център Астрал

„Астрал бизнес център“ е бутикова бизнес сграда, клас „А“. Намира се на една от най-атрактивните и бързо развиващите се бизнес зони в столицата – районът на Летище София, пресечната точка между бул. „Христофор Колумб“ и ул. „Профан Таракчиев“, заобиколен от нови бизнес сгради.

Научи повече

Вертиго Бизнес Тауър

Вертиго Бизнес Тауър се състои от 16 етажа с магнетични гледки към София и Витоша, както и значителен обем площи за търговия услуги.

Научи повече

Скай Форт

Скай Форт ще бъде разположен в южната част на бул. „Цариградско шосе“. Най-високият небостъргач в София (202 м.) е част от бизнес комплекса „София капитал сити“. Локацията на проекта осигурява бърз достъп до центъра на гр. София, както и до жилищните квартали в близост.

Научи повече