Ринг тауър

Ринг Тауър е разположен на една от най-комуникативните бизнес точки в София - в непосредствена близост до Бизнес Парк София - в пресечната точка на Околовръстен път и бул. Ал. Малинов, който за кратко време по права линия отвежда до летище София.

Ринг Тауър е разположен на една от най-комуникативните бизнес точки в София - в непосредствена близост до Бизнес Парк София - в пресечната точка на Околовръстен път и бул. Ал. Малинов, който за кратко време по права линия отвежда до летище София. Локацията предполага лесно придвижване до центъра, бърз контакт с околовръстен път за безпрепятствено достигане до изходите на столицата. В района има различни видове градски транспорт, включително спирка на метро на метри от сградата.

Елегантната мултифункционална бизнес сграда е с РЗП от 14 704 кв.м. разположени на 16 надземни етажа. Тя разполага с подземен паркинг на две нива с капацитет 80 паркоместа за автомобили и велосипеди. В района могат да бъдат наети, при нужда и голям брой допълнителни паркоместа.

В Ring Tower, офис площите са open space, с двоен под, окачени тавани, вградено LED офисно осветление 500 Lux, заложена инсталация, цялостно структурно окабеляване 7-ма категория, реализирано в подови кутии, окабеляване, резервно захранване с дизел генератор и чилър система с опресняване на въздуха.

Сградата е завършена Q4 2020.

Характеристики

Офис пространства клас А;
Екстериор “Строга красота”;
Съседство с Бизнес Парк София;
В непосредствена близост до Фантастико, Била, Хит, Технополис, Спорт Депо, Декатлон и Икеа, множество ресторанти, и Ринг Мол.
Тип:
Офис
Услуга:
Отдаване под наем
Мая Балтаджиева
Управляващ партньор
IPC

Форма за обратна връзка

Други проекти

Адванс Бизнес Център

Адванс Бизнес Център е разположен в близост до входа на Бизнес Парк София, на кръстовището между ул. „Атанас Москов“ и ул. „Самара“. Основни пътни артерии в района са Околовръстен път и бул. „Александър Малинов“.

Научи повече

Офис сграда Сегабилдинг

Административна сграда "Сегабилдинг", находяща се в идеалния център на град София, бул. Фритьоф Нансен №37, срещу Националния Дворец на Културата.

Научи повече

ЕВРОПЕЙСКИ ТЪРГОВСКИ ЦЕНТЪР

Европейски търговски център (ЕТС) е един от най-големите и престижни офис комплекси в България с изградена топла връзка с The Mall. Разположен на една от основните пътни артерии в София – бул. Цариградско шосе, свързващ летище София с централната градска част.

Научи повече

Милениум център

Милениум център е знаков за града проект със смесено предназначение, включващ офис кула с 85 м височина, хотел, жилищнна кула и търговски площи. Проектът се намира точно до Националния дворец на културата (НДК) и е удобно разположен между южната част на бул.“Витоша“ – най-престижната търговска улица в страната, и бул. „България“ – една от най-натоварените пътни артерии водещи до бързо развиващите се южни квартали.

Научи повече