Ритейл парк Перник Плаза

Ритейл парк Перник Плаза е първият в града. Проектът предлага търговски микс с най-популярните и бързо развиващи се марки, върху парцел от 44 декара, с обща търговска площ от 15 500 кв.м. и 300 паркоместа.

Ритейл парк Перник Плаза е с отлично местоположение и широко/обширно лице на главен булевард. – „Юрий Гагарин“. Разположен е в пряка близост до идеалния център на града и до ЖП гара. Осигурява се бърз и лесен достъп от всяка точка на Перник и близките населени места, включително София. Наематели са: Billa, Pepco, Mr. Bricolage, Tedi, Sinsay, Lilly, Technomarket, CCC, KiK, Opticlasa, Domino’s Pizza.

Ритейл парк Перник Плаза е отворен за посетители през октомври 2022 г.

Характеристики

Първият ритейл парк в Перник с търговска площ от 15 500 кв.м.;
300 паркоместа;
Отличен достъп;
Синергия между различни търговски категории.
Тип:
Търговски площи
Услуга:
Отдаване под наем
Борислав Борисов
Търговски площи и управление на имоти
IPC

Форма за обратна връзка

Други проекти

Мол Ямбол

Мол Ямбол e отлична синергия на бизнес център и самостоятелна търговска зона - 12-етажна сграда (1 под и 11 надземни нива), РЗП 12 905 кв.м.

Научи повече

Варна 115

Проект "Варна 115" е най-новото и атрактивно архитектурно бижу в градската среда на Варна.

Научи повече

Ритейл парк Разград

Ритейл парк Разград е единственият Ритейл парк в града и общината. Проектът ще предложи търговски микс с най-популярните и бързо развиващи се марки, с обща търговска площ от 13 000 кв.м. и 236 паркоместа.

Научи повече

Ритейл парк Видин

Ритейл парк Видин е единственият ритейл парк в града и областта. Проектът ще предложи търговски микс от наематели като: магазини за смесена мода, обувки, мебели и стоки за дома, дискаунтери, магазин тип "направи си сам" и супермаркет. Оптималният дизайн на проектирането гарантира отлична видимост на всеки магазин.

Научи повече