MM Бизнес център

MM Бизнес център e разположен в сърцето на бизнеса в София, с изключително удобен директен достъп от бул. Александър Малинов и бул. Околовръстно шосе, на 450 м от метростанция Бизнес Парк и на 100м от автобусна спирка.

MM Бизнес център e разположен в сърцето на бизнеса в София, с изключително удобен директен достъп от бул. Александър Малинов и бул. Околовръстно шосе, на 450 м от метростанция Бизнес Парк и на 100 м от автобусна спирка. Локацията позволява бърз достъп до централната част на града и летище София.

MM Бизнес център е луксозна офис сграда в района на Бизнес Парк. Сградата разполага с 5 500 кв.м. РЗП на 9 наземни и 2 подземни нива с 100 паркоместа. Проектът е създаден от ММ Груп – компанията зад успешния проект MM World на Околовръстния път в София. Техническите характеристики на сградата включват 4-тръбна ОВиК система с нагнетяване на свеж въздух, двоен под, окачен таван, светла височина на офис площите от 2.95 м, структурно окабеляване CAT6, прозорци за вентилируема фасада, електрозахранване от две независими подстанции и дизел генератор, BMS и система за контрол на достъпа. Етажното разположение е гъвкаво и ще позволява обособяването на офиси тип ‘open space’.

Сградата е завършена Q4 2020.

Характеристики

Висококачествени довършителни работи;
Отлична достъпност и видимост;
Метро станция пред сградата;
Множество удосбтва и места за хранене в близост.
Тип:
Офис
Услуга:
Отдаване под наем
Мая Балтаджиева
Управляващ партньор
IPC

Форма за обратна връзка

Други проекти

ИНТЕРПРЕД ЦАР БОРИС III

Сградата се намира на бул. Цар Борис III, достъпен с автомобил и надземен обществен транспорт. В района се намират важни държавни институции, медицински центрове, ресторанти и магазини.

Научи повече

Инфинити Тауър

Инфинити Тауър, част от комплекса на България Мол, е разположена на един от главните булеварди в столицата – бул. “България“, което осигурява удобен достъп до всички части на града.

Научи повече

ИЗТОК ТАУЪР

Изток Тауър е бизнес център, разположен на кръстовището на две ключови транспортни артерии в София – бул. Цариградско шосе и бул. Г.М. Димитров. Местоположението на сградата осигурява лесен достъп с автомобил и няколко линии на градски транспорт, на 750 м. oт метростанция Г.М.Димитров.

Научи повече

Phase II of BSR Sofia One

BSR Sofia One е разположен в източната част на центъра на София, в непосредствена близост до Скай Сити Мол, както и до множество административни и държавни институции.

Научи повече