MM Бизнес център

MM Бизнес център e разположен в сърцето на бизнеса в София, с изключително удобен директен достъп от бул. Александър Малинов и бул. Околовръстно шосе, на 450 м от метростанция Бизнес Парк и на 100м от автобусна спирка.

MM Бизнес център e разположен в сърцето на бизнеса в София, с изключително удобен директен достъп от бул. Александър Малинов и бул. Околовръстно шосе, на 450 м от метростанция Бизнес Парк и на 100 м от автобусна спирка. Локацията позволява бърз достъп до централната част на града и летище София.

MM Бизнес център е луксозна офис сграда в района на Бизнес Парк. Сградата разполага с 5 500 кв.м. РЗП на 9 наземни и 2 подземни нива с 100 паркоместа. Проектът е създаден от ММ Груп – компанията зад успешния проект MM World на Околовръстния път в София. Техническите характеристики на сградата включват 4-тръбна ОВиК система с нагнетяване на свеж въздух, двоен под, окачен таван, светла височина на офис площите от 2.95 м, структурно окабеляване CAT6, прозорци за вентилируема фасада, електрозахранване от две независими подстанции и дизел генератор, BMS и система за контрол на достъпа. Етажното разположение е гъвкаво и ще позволява обособяването на офиси тип ‘open space’.

Сградата е завършена Q4 2020.

Характеристики

Висококачествени довършителни работи;
Отлична достъпност и видимост;
Метро станция пред сградата;
Множество удосбтва и места за хранене в близост.
Тип:
Офис
Услуга:
Отдаване под наем
Мая Балтаджиева
Управляващ партньор
IPC

Форма за обратна връзка

Други проекти

Търговски център „Европа“

Търговски център „Европа“ със страхотния си микс от офиси, складове, магазини, кафенета, ресторант и спортни зали, е най-големия комлекс от подобен тип в страната. Центърът се състои от висококачествени офисни пространства с различни квадратури.

Научи повече

Сердика Офиси

Сердика Офиси е осем етажно тяло в синергия с Мол Сердика на бул. Синтняково в столицата. Местоположението обуславя гъста мрежа от линии на градски транспорт, лесен достъп с автомобил.

Научи повече

ИНТЕРПРЕД ЦАР БОРИС III

Сградата се намира на бул. Цар Борис III, достъпен с автомобил и надземен обществен транспорт. В района се намират важни държавни институции, медицински центрове, ресторанти и магазини.

Научи повече

Cargil Tower

Cargil Tower офис сграда, клас А, намираща се на бул. „Тодор Каблешков, в близо до кръстовището с бул. „България“, в ж.к. Мотописта. Стратегическата позиция на сградата с отлична видимост, осигурява бърз достъп до центъра на града, до „Околовръстен път“, също и до редица административни сгради, разположени в съседство.

Научи повече