MM Бизнес център

MM Бизнес център e разположен в сърцето на бизнеса в София, с изключително удобен директен достъп от бул. Александър Малинов и бул. Околовръстно шосе, на 450 м от метростанция Бизнес Парк и на 100м от автобусна спирка.

MM Бизнес център e разположен в сърцето на бизнеса в София, с изключително удобен директен достъп от бул. Александър Малинов и бул. Околовръстно шосе, на 450 м от метростанция Бизнес Парк и на 100 м от автобусна спирка. Локацията позволява бърз достъп до централната част на града и летище София.

MM Бизнес център е луксозна офис сграда в района на Бизнес Парк. Сградата разполага с 5 500 кв.м. РЗП на 9 наземни и 2 подземни нива с 100 паркоместа. Проектът е създаден от ММ Груп – компанията зад успешния проект MM World на Околовръстния път в София. Техническите характеристики на сградата включват 4-тръбна ОВиК система с нагнетяване на свеж въздух, двоен под, окачен таван, светла височина на офис площите от 2.95 м, структурно окабеляване CAT6, прозорци за вентилируема фасада, електрозахранване от две независими подстанции и дизел генератор, BMS и система за контрол на достъпа. Етажното разположение е гъвкаво и ще позволява обособяването на офиси тип ‘open space’.

Сградата е завършена Q4 2020.

Характеристики

Висококачествени довършителни работи;
Отлична достъпност и видимост;
Метро станция пред сградата;
Множество удосбтва и места за хранене в близост.
Тип:
Офис
Услуга:
Отдаване под наем
Мая Балтаджиева
Управляващ партньор
IPC

Форма за обратна връзка

Други проекти

Скай Форт

Скай Форт ще бъде разположен в южната част на бул. „Цариградско шосе“. Най-високият небостъргач в София (202 м.) е част от бизнес комплекса „София капитал сити“. Локацията на проекта осигурява бърз достъп до центъра на гр. София, както и до жилищните квартали в близост.

Научи повече

Саут Парк Билдинг

Саут Парк Билдинг е разположен на ул. „Хенрих Ибсен“ 13, срещу МОЛ „Парадайс“. Проектът е завършен през Q2 2018. Инвеститор е "Арт Е Строй" ЕООД.

Научи повече

България Хаус

“България Хаус” е офис сграда, клас „А“. Намира се на бул. „България“, ж.к. Мотописта. Стратегическата позиция на сградата осигурява бърз достъп до центъра на града, „Околовръстен път“, също и до редица административни сгради, разположени в съседство.

Научи повече

Офис Сграда Оскар

Сградата се намира на бул. „Васил Левски“, близо до Британското консулство. Отличава с уникалното си местоположение, разположена на главен булевард, до автобусна спирка и между две метростанции , което осигурява бърза връзка с останалите райони в столицата.

Научи повече