Sofia Tech One

Sofia Tech One е мултифункционален административен център за бизнес услуги в Зона 2 на София Тех парк непосредствено до предстоящата метро станция Арена Армеец (4-ти етап от линия 3), на 4 км от центъра на града и 10 минути от летище София.

Sofia Tech One е мултифункционален административен център за бизнес услуги в Зона 2 на София Тех парк непосредствено до предстоящата метро станция Арена Армеец (4-ти етап от линия 3), на 4 км от центъра на града и 10 минути от летище София. Oфис площи c обща отдаваема площ от 30 000 кв.м. са разположени на 11 етажа с размер на етажната плоча 2 600 кв.м. Проектът предлага отворени офис пространства от най-висок клас със светла височина 2,80 м. и нисък процент общи части, четири тръбна система за отопление, вентилация и климатизация, тераси и др.

На ниво -1 е разположен паркинг с 420 места.

Бизнес центърът ще разполага с търговски площи на партера: ресторант, супермаркет, пекарна, кафене, фитнес център, аптека, химическо чистене. Sofia Tech One предлага допълнителни удобства за служителите, зони за отдих и зелени площи.

Сградата е завършена: Q2 2020 г.

Характеристики

Високотехнологична сграда с елегантен дизайн;
Удобна локация, до новострояща се метростанция Арена Армеец.
Тип:
Офис
Услуга:
Отдаване под наем
Мая Балтаджиева
Управляващ партньор
IPC

Форма за обратна връзка

Други проекти

Сан Стефано Плаза

Многофункционален комплекс Сан Стефано Плаза е разположен в престижен район в центъра на София на 80 м от Орлов мост, 250 м от Софийския университет Св. Климент Охридски и на 510 м от Народното събрание.

Научи повече

ИНТЕРПРЕД ЦАР БОРИС III

Сградата се намира на бул. Цар Борис III, достъпен с автомобил и надземен обществен транспорт. В района се намират важни държавни институции, медицински центрове, ресторанти и магазини.

Научи повече

FPI бизнес център

FPI бизнес център има удобно разположение на кръстовището на бул. Черни връх № 51Б, ъгъла с ул. Сребърна. Непосредствено до входа на метростанция „Витоша“ и спирки на градския транспорт, тази локация позволява бърз и лесен достъп до всички части на София.

Научи повече

GORA

GORA е нов модерен проект, част от бързо развиващият се район Хладилника с комуникативно местоположение. Проектът е разположен на парцел от 19 000 кв.м. Жилищната част е развита на 13 000 кв.м., от които 10 000 кв.м. зелена площи, превърнати в парк.

Научи повече