Sofia Tech One

Sofia Tech One е мултифункционален административен център за бизнес услуги в Зона 2 на София Тех парк непосредствено до предстоящата метро станция Арена Армеец (4-ти етап от линия 3), на 4 км от центъра на града и 10 минути от летище София.

Sofia Tech One е мултифункционален административен център за бизнес услуги в Зона 2 на София Тех парк непосредствено до предстоящата метро станция Арена Армеец (4-ти етап от линия 3), на 4 км от центъра на града и 10 минути от летище София. Oфис площи c обща отдаваема площ от 30 000 кв.м. са разположени на 11 етажа с размер на етажната плоча 2 600 кв.м. Проектът предлага отворени офис пространства от най-висок клас със светла височина 2,80 м. и нисък процент общи части, четири тръбна система за отопление, вентилация и климатизация, тераси и др.

На ниво -1 е разположен паркинг с 420 места.

Бизнес центърът ще разполага с търговски площи на партера: ресторант, супермаркет, пекарна, кафене, фитнес център, аптека, химическо чистене. Sofia Tech One предлага допълнителни удобства за служителите, зони за отдих и зелени площи.

Сградата е завършена: Q2 2020 г.

Характеристики

Високотехнологична сграда с елегантен дизайн;
Удобна локация, до новострояща се метростанция Арена Армеец.
Тип:
Офис
Услуга:
Отдаване под наем
Мая Балтаджиева
Управляващ партньор
IPC

Форма за обратна връзка

Други проекти

Sofia tower

Sofia tower, ситуиран на ъгъла на бул. Александър Стамболийски до метростанция Опълченска. Разположен е на комуникативно, място в централната част на столицата с много удобни превозни връзки на градски транспорт.

Научи повече

Литекс Тауър

Литекс Тауър е една от трите високи сгради, разположени по протежение на бул. „Драган Цанков“, в близост до кръстовището с бул. „Г.М. Димитров“.

Научи повече

EXPO 2000 - Phase IV

Офис сграда EКСПО 2000 - фаза IV е разположена на столичния булевард Н.Й. Вапцаров и представлява четвърти етап от проект Бизнес комплекс Експо 2000. Всички фази са изградени и функциониращи.

Научи повече

Сердика Офиси

Сердика Офиси е осем етажно тяло в синергия с Мол Сердика на бул. Синтняково в столицата. Местоположението обуславя гъста мрежа от линии на градски транспорт, лесен достъп с автомобил.

Научи повече