NV Tower

NV Tower е нов проект с уникалната архитектура. Всеки етаж носи името на отделен кристал и неговият дизайн е разработен в същия цвят като кристала. Местоположението на сградата е с отлична достъпност, нa 300 м oт съществуваща метростанция, спирки на обществен транспорт и с удобен достъп с автомобили.

NV Tower е нов проект с уникалната архитектура. Всеки етаж носи името на отделен кристал и неговият дизайн е разработен в същия цвят като кристала.

Местоположението на сградата е с отлична достъпност, нa 300 м oт съществуваща метростанция, спирки на обществен транспорт и с удобен достъп с автомобили.

Сградата предлага първокласни клас А офиси разположени от 4-ти до 17-ти етаж на площ 20 000 кв.м., като квадратурата на етажните плочи варира от 1 000 кв.м. на високите етажи до 2 000 кв.м. в ниските. Оpen space, гъвкави офисни пространства със светла височина от 290 см., които се обслужват от 12 виcoĸocĸopocтни acaнcьopa и два товарни.

Интелигентна, съвременна сграда предлага широка гама от удобства: пълноценна работна атмосфера, възможности за свободното време, споделени пространства, покривни тераси, спортен и уелнес център, 25-метров басейн, СПА център, фитнес, масажно студио и др. Микс от търговски помещения: ресторант тип „кантина“, кафе с био меню, аптека, химическо чистене, удобства за колоездачи и др. В трите подземни нива са разположени 268 паркоместа. Етажи от 18-ти до 21-ви са проектирани като жилищни, а на етаж 16-ти са разположени голяма покривна градина и мултифункционално пространство за обществен достъп с двойна височина.

Сградата е завършена и въведена в експлоатация.

Характеристики

Oтлично местоположение;
Шедьовър в бизнес архитектурата;
Всички удобства за мотивираща работна среда.
Тип:
Офис
Услуга:
Отдаване под наем
Мая Балтаджиева
Управляващ партньор
IPC

Форма за обратна връзка

Други проекти

Милениум център

Милениум център е знаков за града проект със смесено предназначение, включващ офис кула с 85 м височина, хотел, жилищнна кула и търговски площи. Проектът се намира точно до Националния дворец на културата (НДК) и е удобно разположен между южната част на бул.“Витоша“ – най-престижната търговска улица в страната, и бул. „България“ – една от най-натоварените пътни артерии водещи до бързо развиващите се южни квартали.

Научи повече

Търговски център „Европа“

Търговски център „Европа“ със страхотния си микс от офиси, складове, магазини, кафенета, ресторант и спортни зали, е най-големия комлекс от подобен тип в страната. Центърът се състои от висококачествени офисни пространства с различни квадратури.

Научи повече

Ринг тауър

Ринг Тауър е разположен на една от най-комуникативните бизнес точки в София - в непосредствена близост до Бизнес Парк София - в пресечната точка на Околовръстен път и бул. Ал. Малинов, който за кратко време по права линия отвежда до летище София.

Научи повече

Офис Сграда Оскар

Сградата се намира на бул. „Васил Левски“, близо до Британското консулство. Отличава с уникалното си местоположение, разположена на главен булевард, до автобусна спирка и между две метростанции , което осигурява бърза връзка с останалите райони в столицата.

Научи повече