NV Tower

NV Tower е нов проект с уникалната архитектура. Всеки етаж носи името на отделен кристал и неговият дизайн е разработен в същия цвят като кристала. Местоположението на сградата е с отлична достъпност, нa 300 м oт съществуваща метростанция, спирки на обществен транспорт и с удобен достъп с автомобили.

NV Tower е нов проект с уникалната архитектура. Всеки етаж носи името на отделен кристал и неговият дизайн е разработен в същия цвят като кристала.

Местоположението на сградата е с отлична достъпност, нa 300 м oт съществуваща метростанция, спирки на обществен транспорт и с удобен достъп с автомобили.

Сградата предлага първокласни клас А офиси разположени от 4-ти до 17-ти етаж на площ 20 000 кв.м., като квадратурата на етажните плочи варира от 1 000 кв.м. на високите етажи до 2 000 кв.м. в ниските. Оpen space, гъвкави офисни пространства със светла височина от 290 см., които се обслужват от 12 виcoĸocĸopocтни acaнcьopa и два товарни.

Интелигентна, съвременна сграда предлага широка гама от удобства: пълноценна работна атмосфера, възможности за свободното време, споделени пространства, покривни тераси, спортен и уелнес център, 25-метров басейн, СПА център, фитнес, масажно студио и др. Микс от търговски помещения: ресторант тип „кантина“, кафе с био меню, аптека, химическо чистене, удобства за колоездачи и др. В трите подземни нива са разположени 268 паркоместа. Етажи от 18-ти до 21-ви са проектирани като жилищни, а на етаж 16-ти са разположени голяма покривна градина и мултифункционално пространство за обществен достъп с двойна височина.

Сградата е завършена и въведена в експлоатация.

Характеристики

Oтлично местоположение;
Шедьовър в бизнес архитектурата;
Всички удобства за мотивираща работна среда.
Тип:
Офис
Услуга:
Отдаване под наем
Мая Балтаджиева
Управляващ партньор
IPC

Форма за обратна връзка

Други проекти

Литекс Тауър

Литекс Тауър е една от трите високи сгради, разположени по протежение на бул. „Драган Цанков“, в близост до кръстовището с бул. „Г.М. Димитров“.

Научи повече

Бизнес център Telus Tower

Бизнес център Telus Tower е разположен в централната административна част на София, на пл. Македония на 10 мин. пешеходно от метростанция Сердика. Комуникативно местоположение достъпно от всички посоки пешеходно, с градски транспорт и автомобил.

Научи повече

Офис сграда Брюксел

Офис сграда Брюксел се намира на основната артерия свързваща Летище София с центъра на града. Кварталът около Летище София се развива бързо през последните години, тъй като бизнес районите на София се разширяват, за да отговорят на търсенето на висококачествени офис площи и търговски помещения.

Научи повече

EXPO 2000 - Phase IV

Офис сграда EКСПО 2000 - фаза IV е разположена на столичния булевард Н.Й. Вапцаров и представлява четвърти етап от проект Бизнес комплекс Експо 2000. Всички фази са изградени и функциониращи.

Научи повече