NV Tower

NV Tower е нов проект с уникалната архитектура. Всеки етаж носи името на отделен кристал и неговият дизайн е разработен в същия цвят като кристала. Местоположението на сградата е с отлична достъпност, нa 300 м oт съществуваща метростанция, спирки на обществен транспорт и с удобен достъп с автомобили.

NV Tower е нов проект с уникалната архитектура. Всеки етаж носи името на отделен кристал и неговият дизайн е разработен в същия цвят като кристала.

Местоположението на сградата е с отлична достъпност, нa 300 м oт съществуваща метростанция, спирки на обществен транспорт и с удобен достъп с автомобили.

Сградата предлага първокласни клас А офиси разположени от 4-ти до 17-ти етаж на площ 20 000 кв.м., като квадратурата на етажните плочи варира от 1 000 кв.м. на високите етажи до 2 000 кв.м. в ниските. Оpen space, гъвкави офисни пространства със светла височина от 290 см., които се обслужват от 12 виcoĸocĸopocтни acaнcьopa и два товарни.

Интелигентна, съвременна сграда предлага широка гама от удобства: пълноценна работна атмосфера, възможности за свободното време, споделени пространства, покривни тераси, спортен и уелнес център, 25-метров басейн, СПА център, фитнес, масажно студио и др. Микс от търговски помещения: ресторант тип „кантина“, кафе с био меню, аптека, химическо чистене, удобства за колоездачи и др. В трите подземни нива са разположени 268 паркоместа. Етажи от 18-ти до 21-ви са проектирани като жилищни, а на етаж 16-ти са разположени голяма покривна градина и мултифункционално пространство за обществен достъп с двойна височина.

Сградата е завършена и въведена в експлоатация.

Характеристики

Oтлично местоположение;
Шедьовър в бизнес архитектурата;
Всички удобства за мотивираща работна среда.
Тип:
Офис
Услуга:
Отдаване под наем
Мая Балтаджиева
Управляващ партньор
IPC

Форма за обратна връзка

Други проекти

Бизнес център Telus Tower

Бизнес център Telus Tower е разположен в централната административна част на София, на пл. Македония на 10 мин. пешеходно от метростанция Сердика. Комуникативно местоположение достъпно от всички посоки пешеходно, с градски транспорт и автомобил.

Научи повече

Sofia Airport Center

Sofia Airport Center (SAC) е проект, построен според най-високите западни стандарти, SAC е локация, предпочитана от много международни компании за установяване на техните регионални представителства и офиси.

Научи повече

БенчМарк бизнес център

Със своята нестандартна архитектура, БенчМарк бизнес център бележи източния вход на град София и се характеризира с най- големия атриум в България, с диаметър 18м. и 50м. височина. Интересно и нестандартно озеленяване, естествено осветление и панорамни асансьори.

Научи повече

Инфинити Тауър

Инфинити Тауър, част от комплекса на България Мол, е разположена на един от главните булеварди в столицата – бул. “България“, което осигурява удобен достъп до всички части на града.

Научи повече