Варна 115

Проект "Варна 115" е най-новото и атрактивно архитектурно бижу в градската среда на Варна.

Ексклузивен

Проект "Варна 115" е най-новото и атрактивно архитектурно бижу в градската среда на Варна. Впечатляващият силует на сградата с красива стъклена фасада го прави забележим и запомнящ се. Сградата е от смесен тип и се състои от както следва: търговска част, офиси и жилищна част. Използвани са материали от последно поколение и модерни технологични решения, за да се осигури максимален комфорт на обитаващите.

Благодарение на прекрасното местоположение на "Варна 115", сградата предлага несравним панорамен изглед към морето и в същото време е в непосредствена близост до центъра на града.

Характеристики

РЗП – 12 032 кв.м.;
Лесен достъп;
Централна локация.
Тип:
Търговски площи
Услуга:
Отдаване под наем
Борислав Борисов
Търговски площи и управление на имоти
IPC

Форма за обратна връзка

Други проекти

Ритейл парк Средец

Ритейл парк Средец е първият ритейл парк в София и заема обширна площ от 78 537 кв.м.

Научи повече

Ритейл парк Троян

Ритейл парк Троян е с отлично местоположение, с лесен достъп от всички части на града и околностите. Проектът предлага търговски микс с най-популярни и бързо развиващи се марки върху обща търговска площ 8 000 кв.м. и 477 паркинг места.

Научи повече

Ритейл парк Велинград

Ритейл парк Велинград е единственият ритейл парк в града и общината. Проектът ще предложи търговски микс от наематели като: магазини за смесена мода, обувки, мебели и стоки за дома, дискаунтери, магазин тип "направи си сам" и супермаркет. Оптималният дизайн на проектирането гарантира отлична видимост на всеки магазин.

Научи повече

Ритейл парк Разград

Ритейл парк Разград е единственият Ритейл парк в града и общината. Проектът ще предложи търговски микс с най-популярните и бързо развиващи се марки, с обща търговска площ от 13 000 кв.м. и 236 паркоместа.

Научи повече