Варна 115

Проект "Варна 115" е най-новото и атрактивно архитектурно бижу в градската среда на Варна.

Ексклузивен

Проект "Варна 115" е най-новото и атрактивно архитектурно бижу в градската среда на Варна. Впечатляващият силует на сградата с красива стъклена фасада го прави забележим и запомнящ се. Сградата е от смесен тип и се състои от както следва: търговска част, офиси и жилищна част. Използвани са материали от последно поколение и модерни технологични решения, за да се осигури максимален комфорт на обитаващите.

Благодарение на прекрасното местоположение на "Варна 115", сградата предлага несравним панорамен изглед към морето и в същото време е в непосредствена близост до центъра на града.

Характеристики

РЗП – 12 032 кв.м.;
Лесен достъп;
Централна локация.
Тип:
Търговски площи
Услуга:
Инвестиционна продажба, изготвяне на концепция, отдаване под наем
Борислав Борисов
Търговски площи и управление на имоти
IPC

Форма за обратна връзка

Други проекти

Мол Перник

Мол Перник e първият търговски център в град Перник, които се разпростира на 25 000 кв.м.

Научи повече

Ритейл парк Пещера

Ритейл парк Пещера ще бъде единственият ритейл парк в града и общината. Проектът ще предложи отличен търговски микс от наематели: магазини за смесена мода, мебели и стоки за дома, дискаунтери, супермаркет, кафе, магазин за козметика, аптека, и оптика. Оптималният дизайн на проектирането гарантира отлична видимост на всеки магазин.

Научи повече

Ритейл парк Троян

Ритейл парк Троян е с отлично местоположение, с лесен достъп от всички части на града и околностите. Проектът предлага търговски микс с най-популярни и бързо развиващи се марки върху обща търговска площ 8 000 кв.м. и 477 паркинг места.

Научи повече
Северна Македония

Ритейл парк Гостивар

Ритейл парк Гостивар ще бъде единственият ритейл парк в града, и ще предложи търговски микс с най-популярните и бързо развиващи се международни брандове включително и водеща международна верига супермаркети, с обща търговска площ от над 11 000 кв.м. Оптималният дизайн на проектирането гарантира отлична видимост на всеки магазин.

Научи повече