Варна 115

Проект "Варна 115" е най-новото и атрактивно архитектурно бижу в градската среда на Варна.

Ексклузивен

Проект "Варна 115" е най-новото и атрактивно архитектурно бижу в градската среда на Варна. Впечатляващият силует на сградата с красива стъклена фасада го прави забележим и запомнящ се. Сградата е от смесен тип и се състои от както следва: търговска част, офиси и жилищна част. Използвани са материали от последно поколение и модерни технологични решения, за да се осигури максимален комфорт на обитаващите.

Благодарение на прекрасното местоположение на "Варна 115", сградата предлага несравним панорамен изглед към морето и в същото време е в непосредствена близост до центъра на града.

Характеристики

РЗП – 12 032 кв.м.;
Лесен достъп;
Централна локация.
Тип:
Търговски площи
Услуга:
Инвестиционна продажба, изготвяне на концепция, отдаване под наем
Борислав Борисов
Търговски площи и управление на имоти
IPC

Форма за обратна връзка

Други проекти

Мол Перник

Мол Перник e първият търговски център в град Перник, които се разпростира на 25 000 кв.м.

Научи повече

Ритейл парк Пещера

Ритейл парк Пещера ще бъде единственият ритейл парк в града и общината. Проектът ще предложи отличен търговски микс от наематели: магазини за смесена мода, мебели и стоки за дома, дискаунтери, супермаркет, кафе, магазин за козметика, аптека, и оптика. Оптималният дизайн на проектирането гарантира отлична видимост на всеки магазин.

Научи повече

Ритейл парк Средец

Ритейл парк Средец е първият ритейл парк в София и заема обширна площ от 78 537 кв.м.

Научи повече

Ритейл парк Перник Плаза

Ритейл парк Перник Плаза е първият в града. Проектът предлага търговски микс с най-популярните и бързо развиващи се марки, върху парцел от 44 декара, с обща търговска площ от 15 500 кв.м. и 300 паркоместа.

Научи повече