Мол Ямбол

Мол Ямбол e отлична синергия на бизнес център и самостоятелна търговска зона - 12-етажна сграда (1 под и 11 надземни нива), РЗП 12 905 кв.м.

Ексклузивен

Мол Ямбол e отлична синергия на бизнес център и самостоятелна търговска зона. Разположен e в модерна 12 етажна сграда (1 подземен и 11 надземни нива) с РЗП 12 905 кв.м., в топ центъра на града на ул. Александър Стамболийски 30, в непосредствена близост до всички държавни институции и банки. Първият и единствен търговски център в град Ямбол. Предлага на посетителите магазини, ресторанти и заведения за бързо хранене организирани около атриум с ескалатори, детски кът, игрална зала, боулинг. Разполага с директен достъп на търговската част с подземния паркинг. Обхватът и възможностите на сградата са единствените в региона, които съчетават бизнес, пазаруване и забавления.

Характеристики

Търговска площ – 4 нива (1 подземно и 3 надземни) с РЗП 6 369 кв.м. и отдаваема площ 4 000 кв.м.;
Офис зона – 8 надземни етажа с РЗП и отдаваема площ 6 536 кв.м.;
Паркоместа: 200, c директен достъп до супермаркета;
Местоположение – Топ Център.
Тип:
Търговски площи
Услуга:
Отдаване под наем
Борислав Борисов
Търговски площи и управление на имоти
IPC

Форма за обратна връзка

Други проекти

Ритейл парк Севлиево

Ритейл парк Севлиево е първият за града, който ще предложи съвременни търговски площи, с отличен микс наематели на традиционна за град Севлиево локация за пазаруване.

Научи повече

Ритейл парк Велинград

Ритейл парк Велинград е единственият ритейл парк в града и общината. Проектът ще предложи търговски микс от наематели като: магазини за смесена мода, обувки, мебели и стоки за дома, дискаунтери, магазин тип "направи си сам" и супермаркет. Оптималният дизайн на проектирането гарантира отлична видимост на всеки магазин.

Научи повече

Ритейл парк Средец

Ритейл парк Средец е първият ритейл парк в София и заема обширна площ от 78 537 кв.м.

Научи повече

Ритейл парк София Плаза

Ритейл парк София Плаза ще бъде първият по рода си в такъв мащаб за София и страната. Проектът ще предложи търговски микс с най-популярни и бързо развиващи се марки. Върху площ от 62 декара ще бъдат изградени 22 големи бокса, с обща търговска площ от 31 000 кв.м. и 420 паркинг места.

Научи повече