Мол Ямбол

Мол Ямбол e отлична синергия на бизнес център и самостоятелна търговска зона - 12-етажна сграда (1 под и 11 надземни нива), РЗП 12 905 кв.м.

Ексклузивен

Мол Ямбол e отлична синергия на бизнес център и самостоятелна търговска зона. Разположен e в модерна 12 етажна сграда (1 подземен и 11 надземни нива) с РЗП 12 905 кв.м., в топ центъра на града на ул. Александър Стамболийски 30, в непосредствена близост до всички държавни институции и банки. Първият и единствен търговски център в град Ямбол. Предлага на посетителите магазини, ресторанти и заведения за бързо хранене организирани около атриум с ескалатори, детски кът, игрална зала, боулинг. Разполага с директен достъп на търговската част с подземния паркинг. Обхватът и възможностите на сградата са единствените в региона, които съчетават бизнес, пазаруване и забавления.

Характеристики

Търговска площ – 4 нива (1 подземно и 3 надземни) с РЗП 6 369 кв.м. и отдаваема площ 4 000 кв.м.;
Офис зона – 8 надземни етажа с РЗП и отдаваема площ 6 536 кв.м.;
Паркоместа: 200, c директен достъп до супермаркета;
Местоположение – Топ Център.
Тип:
Търговски площи
Услуга:
Изготвяне на концепция и отдаване под наем, структуриране на управление
Борислав Борисов
Търговски площи и управление на имоти
IPC

Форма за обратна връзка

Други проекти

Ритейл парк Перник Плаза

Ритейл парк Перник Плаза е първият в града. Проектът предлага търговски микс с най-популярните и бързо развиващи се марки, върху парцел от 44 декара, с обща търговска площ от 15 500 кв.м. и 300 паркоместа.

Научи повече

Мол Перник

Мол Перник e първият търговски център в град Перник, които се разпростира на 25 000 кв.м.

Научи повече

Ритейл парк Пещера

Ритейл парк Пещера ще бъде единственият ритейл парк в града и общината. Проектът ще предложи отличен търговски микс от наематели: магазини за смесена мода, мебели и стоки за дома, дискаунтери, супермаркет, кафе, магазин за козметика, аптека, и оптика. Оптималният дизайн на проектирането гарантира отлична видимост на всеки магазин.

Научи повече

Ритейл парк Севлиево

Ритейл парк Севлиево е първият за града, който ще предложи съвременни търговски площи, с отличен микс наематели на традиционна за град Севлиево локация за пазаруване.

Научи повече