Логистичен парк, гр. Елин Пелин

Логистичен парк, гр. Елин Пелин ще е първият модерен логистичен комплекс в региона, предлагащ модерна синергирана среда за производство и логистика, складови, офис площи и обслужване.

Логистичен парк, гр. Елин Пелин ще е първият модерен логистичен комплекс в региона, предлагащ модерна синергирана среда за производство и логистика, складови, офис площи и обслужване.

Намира се в традиционно промишлената зона на гр. Елин Пелин, на 1.5км от ЖП Гара Елин Пелин и в непосредствена близост до София (на 20км). Разположен е между двете входно-изходни магистрали Хемус и Тракия, граничи с първокласен път и е с отличен инфраструктурен подход към София и основните пътни артерии. С изграждането на Логистичния парк и непосредствената близост на редица производствени и складови бази, зоната обсобява като своеобразен Индустриален парк на гр. Елин Пелин.

Идейният проект предвижда обособяване на различни функционални сгради и имоти (1 сграда с Flexi space, 2 сгради Warehouse spaces, 2 сгради Custom built area и 1 сграда Self-storage area), със застроена площ от 6 000 до 25 000 кв.м. озеленяване, улици, паркоместа, зони за обществено обслужване , над 200 паркоместа вкл. товарни рампии и подвижни врати, чиста височина от 7 м., офиси клас А, складове и площи за леки производства други обекти за успешното функциониране на парка.

Имотите ще са с различна големина, като в зависимост нуждите на инвеститора могат да бъдат групирани - разделяни или обединявани.

Характеристики

Стратегическа локация;
Отворени пространства;
Синергична среда.
Тип:
Логистика
Услуга:
Отдаване под наем
Борислав Борисов
Търговски площи и управление на имоти
IPC

Форма за обратна връзка

Други проекти

Логистичен парк в Орландовци

Нова логистична база, намираща се с лице на ул. Първа Българска армия.

Научи повече

Логистика Х

Логистична база Логистика Х е с перфектна локация за градска дистрибуция и бърз достъп до главните транспортни артерии: Околовръстен път София и магистрали Хемус и Тракия.

Научи повече

Ботевградско логистичен парк

Ботевградско логистичен парк е най-модерният логистичен и складов парк в София

Научи повече

Логистичен център БЕРС

bERS Логистичен център се намира на Околовръстния път на София, близо до Северната индустриална зона, в непосредствена близост до летище София.

Научи повече