Логистичен парк в Орландовци

Нова логистична база, намираща се с лице на ул. Първа Българска армия.

Нова логистична база, намираща се с лице на ул. Първа Българска армия. Триетажната сграда включва складови, производствени, офисни площи и шоурум от страната на главния път. Промишлената част има общо 5 външни входа, асансьор с капацитет 4 тона, 3 рампи за ТИР като складовите помещения са с работна височина от 3 до 12 метра. Вътрешното разпределение на мултифункционалния център е гъвкаво и може да бъде пригодено за различни нужди от страна на наемателите.

Характеристики

Стратегическа локация;
Отворени пространства;
Синергична среда.
Тип:
Логистика
Услуга:
Отдаване под наем
Борислав Борисов
Търговски площи и управление на имоти
IPC

Форма за обратна връзка

Други проекти

Логистика Х

Логистична база Логистика Х е с перфектна локация за градска дистрибуция и бърз достъп до главните транспортни артерии: Околовръстен път София и магистрали Хемус и Тракия.

Научи повече

Ботевградско логистичен парк

Ботевградско логистичен парк е най-модерният логистичен и складов парк в София

Научи повече

Логистичен парк Божурище

Логистичният Парк е разположен в Индустриална зона Божурище, където се развива Икономическа зона София-Божурище. Разположението на парка е идеално както за малкият бизнес така и за стратегически инвеститори и компании, които търсят бърз достъп до центъра на града.

Научи повече

Логистичен център БЕРС

bERS Логистичен център се намира на Околовръстния път на София, близо до Северната индустриална зона, в непосредствена близост до летище София.

Научи повече