Нашите клиенти

Стани клиент

Footshop

Толкова обичаме маратонките, че любовта ни не може да бъде обвързана с просто купуване и продажба. В допълнение към самия магазин Footshop е платформа, която обединява хората.

През 2011 г. собственика решава да комбинира интересите си и така е основана Footshop - компания за маратонки, креативност и градски начин на живот. Излиза с идеята да продава лайфстайл вместо кецове за скейтборд и затова Footshop започна постепенно да добавя към асортимента си марки като Adidas, Nike, Asics и много други. През 2015 г. Footshop навлеза в света на магазините за първокласни маратонки, като се присъедини към семейството на консорциума Adidas, а от това Чехия получи ограничени колекции от маратонки Adidas, включително колекцията на YEEZY от Kanye West . За да добавят към този успех, много световно известни компании реагираха и Footshop успя да получи световната дистрибуция на най-високо ниво от Vans, Reebok, Puma.

http://www.footshop.bg/bg

FULLA MODA

FULLA MODA е компания основана през 1998 г. в Анкара. Моден бранд с 30 годишна история , чиито дрехи са съчетание от високо качество, изисканост на разумна цена. FULLA MODA e сред най-известните компании за разработка и производство на дамска, мъжка и детска мода в Турция. Днес облеклата им са разпознаваем бранд за всеки и са широко представени в основните търговски центрове и локации с преуспяващ бизнес в Турция и на Балканите.

https://www.fullamoda.com

Атос

Atos е световен лидер в дигиталната трансформация с приблизително 120 000 служители в 72 страни и годишни приходи от около 12 милиарда €. Европейският номер едно в Big Data, киберсигурност, High Performance Computing и дигиталното работно място. Групата предлага облачни услуги, инфраструктура и управление на данните, Бизнес & платформени решения, както и транзакционни услуги чрез Worldline, европейски лидер в сектора на разплащанията.

https://atos.net/bg/bulgaria

ХЪС - ТЪРГОВИЯ И ПРОИЗВОДСТВО НА МЕТАЛИ

ХЪС - ТЪРГОВИЯ И ПРОИЗВОДСТВО НА МЕТАЛИ - Фирма ХЪС ООД е основана през 1990г. с централен офис гр. Пловдив и е с основна дейност Търговия с метали и производство на метални изделия. Компанията е семейна и постига значително развитие след 1998г. През годините компанията инвестира в технологично оборудване, нови и модерни складови бази. Широката гама стоманени продукти и големите складови наличности, дават възможност да се задоволи търсенето на метали и метални изделия в различни сегменти - строителство, машиностроене, последваща преработка, индустриална техника и др.

http://www.husltd.com/bg

Бос Фешън

Бос Фешън е мултибранд компания предлагаща италиански и испански маркови дрехи. На българския пазар присъства от 2014 г., предлага на клиентите си стилни и винаги модерни облекла на изключителни цени. Магазините ни на компанията са със следните локации: София, Перник, Пловдив, Плевен и Стара Загора.

https://www.onlinebosfashion.com/

BOOKTRADING

BOOKTRADING – модерната книжарница за класици в четенето!

www.booktrading.bg - онлайн книжарница за поръчки от България и чужбина. Книжарници в София, Варна, Велико Търново и Габрово.

Книжарници BOOKTRADING предлагат модерна и приятна обстановка за своите посетители, адекватно консултиране и съдействие от квалифициран персонал, както и съвременни технологии, улесняващи обслужването на клиента.

https://www.booktrading.bg/

Медийна група България

Медийна група България вече 28 години е най-големият издател на печатни медии в страната и една от водещите информационни онлайн групи.

Нашата цел – да информираме честно!

Предоставя на своите читатели автентична, достоверна и обективна информация за новините такива, каквито са!

Портфолиото включва: всекидневни вестници, електронни медии, списания, седмични вестници, книги, утвърдена платформа за организиране са събития.

https://www.mgb.bg

София Билдинг Къмпани

"София Билдинг Къмпани" е българска строително-инвестиционна компания, създадена през март 2004 г.

Компанията изгражда жилищни и търговски обекти в цялата страна, инвеститор в столичния комплекс Цариградски. Утвърден български предприемач с внушителен опит в реализацията на жилищни, офис и подобен тип проекти.

"София Билдинг Къмпани" е инвеститор в най-големия комплекс от затворен тип в България – "Цариградски" с РЗП около 160 000 кв.м. Плановете на компанията са жилищния комплекс да не остане самостоятелна единица в района, а живущите в него да разполагат и с модерна инфраструктура, търговски обекти и множество атракциони в близост до него.

Sofia Building Company is a Bulgarian construction and investment company established in March 2004.

https://www.sof-build.com

Шоселов Логистик

Компанията е дъщерно дружество на фирма “Новотехпром“ ООД и фирма „Алфа-Метал“ ООД, имащи предмет на дейност в различни направления: внос и търговия с кулони поцинкована и пластифицирана ламарина, производство на ламаринени LT профили, Steel service center услуги за обработка на стомана, листов разкрой , огъване и производство на кант профили, профили за сухо строителство, касетъчни профили за послоен монтаж ,термопанели и метални керемиди , индустриална хладилна, климатична, енергетична и вентилационна техника, в които фирмата е с лидерски позиции и 30 годишен опит в бранша.

http://shoselov.com

„Новотехпром“ ООД

„Новотехпром“ ООД е българска компания създадена през 1989 г. със седалище в гр. Стара Загора. Нашата мисия е да удовлетворим желанията на нашите клиенти и да допринасяме за развитието на техния бизнес. Лоялност, отговорност и компетентно отношение са нашите водещи цели. Това , което ценим най-много, са дългосрочните партньорства за създаването на устойчив бизнес, открита комуникация и взаимен растеж. Фирмата оперира в три направления: ламарина, профили и термопанели; индустриална хладилна и климатична техника; изграждане и отдаване под наем на собствени складови бази.

http://new.novotechprom.com/

BulMag

BulMag е верига български супермаркети, която вече повече от 20 години расте и се развива на пазара. Историята ни започва през ноември 1995 година с малко магазинче, разположено върху 18 кв.м. площ. През 2003 година се създава Търговска верига „СВА”, която включва 260 супермаркета в България, а през 2009 година изградихме собствен Логистичен център в гр.Шумен. През 2015 година фирма „Трънчев” ООД напуска търговска мрежа „СВА” и създава собствена търговска марка – BulMag, която обединява 14 супермаркета. Основна цел на търговска верига BulMag е да предложи на своите клиенти широк избор от качествени продукти на утвърдени български производители и вносни стоки. В бъдеще BulMag и се очаква скоро да бъде част от ускорения растеж на онлайн търговията в България.

https://www.bulmag.org

Ем Комплект Сервиз" ООД

Фирма "Ем Комплект Сервиз" ООД стартира дейността си преди повече от 20 години. Днес е водеща фирма в бизнеса с авточасти със складовете си “на едро”, импортната и експортната си дейност, както и с веригата си магазини.

Отделено развива сервизна дейност, тясно специализирана в изпускателни системи и др. Разполага с няколко автосервиза: автосервиз "Павлово" , автосервиз "Люлин“ и автосервиз в жк.” Дружба” 2.

http://www.emk-service.com/

„Джой Фешън" ЕООД

Фирма „Джой Фешън" ЕООД е основана през 2002 година и е собственик на търговските марки Grand Optics, Joy Optics, ZEISS VISION CENTER, Kid Optics, OptoSport и Polaroid Shop.

Обектите на Grand Optics & Joy Optics към момента са над 50 и са разположени в София, Варна, Бургас, Пловдив, Стара Загора, Благоевград, Русе, Велико Търново, Плевен, Хасково, Сливен и Враца.

Оптиките разполагат с най-съвременно оборудване и специализирана техника за рефракция.

Нашата мисия е да осигуряваме на своите клиенти и партньори най-високо качество и коректност във всяко едно отношение.

http://www.joyoptics.bg/

Синеланд

Синеланд е верига от кино салони с обекти в Габрово, Карлово и Плевен и Велико Търново.

Също верига от лятно кино в Приморски, Ахтопол, Сапарева баня и Велико Търново.

Всички кина разполагат със съвременна цифрова кинопрожекционна техника, Dolby Digital озвучителна система, сребърен екран и удобни столове.

https://cineland.bg/

Рая Tойс

Първият магазин Рая е открит през 2000 г. в гр. Варна с основна дейност продажба на висококачествени детски играчки. В момента верига магазини RayaToys може да откриете в София, Варна, Бургас и Търговище, а внасяните от нас марки са на най-добрите световни лидери в бебешките стоки и детските играчки.

RAYATOYS - означава Раят на детските играчки. При нас играчките и децата се озовават в един нов свят от разнообразие, изобилие и качество.

http://www.rayatoys.com/

SDI

SDI е първият застрахователен брокер, създал верига от офиси за застрахователни и финансови услуги на територията на България.

SDI е съучредител и член на Българската Асоциация на Застрахователните Брокери (БАЗБ). Компанията е основана в началото на 2004 г. от екип с дългогодишен професионален опит в областта на застраховането. От 2012 г. SDI е застрахователен брокер №1 по данни на Комисията за финансов надзор. Веригата наброява над 180 офиса в 35 града на България, в които работят отлично подготвени специалисти. SDI осигурява на своите клиенти компетентна правна помощ при настъпване на щета с цел получаване на справедливо застрахователно обезщетение.

http://www.sdi.bg

„Соломед“ ЕООД

„Соломед“ ЕООД – доставчик на висококачествени медицински изделия, решения и техника.

Основана през 1993 Соломед е фирма с дългогодишен опит и огромно разнообразие от продукти на пазара за лекарства, консумативи и медицинска апаратура. Соломед е дистрибутор на водещи световни компании. Ние целим да въведем и предоставим на българските болници най-иновативните медицински технологии, продукти и решения. Според нас пациентите заслужават най-високо ниво на медицинско обслужване и да бъдат лекувани с най-качествените лекарства, консумативи и апаратура достъпни на световния пазар.

https://solomed.eu/

ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА

Първа инвестиционна банка се стреми да продължи да бъде една от най-добрите банки в България, призната като бързо развиваща се, иновативна, клиентски ориентирана банка, която предлага изключителни продукти и услуги на клиентите си, осигурява отлични възможности за кариера на служителите и е социално ангажирана.

http://www.fibank.bg/

ВИВАКОМ

VIVACOM е лидер в предоставянето на съвременни телекомуникационни услуги, които отговарят на най-високите професионални стандарти - мобилни и фиксирани гласови услуги, оптичен интернет, цифрова телевизия, до индивидуални телекомуникационни решения, направени по поръчка на клиента.

https://www.vivacom.bg

KBC - Обединена българска банка (ОББ)

KBC - Обединена българска банка (ОББ) е създадена през 1992 г. и е член на групата KBC - международен белгийски банков и застрахователен субект от 2017 г. Понастоящем ОББ е третата по големина банка в България по отношение на активи, втората по големина по отношение на банкирането на дребно и третата по големина за корпоративни заеми. Предлагайки широка, национална клонова мрежа от 227 клона и офиси и 14 бизнес центъра, ОББ обслужва повече от 1,3 милиона клиенти.

https://www.kbc.com/en

ДЗИ

ДЗИ е дружеството с най-дълга история и опит на българския застрахователен пазар. Компанията, символ на застраховането в България, разработва и предлага пълна гама продукти в направления Общо застраховане и Животозастраховане, както и продукти, свързани с покриване на здравни рискове.

ДЗИ получава подкрепа и на международно ниво, след като стана част от белгийската банково-застрахователна група КВС.

https://www.dzi.bg

ЛЕНДМАРК

Лендмарк Пропърти Мениджмънт ЕАД е доставчик на комплексни услуги за управление на имоти, съоръжения и други активи. Компанията е създадена през 2007 г. като 100% дъщерно дружество на един от най-големите интегрирани холдинги за недвижими имоти в страната - Алфа Дивелъпмънтс, наскоро преименуван на Лендмарк Холдингс.

http://www.landmark.bg/

ЮНИОН ГРУП

Стратегическите цели, към които се стремят намират израз в: Ефективно управление на активите на дружествата от групата по линия на капитала и участие в органите на управление.

http://www.uniongroup.bg/

Лимак

Групата от компании Limak, чиито основи са положени с Limak Construction през 1976 г., продължава дейността си в секторите на строителството, туризма, цимент добива, инфраструктурата, енергетиката, хранително вкусовата промишленост и авиацията.
Limak Construction успешно е завършила над 100 проекта, чиято обща стойност надхвърля 10 милиарда долара, вариращи от летища до пристанища, язовири до напоителни инсталации, скоростни пътища до водноелектрически централи, промишлени съоръжения до петролопроводи и газопроводи, ваканционни селища до строителни комплекси, и е включена сред най-големите международни строителни компании в света. Limak Tourism притежава една от най-големите хотелски вериги в Турция с 8 действащи хотела и леглова база над 6000 души.

https://www.limak.com.tr/homepage

ВИЕНА БИЛДИНГ ГРУП

Vienna Building Group е инвестиционна група с голям опит в изграждането на жилищни сгради и комплекси. Дейността им обхваща процеса от планирането до реализацията на пазара. В портфолиото на фирма ще откриете жилищни сгради и комплекси включващи апартаменти, офиси, паркоместа, гаражи и зелени площи. Те са стремят да създават най-добрите места за живеене.

https://vbgroup.bg/

ТЕХНО КОМЕРС

Фирмата е създадена през 1992 г. Има изградена магазинна мрежа за домакински електроуреди, аудио, видео и климатична техника. Основен приоритет на магазините е да отговори на потребителското търсене, като представя богат асортимент на клиентите си от продукти с гарантирано качество, актуална пазарна цена, осигурена сервизна поддръжка и отговарящи на най-новите тенденции в света на бяла и черна техника. В магазините се предлага голямо разнообразие от водещите марки в областта на битовата електроника и електротехника Hansa, Samsung, LG, Sony, Ariston, Gorenje, Karcher Bosch и много други.

https://techno-bg.com/

ФЕСТА ХОЛДИНГ АД

Фирма «ФЕСТА ХОЛДИНГ» АД е основана на 10 Май 2008 година. Холдингът включва дружества от сферата на здравното осигуряване, транспорта, строителството, недвижимите имоти и др. Основен фокус на холдинга е придобиването и стратегическото управление на инвестиции и активи в България. Притежава собственост в различни сектори от икономиката и продължава да инвестира в иновативни и развиващи се бизнес стратегии. В структурата му влизат «Инвестбанк» АД, ЗК «България Иншурънс» АД, «Феста хотели», «Черноморско злато», «Феста Делфинариум», «Винком» АД, «Търговски дом» АД, «Феста Уайн Кампъни» АД, «Виа Понтика» АД, «Южно вино» АД, «Национален център за дизайн и реклама» ЕООД, и други.

БРИДЖ КАПИТАЛ ООД

Bridge Capital, LLC е международна фирма за инвестиции и управление на активи, специализирана в придобиването и структурирането на проблемни дългове с висока доходност, пласиране на акции и дългове, управление на инвестиции и обезпечено кредитиране на недвижими имоти. Компанията също така предоставя управленски и консултантски услуги на други компании, занимаващи се с бизнес и жилищни имоти.

https://bccnmi.com/

ПРАКТИКЕР

Практикер е верига хипермаркети за дома и градината, създадена в Германия. На българският пазар стъпва през 2004 г. и за кратко време се нарежда сред водещите вериги, които развиват този сектор в страната. За да създадат и обновяват своите мечтани дом и градина, потребителите могат да избират от разширен асортимент от над 50 000 продукта на достъпни цени на водещи световни и български производители в различни категории.

https://praktiker.bg/bg/

ТЕХНОПОЛИС

Технополис е българска верига специализирани хипермаркети за бяла, черна, офис техника и IT. Първият магазин отваря врати през 2001 г., а днес компанията вече управлява 33 хипермаркета в 25 големи града на България. Технополис събира под един покрив всичко от света на техниката, разпределено в няколко основни сектора. В хипермаркетите можете изцяло да оборудвате своя офис или дом.

https://www.technopolis.bg/bg/

КАРАТ-С

Карат-С е сред лидерите на автобусните превозвачи в България, като разполага с една от най-широките транспортни мрежи. Автобусите на Карат-С обслужват множество национални маршрути всеки ден. Компанията също така има и международното присъствие с 17 редовни автобусни линии до различни страни в Европа. Успешно си партнира с Eurolines.

https://www.karat-s.com/

МАКСИФИТ

Максифит се намира в гр. Варна и е един от най-големите и най-посещавани фитнеси в града. Оборудван е с изцяло нови професионални уреди от най-ново поколение и от най-висок клас. Доминират пазара с разнообразни опции за тренировки и танци, комфортна обстановка и екип от високо квалифицирани треньори с дългогодишен професионален опит. Инструкторите изготвят индивидуални тренировъчни планове и хранителни режими, съобразени със здравословното състояние, физическата форма и целта на трениращите. Максифит разполага и със спа зона.

https://maxifit.bg/

Доклад за град София за второто полугодие на 2023 г.

04.03.2024

Инвестиционен пазар Предпазливото поведение, наблюдавано при инвеститорите през първото полугодие на 2023 г., продължи и през второто полугодие. Основната причина за това изглежда е високата цена на финансиране, тъй като лихвените проценти за инвеститорите са достигнали 6,5 – 7,5%, което осно...

Научи повече

Доклад за град София за първото полугодие на 2023 г.

11.09.2023

Инвестиционен пазар През първата половина на 2023 г. се наблюдава умерена инвестиционна активност, като повечето сделки са съсредоточени в офис сегмента. Предпазливото поведение на инвеститорите може да се обясни с очакванията им за глобално икономическо забавяне и потенциално повишение в размера н...

Научи повече

Доклад за град София за второто полугодие на 2022 г.

03.03.2023

Очаква се завършването на нови ритейл паркове Общият запас от търговски площи в България възлиза на над 1,17 млн. кв.м., от които 542 800 кв.м. са разположени в град София. С наличност от 815 000 кв.м. площи в цялата страна, сегментът на търговските центрове не добави никакви нови завършени площи ...

Научи повече