Нашите услуги за наематели

Бизнесът с недвижими имоти винаги е бил смятан за предизвикателен сектор, относно възможността да осигури ликвидност на паричното предлагане.

Ние вярваме, че недвижимите имоти предоставят чудесна възможност за усвояване на паричните потоци. Това би се случило без проблем чрез подходящото консултиране. Недвижимите имоти са средство за устойчиво развитие и растеж.

Каквито и предизвикателства да има Вашата компания, ние ще съдействаме с местни и глобални връзки, подкрепа, знания и опит.

Наематели

Консултация относно сгради

Опитът ни, съчетан с модерните техники и технологии, ни дава възможност да предложим цялостно и ефективно обслужване, гарантиращо извличане на пълния потенциал от сделката.

Корпоративни решения

Управление на разходите

Можем да Ви бъдем от полза при структуриране на разходите за различни проекти.

Управлението на разходите е процес на планиране и контролиране на бизнес бюджета. Това е счетоводна форма на управление, която позволява прогнозиране на разходите. Това се прави с цел да се ограничи надхвърляне на зададената бюджетна рамка.

Фасилити мениджмънт

Консултиране при наемане на имот

Можем да осигурим най-доброто пространство за вашите дела. Нашите специалисти ще Ви предоставят практични и полезни съвети, без значение дали сте от малкия, средния или корпоративния бизнес.

Оценка на имота

Винаги можем да ви помогнем за сведете до минимум рисковете за вашия бизнес. Нашите съвети са надеждни, практични и винаги във Ваша полза. Екипът ни е съставен от експерти в различни видове имоти – офиси, търговски, хотели, ваканционни, индустриални и др.

Проучване

Проучването е една от най-важните услуги, които предлагаме. Чрез него успяваме да развием най-добрия стратегически план. За да се постигне това, се преминава през задълбочен анализ, като се ползват различни източници на информация. Получените данни се разучават и се разработва ясна концепция за действие.

Оценка

Нашият екип предлага и оценка на търговската стойност.

ФОРМА ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА