Услуги по сектор / промишленост

В допълнение към предлагането на пълна гама от услуги, недвижими имоти за инвеститори, наемодатели и наематели, IPC се специализира и в различни промишлени сектори и видове активи, включително:

Сектор / промишленост

Алтернативни инвестиции

Центрове за данни

Правителство и инфраструктура

Здравеопазване

Хотели

Индустриални площи и логистика

Адвокатски кантори

Офис площи

Може да очаквате интелигентни решения и адекватни действия от нашия екип. В този взискателен пазар имате нужда от ефективност и стойностни инвестиции, което е невъзможно да се случи без съответната подкрепа и консултация. Ние разполагаме с ресурси и умения, които са насочени към постигане на резултати. Работим с инвеститори, собственици, предприемачи, наематели. Можем да предложим помещения в нови или ремонтирани офис пространства, бизнес паркове, единични етажи, сгради с множество наематели и знакови събития.

Жилищни площи

Съветваме клиентите си да максимализират възвръщаемостта на своето имущество и да се насочват към обекти с най-добър потенциал за рентабилност.

Търговски площи

Секторът ни за търговски площи продължава да се развива прогресивно. Специалистите ни в този отдел притежават необходимите качества, контакти, знания и умения, за да Ви бъдат от полза и да получите най-професионалните съвети.

Студентски общежития

Транспорт, летища и глобална инфраструктура

ФОРМА ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА