Нашите услуги за наематели

Бизнесът с недвижими имоти винаги е бил смятан за предизвикателен сектор, относно възможността да осигури ликвидност на паричното предлагане.

Ние вярваме, че недвижимите имоти предоставят чудесна възможност за усвояване на паричните потоци. Това би се случило без проблем чрез подходящото консултиране. Недвижимите имоти са средство за устойчиво развитие и растеж.

Каквито и предизвикателства да има Вашата компания, ние ще съдействаме с местни и глобални връзки, подкрепа, знания и опит.

Наематели

Консултация относно сгради

Опитът ни, съчетан с модерните техники и технологии, ни дава възможност да предложим цялостно и ефективно обслужване, гарантиращо извличане на пълния потенциал от сделката.

Корпоративни решения

Управление на разходите

Можем да Ви бъдем от полза при структуриране на разходите за различни проекти.

Управлението на разходите е процес на планиране и контролиране на бизнес бюджета. Това е счетоводна форма на управление, която позволява прогнозиране на разходите. Това се прави с цел да се ограничи надхвърляне на зададената бюджетна рамка.

Фасилити мениджмънт

Консултиране при наемане на имот

Можем да осигурим най-доброто пространство за вашите дела. Нашите специалисти ще Ви предоставят практични и полезни съвети, без значение дали сте от малкия, средния или корпоративния бизнес.

Представляване на наематели

Ние може да намерим най-доброто офисно пространство, според Вашите бизнес потребности. Нашите специалисти предоставят най-практичните съвети на наемателите, търсещи офис площи, и ще ви консултират през целия процес. Ние също така предлагаме стратегически съвети за корпоративни клиенти.

Търговски площи

Секторът ни за търговски площи е добре развит и продължава да се развива прогресивно. Специалистите ни в този отдел притежават необходимите качества, контакти, знания и умения, за да Ви бъдат от полза и да получите най-професионалните съвети.

ФОРМА ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА