Мол Марково тепе

Марково тепе се намира в центъра на град Пловдив. Общата разгъната застрена площ е 60 000 м², като търговската зона за наемане е в размер на над 20 000 м².

виж повече

Мега Мол

Мега Мол е първият търговски център в западната част на София. Намиращ се в ж.к. „Люлин“, с обща търговска площ от 24 000 м², молът предлага над 100 магазина, ресторанти и кафенета.

виж повече

Булевард „Витоша“

Ние обслужваме цялостния сегмент на улицата. Предлагаме консултиране на компании, желаещи присъствие или отдаване на площи по главните търговски улици в големите градове.

виж повече

ЦУМ

ЦУМ е първият по рода си търговски център на Балканите, който навърши 50 години през 2006г. Централният универсален магазин е ситуиран в центъра на София, в непосредствена близост до...

виж повече

Бургас Плаза

Бургас Плаза е първият търговски център в Бургас и региона, проектиран в съответствие с най-добрите международни практики.

виж повече

Мол Варна

Мол Варна е един от най-популярните във Варна и региона, осигуряващ разнообразие от възможности за пазаруване и развлечения за всяка възрастова група.

виж повече

Скай център

Скай център се намира на главно кръстовище между 3 ключови улици в центъра на Велико Търново - ул. „Васил Левски“, ул. „Бачо Киро“ и ул. „Мармарлийска“.

виж повече