Мандарин

„Мандарин“ офис център се намира в независимия и представителен Бизнес парк, на бул. „Никола Вапцаров“, в южната част на ж.к. Лозенец, в най-големия и престижен зелен район в българската столица – парк „Борисова градина“.

виж повече

Офис сграда на бул. „Симеоновско шосе“

Чисто нова офис-сграда, намираща се на бул. „Симеоновско шосе“, близо до района на посолствата. Общата застроена площ на сградата е 4 253,67 m² (3 203,56 m² надземна част и 1 050,11 m² подземна)

виж повече

България Хаус

“България Хаус” е нова офис сграда, клас „А“. Намира се на бул. „България“, ж.к. Мотописта. Стратегическата позиция на сградата осигурява бърз достъп до центъра на града, „Околовръстен път“, също и до редица административни сгради, разположени в съседство.

виж повече

East Park

Търговски център „Иист Парк“ се намира на бул. „Никола Вапцаров“ №53 А, близо до ЕКСПО 2 000 и отговаря на всички изисквания за модерна, комфортна и високотехнологична работна среда.

виж повече

FPI бизнес център

FPI бизнес център се намира на ключово кръстовище в София – където бул. „Черни връх“ и ул. „Сребърна“ се пресичат. Благодарение на отличната си локация, достъпът от офис сградата до центъра на града, както и до индустриалните й райони, е бърз и лесен.

виж повече

Интер Експо Център

Интер Експо Център е организатор и домакин на най-големите международни изложения, конференции и големи събидия, които се организират в София, намиращ се на бул. „Царикрадско шосе“

виж повече

“Perform” бизнес център

„Перформ“ е нов бизнес център, разположен в топ центъра на София и осигурява бизнес среда, която отговаря на високите критерии на бизнес обшеството.

виж повече

SPS Tower

„SPS Tower“ е нова офис сграда, клас „А“, намираща се на бул. „Тодор Каблешков, на ъгъла на бул. „България“, в ж.к. Мотописта. Стратегическата позиция на сградата осигурява бърз достъп до центъра на града, до „Околовръстен път“, също и до редица административни сгради, разположени в съседство.

виж повече

Бизнес сграда „Хепи“

Луксозна сграда, клас „А“, разположена на ъгъла на ул. „Йордан Йосифов“ и ул. „Стефан Младенов“. Сградата се намира в ж.к. Студентски град, в близост до УНСС, на 10 км/20 мин. с кола от летище София, на 8 км/15 мин. с кола до Централна автогара.

виж повече

Улица „Раковски“

Новопостроена сграда на 9 етажа, разположена в топ центъра на София, на ул. „Г.С. Раковски“, между бул. „Патриарх Евтимий“ и площад „Славейков“.

виж повече

Европарк бизнес център

„Европарк“ се намира на бул. „Цариградско шосе“ – основната пътна артерия, свързваща летище София и центъра на града. Центърът на София е достъпен с кола или градски транспорт за по-малко от 10 минути.

виж повече

Оскар

Сградата се намира на бул. „Васил Левски“, близо до Британското посолство. Площта й е 6 400 м², разположени на 7 етажа (около 700 m2 на етаж) с две подземни паркинг нива.

виж повече

Василев бизнес център

Бизнес център „Василев“ се намира на ул. „Индустриална“ №11. Сградата е на 3 етажа, всеки по 3.5 м височина, 24-часова охрана, структурно окабеляване – 7CAT, двоен под, 4-тръбна климатична система, видео наблюдение, контролиран достъп, противопожарна аларма, генератор, отваряеми прозорци.

виж повече

Бизнес център Астрал

„Астрал бизнес център“ е бутикова бизнес сграда, клас „А“. Намира се на една от най-атрактивните и бързо развиващите се бизнес зони в столицата – районът на Летище София, пресечната точка между бул. „Христофор Колумб“ и ул. „Профан Таракчиев“, заобиколен само от нови бизнес сгради.

виж повече

Бизнес център Витоша

Бизнес център Витоша се намира на бул. „България“, на няколко минути от административния център на столицата. Наблизо има бензиностанция OMV и супермаркет BILLA.

виж повече

Филто

Бизнес сграда Филто се намира на ул. „Тодор Александров“ №28 – една от най-обещаващите и развиващи се административни търговски площи в центъра на града, близо до метростанция „Опълченска“.

виж повече

Централна автогара

Централна автогара в София се намира на бул. „Мария Луиза“ 100. Автогарата има закрита площ 7 173 м². Всички стаи са климатизирани напълно. За спокойствието на служители и посетители се грижи охранителна компания.

виж повече

Владимир Вазов

Многофункционалната сграда „Владимир Вазов“ е разположена в източната част на София, на бул. „Владимир Вазов“, на кръстовището на ул. Резбарска с ул. Витиня, само на няколко минути от центъра на града и от летище София.

виж повече

БенчМарк бизнес център

Със своята нестандартна архитектура, БенчМарк бизнес център бележи източния вход на град София и се характеризира с най- големия атриум в България, с диаметър 18м. и 50м. височина.

виж повече

Инфинити Тауър

Инфинити Тауър, част от комплекса на България Мол, е ситуирана на един от главните булеварди в столицата – бул. “България“, което осигурява удобен достъп до всички части на града.

виж повече

Милениум център

Милениум център е развиващ се забележителен център със смесено предназначение, включващо 85м. офис кула, хотел, жилищни и търговски елементи.

виж повече

Офис сграда Сити

Офис сградата се намира на ул. „Методи Попов“ до Парк Хотел Москва и бул. „Драган Цанков“ – един от най-големите булеварди в София с директна връзка с бул. „Пейо Яворов“ и бул. „Цариградско шосе“.

виж повече

Sofia Airport Center

Sofia Airport Center (SAC) е проект, построен според най-високите западни стандарти, SAC е локация, предпочитана от много международни компании за установяване на техните регионални представителства и офиси.

виж повече

Вертиго Бизнес Тауър

Вертиго Бизнес Тауър се състои от 16 етажа магнетични гледки към София и Витоша, както и значителен обем площи за търговия услуги.

виж повече

Офиси Виридиан

Офис сградата Виридиан се намира на ъгъла на булевардите „България“ и „Тодор Каблешков“ и предлага отличен достъп до един от най-оживените търговски и жилищни райони на София.

виж повече

Капитал Форт

Капитал Форт се намира на бул. „Цариградско шосе“, основната артерия, свързваща центъра с летище София, южна и източна България. На минути с кола или метро /в близост се изгражда бъдещата 19-та метро станция/.

виж повече

Офис сграда Брюксел

Офис сграда Брюксел се намира на основната артерия свързваща Летище София със София CBD.

виж повече

Кирил и Методий

Бизнес център „КиМ“ се намира в идеалния център на гр. София, точно до Лъвов мост, градски транспорт, метростанция, Централна ЖП гара и Автогара София.

виж повече

Бизнес център Кристал

Бизнес центърът, клас „ААА“, се намира в централната част на София, на ъгъла на ул. „Осогово“ и бул. „Тодор Александров“. Само на крачка е от Парламента, Мол София, ЦУМ, Шератон София, хотел Балкан, метростанция „Опълченска“, ресторант „Хепи“.

виж повече

Офис сграда „Сребърна“

С отличната си локация на ул. „Хенрик Ибсен“ 17, точно до Южен парк, офис сграда „Сребърна“ предлага офиси тип „open space”, което осигурява на клиента свободата да направи свой собтвен интериорен дизайн, според индивидуалните си нужди и спецификите на работата си.

виж повече

Бизнес сграда на ул. „Стара планина“

Тази модерна офис сграда се намира на ул. „Стара планина“ 5, до хотел „Сити“ София, близо до пл. „Независимост“ и пл. “Княз Александър I”.

виж повече

Търговски център „Европа“

Търговски център „Европа“ със страхотния си микс от офиси, складове, магазини, кафенета, ресторант и спортни зали, е най-голямата и една от най-отличителни сгради.

виж повече

Адванс Бизнес Център

Адванс Бизнес Център ще бъде разположен в близост до входа на Бизнес Парк София, на кръстовището между ул. „Атанас Москов“ и ул. „Самара“.

виж повече

Гаритидж Парк

Гаритидж Парк ще бъде разположен на терен от 165 000 кв.м на кръстовището на Околовръстен път и входа към квартал „Младост“, в съседство с Бизнес Парк София.

виж повече

Phase II of BSR Sofia One

Phase II of BSR Sofia One е разположен в източната част на центъра на София, в непосредствена близост до Скай Сити Мол, както и до множество административни и държавни институции.

виж повече

Ричхил Бизнес Център

Ричхил Бизнес Център ще бъде разположен в местност „Малинова долина“, в непосредствена близост до „Декатлон“.

виж повече

Скай Форт

Скай Форт ще бъде разположен в южната част на бул. „Цариградско шосе“. Най-високият небостъргач в София (202 м.) е част от бизнес комплекса „София капитал сити“.

виж повече

София Офис Център

"София Офис Център" е първият бизнес комплекс в България, подал заявка за сертифициране с престижния британски сертификат BREEAM 2016: Excellent, от екипът на МОМЕРИН - Awarded BREEAM Assessors.

виж повече

Саут Парк Билдинг

Саут Парк Билдинг ще бъде разположен на ул. „Хенрих Ибсен“ 13, срещу МОЛ „Парадайс“.

виж повече

Space Tower

Space Tower ще се намира на бул. Цариградско шосе в близост до Capital Fort и хипермаркет Метро, както и в непосредствена близост до входа за метро станция „Интер Експо Център“.

виж повече

MM Бизнес център

MM Бизнес център е луксозна офис сграда в строеж в района на Бизнес Парк София с очакван срок на завършване през 2020 година.

виж повече