Варна 115

Проект "Варна 115" е най-новото и атрактивно архитектурно бижу в градската среда на Варна. Впечатляващият силует на сградата с красива стъклена фасада го прави забележим и запомнящ се. Сградата е от смесен тип и се състои от както следва: търговска част, офиси и жилищна част. Използвани са материали от последно поколение и модерни технологични решения, за да се осигури максимален комфорт на обитаващите.

Благодарение на прекрасното местоположение на "Варна 115", сградата предлага несравним панорамен изглед към морето и в същото време е в непосредствена близост до центъра на града.

ЗА ВРЪЗКА

Борислав Борисов

Търговски площи и
управление на имоти

тел: +359 885 337 421

email: b.borisov@ipc.bg

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • РЗП – 12 032 кв.м.
  • Лесен достъп
  • Централна локация

 

  • Тип: Търговски площи
  • Услуга: Отдаване под наем

КАРТА

ФОРМА ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА

ДРУГИ ПРОЕКТИ

Ритейл парк Кърджали

Ритейл парк Кърджали е първият в града и ще бъде най-голямата търговска зона, предоставяща модерни търговски площи в града и региона.

виж повече

Гаритидж Парк

Гаритидж Парк е разположен на терен от 165 000 кв.м. на кръстовището на Околовръстен път и входа към квартал „Младост“, в съседство с Бизнес Парк София - район с отлична инфраструктура и достъп до Околовръстен път, удобна връзка с летище София и централните градски части.

виж повече

Бизнес център Астрал

„Астрал бизнес център“ е бутикова бизнес сграда, клас „А“. Намира се на една от най-атрактивните и бързо развиващите се бизнес зони в столицата – районът на Летище София, пресечната точка между бул. „Христофор Колумб“ и ул. „Профан Таракчиев“, заобиколен от нови бизнес сгради.

виж повече