София Сентрал Парк

София Сентрал Парк се намира в самото сърце на града – на ул. „Шейново” № 7, в един от най-престижните и тихи квартали, известен като „Докторската градина”. На пешеходно разстояние от търговски центрове, държавни и обществени институции, посолства и културни паметници.

Общо площите на парка са 10 188 кв.м., разпределени:
Сграда A: 9-етажна сграда с РЗП 5 311 кв.м
Сграда Б: 7-етажна сграда с 9 апартамента (РЗП 1 767 кв.м.)
и подземни паркинги на три нива и 72 паркоместа(РЗП 3 110 кв.м.)

Сградите се отличават с модерна архитектура, луксозни довършителни работи и отлична инфраструктура. Офис площите са просторни, тип Open Space, оборудвани със съвременна телекомуникационна техника, високоскоростен интернет, инсталации от последно поколение, система за свеж въздух, централна отоплителна и климатична система. Осигурените услуги съответстват на сгради от клас А – постоянен контрол на сградните системи и инсталации, денонощна охрана и видеонаблюдение. Други площи в сградите са: просторно фоайе с рецепция, магазин за офис материали.

ЗА ВРЪЗКА

Константин Владов

Офис площи

тел: +359 877 072 629

email: k.vladov@ipc.bg

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Отлична локация в сърцето на София
  • Достъпност с метро

 

  • Тип: Офис
  • Услуга: Отдаване под наем

КАРТА

ФОРМА ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА

ДРУГИ ПРОЕКТИ

Ботевградско логистичен парк

Ботевградско логистичен парк е най-модерният логистичен и складов парк в София.

виж повече

Ринг тауър

The Ring Tower е разположена на една от най-комуникативните бизнес точки в София - в непосредствена близост до Бизнес Парк София - в пресечната точка на Околовръстен път и бул. Ал. Малинов, който за кратко време по права линия отвежда до летище София.

виж повече

Саут Парк Билдинг

Саут Парк Билдинг е разположен на ул. „Хенрих Ибсен“ 13, срещу МОЛ „Парадайс“. Проектът е завършен през Q2 2018. Инвеститор е "Арт Е Строй" ЕООД.

виж повече