Сердика Офиси

Сердика Офиси е осем етажно тяло в синергия с Мол Сердика на бул. Синтняково в столицата. Местоположението обуславя гъста мрежа от линии на градски транспорт, лесен достъп с автомобил. Намира се на 15 мин. от летище София, на 1 км. от Орлов мост и Софийския университет и 1,9 км. от храм-паметник Александър Невски.

Офисната сграда предлага уникално съчетание от множество удобства, отлична локация. Отличава се с високо-технологични характеристики. Наемателите разполагат с директен достъп до над 210 магазина, ресторант, заведения за хранене , банкови клонове и много други услуги.

Сердика Офиси предлага 28 500 кв. м. офис площи клас А, разположени на 8 етажа с отдаваема площ от 200 до 4 000 кв.м. на всеки от етажите. Светлата част на помещенията е 3 м. Това осигурява пространство и комфорт, автоматична слънчева защита, двойна фасада, 3 панорамни и дванадесет високоскоростни асансьора обслужват бизнес сградата, която разполага с 4 000 паркоместа.

ЗА ВРЪЗКА

Константин Владов

Офис площи

тел: +359 877 072 629

email: k.vladov@ipc.bg

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Улеснен достъп
  • Множество удобства
  • Високо-технологични характеристики

 

  • Тип: Офис
  • Услуга: Отдаване под наем

КАРТА

ФОРМА ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА

ДРУГИ ПРОЕКТИ

Мега Мол

Мега Мол е първият търговски център в западната част на София. Намиращ се в ж.к. „Люлин“, с обща търговска площ от 24 000 м², молът предлага над 100 магазина, ресторанти и кафенета.

виж повече

Мол София

МОЛ СОФИЯ първият търговски център в София, ситуиран на ъгъла на бул. Александър Стамболийски и ул. Опълченска.

виж повече

Интер Експо Център

Интер Експо Център е организатор и домакин на най-големите международни изложения, конференции и големи събидия, които се организират в София, намиращ се на бул. „Царикрадско шосе“

виж повече