“Perform” бизнес център

„Перформ“ е бизнес център, разположен в топ центъра на София и осигурява бизнес среда, която отговаря на високите критерии на бизнес обществото. Сградата е разположена на четири улици и е с обща застроена площ от 37 062 m2, разпределени в 10 етажа офиси и 5 подземни нива, с повече от 400 паркоместа.

Бизнес центърът е оборудван с модерни системи и иновативни технологии, които максимално улесняват бизнес партньорите и посетителите. Централното комуникативно тяло се намира в югозападната част на сградата, има 4 високоскоростни асансьора, плюс още 2 високоскоростни асансьора в централната част на сградата, 3 стълбища, 8 публични тоалетни и 2 за хора с увреждания на всеки етаж.

В 5-те подземни нива (400 охранявани паркоместа) са осигурени и технически стаи, където ще бъдат разположени инсталациите на сградата. Подземните нива са свързани с надземните чрез три стълбища, две спираловидни рампи за автомобилен достъп от ул. „Волга“ (източната част на сградата) и изход до ул. „Три уши“ (западната част).

ЗА ВРЪЗКА

Константин Владов

Офис площи

тел: +359 877 072 629

email: k.vladov@ipc.bg

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Видимост
  • Голямо етажно пространство

 

  • Тип: Офис
  • Услуга: Отдаване под наем

КАРТА

ФОРМА ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА

ДРУГИ ПРОЕКТИ

Варна 115

Проект "Варна 115" е най-новото и атрактивно архитектурно бижу в градската среда на Варна.

виж повече

Sofia Tech One

Sofia Tech One е мултифункционален административен център за бизнес услуги в Зона 2 на София Тех парк непосредствено до предстоящата метро станция Арена Армеец (4-ти етап от линия 3), на 4 км от центъра на града и 10 минути от летище София.

виж повече

Балкан Бизнес Център

20-етажения проект Balkan Business Center е разположен зад Новотел София. Стратегическото местоположение на бул. Цариградско шосе гарантира улеснен достъп от всички части на града с автомобил и градски транспорт с над 30 линии.

виж повече