Офис Сграда Оскар

Сградата се намира на бул. „Васил Левски“, близо до Британското консулство. Отличава с уникалното си местоположение, разположена на главен булевард, до автобусна спирка и между две метростанции , което осигурява бърза връзка с останалите райони в столицата. Самата сграда е в близост до магазини, заведения за бързо хранене, което допринася за още по-привлекателната работна среда.

Предлага обща площ от 7 217.93 м², разположени на 7 етажа (около 700 m2 офиси на етаж) с едно подземно паркинг ниво.

„Оскар“ е с красива архитектура, качествено изпълнение и функционалност. Сградата има 4-тръбна климатична система, вентилация, структурно окабеляване – CAT6, повдигнат под, окачен таван, 2,9 м светла височина, отваряеми прозорци, 2 пътнически асансьора, контрол на достъпа, възможност за кухня и димни детектори.

За обществено обслужване в сградата са предвидени банков салон, трезор и търговски части на партера.

Сграда е в процес на разширение, очаква се до края на 2021 г. в експлоатацията да бъдат въведени нови 4 600 кв.м офис площи клас А, като при изграждането им инвеститорът залага на най-ново поколение техническа обезпеченост за гарантиране на максимален комфорт на работното пространство на наемателите.

ЗА ВРЪЗКА

Константин Владов

Офис площи

тел: +359 877 072 629

email: k.vladov@ipc.bg

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Стилен интериор
  • Високотехнологични съоръжения
  • Отлична локация

 

  • Тип: Офис
  • Услуга: Отдаване под наем

КАРТА

ФОРМА ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА

ДРУГИ ПРОЕКТИ

Логистика Х

Логистична база Логистика Х е с перфектна локация за градска дистрибуция и бърз достъп до главните транспортни артерии: Околовръстен път София и магистрали Хемус и Тракия.

виж повече

MM Бизнес център

MM Бизнес център e разположен в сърцето на бизнеса в София, с изключително удобен директен достъп от бул. Александър Малинов и бул. Околовръстно шосе, на 450 м от метростанция Бизнес Парк и на 100м от автобусна спирка.

виж повече

Офис сграда Сегабилдинг

Административна сграда "Сегабилдинг", находяща се в идеалния център на град София, бул. Фритьоф Нансен №37, срещу Националния Дворец на Културата.

виж повече