NV Tower

NV Tower е нов проект с уникалната архитектура. Всеки етаж носи името на отделен кристал и неговият дизайн е разработен в същия цвят като кристала.

Местоположението на сградата е с отлична достъпност, нa 300 м oт съществуваща метростанция, спирки на обществен транспорт и с удобен достъп с автомобили.

Сградата предлага първокласни клас А офиси разположени от 4-ти до 17-ти етаж на площ 20 000 кв.м, като квадратурата на етажните плочи варира от 1 000 кв.м. на високите етажи до 2 000 кв.м. в ниските. Оpen space, гъвкави офисни пространства със светла височина от 290 см., които се обслужват от 12 виcoĸocĸopocтни acaнcьopa и два товарни.

Интелигентна, съвременна сграда предлага широка гама от удобства: пълноценна работна атмосфера, възможности за свободното време, споделени пространства, покривни тераси, спортен и уелнес център, 25-метров басейн, СПА център, фитнес, масажно студио и др. Микс от търговски помещения: ресторант тип „кантина“, кафе с био меню, аптека, химическо чистене, удобства за колоездачи и др. В трите подземни нива са разположени 268 паркоместа. Етажи от 18-ти до 21-ви са проектирани като жилищни, а на етаж 16-ти са разположени голяма покривна градина и мултифункционално пространство за обществен достъп с двойна височина.

Очакваното срок на завършване: Н2 2021г.

ЗА ВРЪЗКА

Константин Владов

Офис площи

тел: +359 877 072 629

email: k.vladov@ipc.bg

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Oтлично местоположение
  • Шедьовър в бизнес архитектурата
  • Всички удобства за мотивираща работна среда

 

  • Тип: Офис
  • Услуга: Отдаване под наем

КАРТА

ФОРМА ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА

ДРУГИ ПРОЕКТИ

Ботевградско логистичен парк

Ботевградско логистичен парк е най-модерният логистичен и складов парк в София.

виж повече

Мол София

МОЛ СОФИЯ първият търговски център в София, ситуиран на ъгъла на бул. Александър Стамболийски и ул. Опълченска.

виж повече

Балкан Бизнес Център

20-етажения проект Balkan Business Center е разположен зад Новотел София. Стратегическото местоположение на бул. Цариградско шосе гарантира улеснен достъп от всички части на града с автомобил и градски транспорт с над 30 линии.

виж повече