MM Бизнес център

MM Бизнес център e разположен в сърцето на бизнеса в София, с изключително удобен директен достъп от бул. Александър Малинов и бул. Околовръстно шосе, на 450 м от метростанция Бизнес Парк и на 100м от автобусна спирка. Локацията позволява бърз достъп до централната част на града и летище София.

MM Бизнес център е луксозна офис сграда в района на Бизнес Парк. Сградата разполага с 5 500 кв. м РЗП на 9 наземни и 2 подземни нива с 100 паркоместа. Проектът е създаден от ММ Груп – компанията зад успешния проект MM World на Околовръстния път в София. Техническите характеристики на сградата включват 4-тръбна ОВиК система с нагнетяване на свеж въздух, двоен под, окачен таван, светла височина на офис площите от 2.95 м, структурно окабеляване CAT6, прозорци за вентилируема фасада, електрозахранване от две независими подстанции и дизел генератор, BMS и система за контрол на достъпа. Етажното разположение е гъвкаво и ще позволява обособяването на офиси тип ‘open space’.

Сградата е завършена Q4 2020.

ЗА ВРЪЗКА

Константин Владов

Офис площи

тел: +359 877 072 629

email: k.vladov@ipc.bg

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Висококачествени довършителни работи
  • Отлична достъпност и видимост
  • Метро станция пред сградата
  • Множество удосбтва и места за хранене в близост

 

  • Тип: Офис площи
  • Услуга: Отдаване под наем

КАРТА

ФОРМА ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА

ДРУГИ ПРОЕКТИ

Ритейл парк Севлиево

Ритейл парк Севлиево е първият и единствен в града, който ще предложи модерни търговски площи. Разположен е в развита търговска дестинация, до супермаркетите Лидл и Кауфланд.

виж повече

Скай Форт

Скай Форт ще бъде разположен в южната част на бул. „Цариградско шосе“. Най-високият небостъргач в София (202 м.) е част от бизнес комплекса „София капитал сити“. Локацията на проекта осигурява бърз достъп до центъра на гр. София, както и до жилищните квартали в близост.

виж повече

Sofia Airport Center

Sofia Airport Center (SAC) е проект, построен според най-високите западни стандарти, SAC е локация, предпочитана от много международни компании за установяване на техните регионални представителства и офиси.

виж повече