Милениум център

Милениум център е знаков за града проект със смесено предназначение, включващ офис кула с 85 м височина, хотел, жилищнна кула и търговски площи. Проектът се намира точно до Националния дворец на културата (НДК) и е удобно разположен между южната част на бул.“Витоша“ – най-престижната търговска улица в страната, и бул. „България“ – една от най-натоварените пътни артерии водещи до бързо развиващите се южни квартали. Милениум център е изключително лесно достъпен с няколко вида транспорт, включително метростанцията НДК, трамваи и автобуси.

Пет подземни нива предлагат 560 парко места. Проектът предлага около 25,000 кв.м. офис площи с открита гледка към града и Витоша планина. В допълнение сградата разполага с престижни офиси с ефикасни разпределения на етажите и високи спецификации като 4 -тръбна HVAC , Контрол на климата , CAT 6 окабеляване, просторно лоби и общи части. Развитието и конструкцията на проекта са извършени от строителната компания NIKMI. От 2017 г. офисната сграда е собственост на KBC Group, представена на пазара с дружествата ОББ и ДЗИ.

ЗА ВРЪЗКА

Константин Владов

Офис площи

тел: +359 877 072 629

email: k.vladov@ipc.bg

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Панорамна гледка
  • Големи подoви плочи
  • Силен бизнес и предлагане на клиентски услуги

 

  • Тип: Офис
  • Услуга: Отдаване под наем

КАРТА

ФОРМА ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА

ДРУГИ ПРОЕКТИ

Park Lane

Park Lane е офис сграда от клас А, намираща се в един от най-бързо развиващите се райони в София - квартал Хладилника, в близост до най-големия и престижен търговски център в България - Paradise Center

виж повече

ИНТЕРПРЕД  ЦАР БОРИС III

Сградата се намира на бул. Цар Борис III, достъпен с автомобил и надземен обществен транспорт, в близост до метростанция. В района се намират важни държавни институции, медицински центрове, ресторанти и магазини.

виж повече

Кирил и Методий

Бизнес център „КиМ“ се намира в идеалния център на гр. София, точно до Лъвов мост, градски транспорт, метростанция, Централна ЖП гара и Автогара София.

виж повече