Логистичен парк, гр. Елин Пелин

Логистичен парк, гр. Елин Пелин ще е първият модерен логистичен комплекс в региона, предлагащ модерна синергирана среда за производство и логистика, складови, офис площи и обслужване.

Намира се в традиционно промишлената зона на гр. Елин Пелин, на 1.5км от ЖП Гара Елин Пелин и в непосредствена близост до София (на 20км). Разположен е между двете входно-изходни магистрали Хемус и Тракия, граничи с първокласен път и е с отличен инфраструктурен подход към София и основните пътни артерии. С изграждането на Логистичния парк и непосредствената близост на редица производствени и складови бази, зоната обсобява като своеобразен Индустриален парк на гр. Елин Пелин.

Идейният проект предвижда обособяване на различни функционални сгради и имоти (1 сграда с Flexi space, 2 сгради Warehouse spaces, 2 сгради Custom built area и 1 сграда Self-storage area), със застроена площ от 6 000 до 25 000 кв.м. озеленяване, улици, паркоместа, зони за обществено обслужване , над 200 паркоместа вкл. товарни рампии и подвижни врати, чиста височина от 7 м., офиси клас А, складове и площи за леки производства други обекти за успешното функциониране на парка.

Имотите ще са с различна големина, като в зависимост нуждите на инвеститора могат да бъдат групирани - разделяни или обединявани.

ЗА ВРЪЗКА

Борислав Борисов

Индустриални площи и
капиталови пазари

тел: +359 885 337 421

email: b.borisov@ipc.bg

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Стратегическа локация
  • Отворени пространства
  • Синергична среда

 

  • Тип: Логистика
  • Услуга: Отдаване под наем

ФОРМА ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА

ДРУГИ ПРОЕКТИ

Логистика Х

Логистична база Логистика Х е с перфектна локация за градска дистрибуция и бърз достъп до главните транспортни артерии: Околовръстен път София и магистрали Хемус и Тракия.

виж повече

Филто

Бизнес сграда Филто се намира на ул. „Тодор Александров“ №28 – една от най-обещаващите и развиващи се административни търговски площи в центъра на града, близо до метростанция „Опълченска“.

виж повече

Офис сграда Брюксел

Офис сграда Брюксел се намира на основната артерия свързваща Летище София с центъра на града. Кварталът около Летище София се развива бързо през последните години, тъй като бизнес районите на София се разширяват, за да отговорят на търсенето на висококачествени офис площи и търговски помещения.

виж повече