Литекс Тауър

Литекс Тауър е една от трите високи сгради, разположени по протежение на бул. „Драган Цанков“, в близост до кръстовището с бул. „Г.М. Димитров“. Непосредствената близост до Литекс Тауър на метростанция „Г.М. Димитров“ е значително предимство, а бул. „Г.М. Димитров“ прави сградата лесно достъпна от целия град.

Литекс Тауър е бизнес сграда от ново поколение, подчинена на идеята за енергоефективна и практична архитектура. Сградата отговаря на всички изисквания към офиси клас А и на най-модерните тенденции в европейската архитектурна школа.

Литекс Тауър предлага офис площи от 8 300 кв.м, конферентен център, търговски и складови площи.

Сградата разполага с иновативна фасадна система, предлага най-висок стандарт на работното пространство: светла височина 2.90 м., стъклени фасади от под до таван, малка дълбочина на застрояване с максимално дневно осветление, ниски нива на шум през фасадите, добра акустична среда в помещенията. Фасадата на Литекс Тауър е изпълнена с кристални външни стъкла, като това позволява над 80% от работното време в Литекс Тауър да е осигурена достатъчна дневна светлина в дълбочина на помещенията, без нужда от изкуствено осветление.

Възможностите за адаптиране на работното пространство, според нуждите на обитателите са големи: контрол на щорите и осветлението, децентрализиран контрол на климатизацията, отваряеми прозорци, повдигнат инсталационен под, 7 високотехнологични асансьора, зелен покрив на ниското тяло на сградата - допринася за подобряване качествата на въздуха в офисите и естествената вентилация.

ЗА ВРЪЗКА

Константин Владов

Офис площи

тел: +359 877 072 629

email: k.vladov@ipc.bg

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Офис сграда клас А
  • Енергоефективна и практична архитектура
  • Стратегическо местоположение, на метростанция
  • Паркинг 120 места

 

  • Тип: Офис
  • Услуга: Отдаване под наем

КАРТА

ФОРМА ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА

ДРУГИ ПРОЕКТИ

Ритейл парк Перник Плаза

Ритейл парк Перник Плаза е най-големият в града, който ще предложи модерни търговски площи. Проектът е развит върху терен от над 44 декара.

виж повече

Ритейл парк Юг

Ритейл парк Юг с 6 200 кв.м. застроена площ е разположен на кръстовище на два основни булеварда – бул. Коматевско шосе и Александър Стамболийски, разположен е в южна част на Пловдив.

виж повече

Cargil Tower

Cargil Tower офис сграда, клас А, намираща се на бул. „Тодор Каблешков, в близо до кръстовището с бул. „България“, в ж.к. Мотописта. Стратегическата позиция на сградата с отлична видимост, осигурява бърз достъп до центъра на града, до „Околовръстен път“, също и до редица административни сгради, разположени в съседство.

виж повече