Индустриален Парк София Изток

Разположен в източните покрайнини на столицата, Индустриален Парк София Изток (IPSE) е една от най-големите логистични и индустриални нови разработки в страната, които предлагат подобен мащаб; Пълен набор от решения - наем на спекулативни площи, наем на сграда по поръчка на наемателя (built-to-suit), продажба на готови парцели с достъп до инфраструктура; Стратегическа локация и бърз достъп; Цялостно техническо и административно обслужване; Отопление на природен газ; Охрана, противопожарни инсталации и контролиран достъп; Професионално управление на собствеността; Интегрирани в складовете офисни единици за складова администрация; Набор от публично обслужващи обекти - ресторанти, магазини, банки, бензиностанция и др.; Паркинги за леки коли и камиони;

Индустриален Парк София Изток се намира в източните покрайнини на София в Нови Хан /Регион Елин Пелин/ до София. Предимства на региона: намира се между две главни магистрали, само на 22 км от летище София, достъп до пътя София-Пловдив; Извън натоварения трафик; Набор от публично обслужващи обекти - ресторанти, магазини, банки, бензиностанция и др.

Индустриален Парк София Изток включва: Три контролно пропускателни пункта; Зелени площи из цялата територия на комплекса; Двулицеви и еднолицеви сгради, позволяващи както и крос-докинг, така и стандартно складиране; Гъвкаво оразмеряване на наемните площи - модули от минимално делима площ, позволяващи гъвкавост при размер на наетите площи; Търговски обекти на територията на проекта; Фазите са общо с обща застроена площ от 150 000 кв.м.

ЗА ВРЪЗКА

Борислав Борисов

Индустриални площи и
капиталови пазари

тел: +359 885 337 421

email: b.borisov@ipc.bg

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Безсрочна атрактивност, ефективност и надеждност
  • Стратегическа локация и бърз достъп до всякакъв вид транспорт

 

  • Тип: Логистика
  • Услуга: Отдаване под наем

КАРТА

ФОРМА ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА

ДРУГИ ПРОЕКТИ

GORA

GORA е нов модерен проект, част от бързо развиващият се район Хладилника с комуникативно местоположение. Проектът е разположен на парцел от 19 000 кв.м. Жилищната част е развита на 13 000 кв.м, от които 10 000 кв.м. зелена площи, превърнати в парк.

виж повече

NV Tower

NV Tower е нов проект с уникалната архитектура. Всеки етаж носи името на отделен кристал и неговият дизайн е разработен в същия цвят като кристала. Местоположението на сградата е с отлична достъпност, нa 300 м oт съществуваща метростанция, спирки на обществен транспорт и с удобен достъп с автомобили.

виж повече

Sofia Tech One

Sofia Tech One е мултифункционален административен център за бизнес услуги в Зона 2 на София Тех парк непосредствено до предстоящата метро станция Арена Армеец (4-ти етап от линия 3), на 4 км от центъра на града и 10 минути от летище София.

виж повече