Интер Експо Център

Интер Експо Център е организатор и домакин на най-големите международни изложения, конференции и големи събидия, които се организират в София, намиращ се на бул. „Царикрадско шосе“

С амбицията да бъде платформа за идеи – да представи, да генерира креативност, да вдъхновява и стимулира активност – Интер Експо Център следва навиците на динамичния живот на бизнеса. Съдейства в комуникацията между компании и инвеститори, с идеята да обърне внимание на високо спецализиран език и темите в отделните отрасли.

Интер Експо Център не се насочва върху конкретна целева група, а се определя като място за творческа бизнес култура – всичко в обласста на предприемачеството се развива под влиянието му или се развива неговото влияние. Една от целите на Интер Експо Център е да осигури платформа за българските и чуждестранни компании, които правилно да представят техните проекти.

ЗА ВРЪЗКА

Константин Владов

Офис площи

тел: +359 877 072 629

email: k.vladov@ipc.bg

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Сграда-организатор и домакин на най-големите международни изложения
  • Парк среда
  • Разширени строителни технологии

 

  • Тип: Офис
  • Услуга: Отдаване под наем

КАРТА

ФОРМА ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА

ДРУГИ ПРОЕКТИ

Jumbo Plaza

Jumbo Plaza е първият ритейл парк в България с търговска площ от 30 000 м2. Разположен е в София на детелината на Ботевградско шосе и Околовръстен път.

виж повече

NV Tower

NV Tower е нов проект с уникалната архитектура. Всеки етаж носи името на отделен кристал и неговият дизайн е разработен в същия цвят като кристала. Местоположението на сградата е с отлична достъпност, нa 300 м oт съществуваща метростанция, спирки на обществен транспорт и с удобен достъп с автомобили.

виж повече

Гаритидж Парк

Гаритидж Парк е разположен на терен от 165 000 кв.м. на кръстовището на Околовръстен път и входа към квартал „Младост“, в съседство с Бизнес Парк София - район с отлична инфраструктура и достъп до Околовръстен път, удобна връзка с летище София и централните градски части.

виж повече