ЕМ Билдинг

Ем билдинг е модерна и функционална офис сграда, разположена в кв. Лозенец, на кръстовището на бул. „Черни връх” и ул. „Хенрик Ибсен”- срещу Парадайз център. Мястото е с изградена инфраструктура и отлично позиционирано от гледна точка на комуникации и достъпност в София. Непосредствено до централния вход на сградата са разположени спирки на градския транспорт , както и входа на метростанция „Витоша“.

Сградата е с РЗП 8 700 кв.м разпределена между единадесет надземни нива - офиси и магазини и две подземни нива с 53 паркоместа и складове. Конструктивната височина на офисните площи е 3,40 м тип “Open space”.

Стъпаловидната архитектура в съчетание с раздвижения силует придават на сградата атрактивен вид , различен от наложените стандарти за офис сгради. Фасадата на сградата е съчетание камък , стъкло и елоксиран алуминий. Допълнителен художествен акцент са богатото озеленяване на големите тераси, с гледка към Витоша.

Сграда e с луксозни довършителни работи: настилки от гранит и мрамор, LED осветление, Дограма – алуминиеви профили; VRF система; вентилация на всички етажи e със свеж въздух; ВиК, електро и слаботокови инсталации; Мощен дизелов генератор за аварийно захранване и др. екстри за максимален комфорт на наемателите.

ЗА ВРЪЗКА

Константин Владов

Офис площи

тел: +359 877 072 629

email: k.vladov@ipc.bg

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Офис пространства клас А в полите на Витоша
  • Атрактивна, стъпаловидна архитектура
  • Стратегическо местоположение, на метростанция
  • В близост до мол Парадайз
  • Паркинг зона

 

  • Тип: Офис
  • Услуга: Отдаване под наем

КАРТА

ФОРМА ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА

ДРУГИ ПРОЕКТИ

Ритейл парк Перник Плаза

Ритейл парк Перник Плаза е най-големият в града, който ще предложи модерни търговски площи. Проектът е развит върху терен от над 44 декара.

виж повече

Мегапарк

Мегапарк се намина на бул. Цариградски шосе в пряка близост до The Mall. Разположен на една от основните пътни артерии в София – бул. Цариградско шосе, свързващ летище София с централната градска част.

виж повече

Сердика Офиси

Сердика Офиси е осем етажно тяло в синергия с Мол Сердика на бул. Синтняково в столицата. Местоположението обуславя гъста мрежа от линии на градски транспорт, лесен достъп с автомобил.

виж повече